ŞEHRİNAZİZLERİ VE GERÇEK YÜZÜ BUYRUN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
CLodyII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ŞEHRİNAZİZLERİ VE GERÇEK YÜZÜ BUYRUN

Mesaj gönderen CLodyII »

FAZLA SÖZE GEREK YOK ŞEHRİNAZİZLERİ BU KADAR KARAKTERSİZ VE ŞEREFSİZDIR.YÖNETİMDEN BU ADAMI DEFALARCA ŞİKAYET ETMEMİZE RAĞMEN HEP SUS YEDİ ARTIK BAN YEMESİNİN ZAMANI GELDİ.ŞAYET YÖNETİM BANLAMAZ İSE YÖNETİM BU VE BUNUN GİBİLERİ BARINDIRIYOR DEYİP TEPKİMİZİ DİLE GETİRİCEĞİZ.FAZLA SÖZE GEREK YOK AŞAĞIDAKİ RESİMLER HERŞEYİ AÇIKLIYOR.PANTOLONUNU İNDİRMİŞ BİR BAYANA SARKINTILIK EDİYOR.DİYORUM Kİ
"ULAN SENİN ANANA BACINA BİRİSİ BUNU YAPSA NE OLUR ????"

[İçerik Düzenlendi.]

Respected
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Karargah

Re: ŞEHRİNAZİZLERİ VE GERÇEK YÜZÜ BUYRUN

Mesaj gönderen devrimingunu »

[İçerik Düzenlendi.]

İKV Forumları içerisinde sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlarınız nedeni ile forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

Respected
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
CLodyII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CLodyII »

Adam burda bu forum altında boşa küfür etmiyor konu silinsin hesabı ! ama bunun üstünde durucağız o hesap banlanana kadar.!
Kullanıcı avatarı
CLodyII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CLodyII »

devrimingunu yazdı:Yorumları silen yetkili ismini yaz şuraya adamsan yazarsın yaptığının doğru olduğunu kabul ediyorsan, meslek ahlakına uyduğunu yaptığın davranışların sorumluluğunu üstleniyorsan yaz buraya ismini haysiyetsiz
Yazmaz ama ben şunu özellikle belirteyim METİN2 yasaklanma sebebi bir cinayet oldu.Erzurumda bir çocuğun ölmesi idi hatırlayıN.Bu meselede Çok büyük Namusa Şerefe Ağır hakaretler Sonu öyle cinayetle biterse veya başka şeyle İSTANBUL kıyamet vakti yasaklanmasıda olur.Adam gibi çıkın açıklama edin.Banladık susturduk veya sizi banladık veya Şöyle veya böyle diye Konuyu kaldırarak bir yere varamazsınız bunu özellikle altını çizeyim
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Mesaj gönderen mccaglar »

Seref yoksunu herif. Bu adamın 999 gün ban alması lazım yönetim hep acıyor. Lathander ile fotolar var facebook adresinde. Adamlar bile bile acıyor :) Skypede konusmasını görseniz kendine kardesine içerik düzenlendi. Respected diyen birisinden ne bekliceksin ? Yönetim artık gerekeni yapın.
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Respected »

Merhaba,

Sizlerin bahsetmiş olduğu gibi konu veya iletiler silinmemiş, konu incelenmek üzere İncelenecek Konular bölümüne çekilmiştir.

Yapılan incelemeler sonucunda ise bahsi geçen kullanıcının forum hesabı süresiz, oyun hesabınada uyarı amaçlı üst yönetim tarafından yasaklanma cezası verildiğini ve devamı halinde daha ağır cezalar alabileceğini belirtiriz.

İyi forumlar.
ResimResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön