Yaa salla sen celal i bana ulaş sen Celalle Fuar da konuşmak zor olurHarbicocuK yazdı:valla memoyla gelcez zaten sabahdan beri bu konu için celalla konuşcam ortalıkta yok
Siz gelin yeterki dışarda komayız seni
Atarız bi eve
Yaa salla sen celal i bana ulaş sen Celalle Fuar da konuşmak zor olurHarbicocuK yazdı:valla memoyla gelcez zaten sabahdan beri bu konu için celalla konuşcam ortalıkta yok
atarız bi eve ne ayaksınız sizHarunYILMAZ yazdı:Yaa salla sen celal i bana ulaş sen Celalle Fuar da konuşmak zor olurHarbicocuK yazdı:valla memoyla gelcez zaten sabahdan beri bu konu için celalla konuşcam ortalıkta yok
Siz gelin yeterki dışarda komayız seni
Atarız bi eve
Harun abi ben öğrenci adamım siz yapacaksınızki bende öğreneyimHarunYILMAZ yazdı:Her sene olduğu gibi bu senede tam kadro Fuar da olacağız.
Bol eğlenceli, bol muhabbetli bir hafta sonu daha geçireceğimize eminim.
Uzaktan gelecek tanıdıklar nerde kalacağım diye dert etmesin. Her türlü konaklama imkanı sağlarım
Yemek yapmayı bilmeyen kalmaya gelmesin bana ama
Yahu Ben Gelicektim Beni Parayı Annemler Çarptı yok böle bişey 250m Param gitti yaa olmaz böle şey yoksa yemek yapmasınıda cok iyi ibliyom d.CelalYILMAZ yazdı:Merhaba,
Forum yetkilisi olduğum için genellikle yoğun olacağım.
Fırsat buldukça sizlerede vakit ayıracağım.
Harun ağabeyimin dediği gibi il dışından gelecek arkadaşlarımıza her türlü konaklama imkanı sağlayacağız.
Her sene olduğu gibi bu senede Lütfi Kırdar'ı yıkacağız