Bir loncanın puanı üyelerinin oyunda yaptıkları sonucu kazandıkları puanların toplamıdır. Lonca üyeleri oyunda her yaratık öldürdüğünde normalde kazanacağı XP kadar (49 seviye bile olsa) lonca puanı kazanır. Ayrıca bossları öldürmek vb özel durumların da fazladan lonca puanı kazandırması planlanmaktadır.
Bu Sistemin Planması Oyuncuları Geleceği Açısından Kötü, Yönetim Açısından İyi Olacaktır.
Yazıda Şöyle Diyor;
....her yaratık öldürdüğünde....bossları öldürmek vb özel durumlar....
Tercüme Edeyim;
Oyuncularımızı Zaten Sosyal Hayattan Uzaklaştırdık Ama Yetmez Asosyalliğin Dibine Vurmaları Gerek !
7/24 Oyunda Olsunlar da İster Gaffar Kessinler İster Fare Kessinler...
Daha Çok Para Harcasınlar Gözleri Oyundan Başka Birşey Görmesin.
Bu Hayattaki Tek Amaçları ''İyi Bir Hayata Sahip Olmak Yada İyi Bir İnsan Olmak Değil'' Değil ''Oyundaki Loncalarını Sürekli Online Olarak 1. Yapmak'' Olmalıdır :|
Cami Önünde Tezgah Açmalı,
Dört Bir Yana Kanlar Saçmalı...
Sorsa Gelip Bana Bir Dayı
Savaş Görünce Kaçmalı...
Sorma Dayı Hemen Saklanmalı,
SOBEE Bu, Saklambaç Malı...
Sarışını, Kızılı, Esmeri,
Sürekli Fare Kesmeli
Gece Gündüz Demeden,
Loncamın Rüzgarı Esmeli...
Aynen öyle. Lonca puanını yaratık keserek artırılması gerçekten çok saçma. Loncalar arası savaş olsa ve o savaşlardan galib olana puan verilse çok daha yaratıcı olabilirdi. Yaratık kesmekle puan geliyor.. gerçekten çok saçma..
aslında daha iyi oyunda ne kadar online olursan o kadar iyi oluyor durum o ...
puan sistemi belkide 49.seviyey kadar varıdr ve 49.seviye olunca yani her seviyede loncadaki herkez güçleniyordur aynı rütbe gibi .
Bir loncanın puanı üyelerinin oyunda yaptıkları sonucu kazandıkları puanların toplamıdır. Lonca üyeleri oyunda her yaratık öldürdüğünde normalde kazanacağı XP kadar (49 seviye bile olsa) lonca puanı kazanır. Ayrıca bossları öldürmek vb özel durumların da fazladan lonca puanı kazandırması planlanmaktadır.
Bu Sistemin Planması Oyuncuları Geleceği Açısından Kötü, Yönetim Açısından İyi Olacaktır.
Yazıda Şöyle Diyor;
Tercüme Edeyim;
Oyuncularımızı Zaten Sosyal Hayattan Uzaklaştırdık Ama Yetmez Asosyalliğin Dibine Vurmaları Gerek !
Bu Hayattaki Tek Amaçları ''İyi Bir Hayata Sahip Olmak Yada İyi Bir İnsan Olmak Değil'' Değil ''Oyundaki Loncalarını Sürekli Online Olarak 1. Yapmak'' Olmalıdır :|
Savaş Görünce Kaçmalı...
Sürekli Fare Kesmeli
Gece Gündüz Demeden,
Bu mudur ? Budur...
VESSELAM
Arkadaşım her şeyi çok güzel açıklamış ellerine sağlık... :idea:
Yazıda Şöyle Diyor;
Tercüme Edeyim;
Savaş Görünce Kaçmalı...
Sürekli Fare Kesmeli
Gece Gündüz Demeden,
Bu mudur ? Budur...
VESSELAM
Öncelikle olayı gayet güzel özetlemişsin,bir de şiirle süslemişsin tam olmuş eline sağlık.Fakat daha lonca sistemi gelmeden tam olarak nasıl işlediğini bilmeden eleştirmemiz anlamsız olur diye düşünüyorum.Her yaratıktan farklı miktarda lonca puanı gelecek ve muhtemelen en çok grup bölgelerindeki yaratıklardan gelecektir.Yani gidip yeraltında meran kesilmesi anlamsız olur zaten.Ayrıca Lonca Savaşları ile ilgili bi açıklamaları yok malesef,şimdilik fazla birşey beklemeyelim diyorum ben muhtemelen bu sene yeni bölge getirmezler,yaza İKV Lonca Savaşları diye kutu çıkartırlar
şu lonca sisteminde en çok işime gelen kısım bu aslında.ne savaşlardan ne grup bölgelerinden hoşlanıyorum.ama saatlerce ortalıkta gezip yaratık kesebiliyorum.benim için daha zevkli çünkü.bence yönetim sürekli tek başımıza birşeyler yapmak istiyoruz diyenlere bir özellik koymuş.olumlu yönden bakmak lazım.(oh be sayenizde lonca sisteminin seveceğim bir tarafını buldum )
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
kargasa yazdı:şu lonca sisteminde en çok işime gelen kısım bu aslında.ne savaşlardan ne grup bölgelerinden hoşlanıyorum.ama saatlerce ortalıkta gezip yaratık kesebiliyorum.benim için daha zevkli çünkü.bence yönetim sürekli tek başımıza birşeyler yapmak istiyoruz diyenlere bir özellik koymuş.olumlu yönden bakmak lazım.(oh be sayenizde lonca sisteminin seveceğim bir tarafını buldum )
Sence Yaratık Kesmek Kişinin Becerisi ile mi Alakalı ? Eğer Bu Bir Beceriyse Başarıyı Devamında Getirir mi ?
Motomot Yaratık Kesimleri mi ?
Taktik Gerektiren ve Gerçek İnsanlar Tarafından Yönlendirilen Düşman Kesimleri mi ?
Hiçbirşey Klan Savaşlarında Adam Doğramanın, VS'de Adam Yenmenin, Yani Oyunun Doğasındaki Savaş Temasının Yerini Tutamaz.
Bütün Online Oyunlarda Amaç Kastıktan Sonra Savaşmaya Başlamaktır, İşte Bu Yüzden Bitmezler Ya...
Peki Şimdi O Hayallerini Kurduğumuz Klan Savaşlarını Nasıl Yapacağız Merak Konusu...
arkadaslar valla super. lonca puani yaratik kesmekten degil de lonca savaslarindan gelsin diyorsunuz
siz hayatinizda ikv oynamadiniz galiba.
mesela oyunda su anda en cok san puani olan oyuncu listesi yapsalar ki gecmiste yapmislardi kim bu listeyi ciddiye alir. kimse almaz, cunku bu puanlari herkes kendini sagda solda oyun parasi karsiligi kestirerek aldi. ikv oynayanlarin yuzde kaci rakip klanla yaptigi pvp ile gozluk aldi?
lonca puani savas ile gelirse de olacak olan bellidir arkadaslar. birileri yalandan loncalar yaratacak ve sabah aksam birbirlerini kesecek puan kasacaklar. yarin oburgun lonca puani ile bir sey verdikleri anda, butun etik vs. yalan olacak.
o sebeple boyle seyleri insan insiyatifine baglamamak akillica olmus.
benim sahsen lonca puani falan kovalayacagim yok. zaten hepi topu 3-5 arkadasim var oyunda. ama siz lonca meraklilarina soyleyeyim boylesi daha iyi.