Lonca Lisansı
1 Aralık Sonrasında Yüklenen Tüm Çemberli Kutu E-Pinlerinde mi Geçerli Olacak ?
Yoksa 1 Aralıkta Fuardan Sonra Piyasaya Sürülecek 2.Posta Çemberli Kutularına Özel mi Olacak ?
Bir Açıklama Yapılırsa Sevinirim.
Lonca Lisansı ve Çemberli Kutu
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Re: Lonca Lisansı ve Çemberli Kutu
2.posta olursa iş karışır.Daha 1.lerin olmadığı iller var ikincileri nerden bulacaz.JackGhosen yazdı:Lonca Lisansı
Yoksa 1 Aralıkta Fuardan Sonra Piyasaya Sürülecek 2.Posta Çemberli Kutularına Özel mi Olacak ?
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Nerden Bulucazı Geçtim Bulduk Diyelim, İnadına Eski Kutular Elde Kalmasın Diye 2.Postaların Üstüne Kitaplardaki Gibi Bilmem Kaçıncı Baskı Yazılmaz :|Forumkral yazdı:2.posta olursa iş karışır.Daha 1.lerin olmadığı iller var ikincileri nerden bulacaz.JackGhosen yazdı:Lonca Lisansı
Lonca sistemiyle alakalı kutular 1 Aralık ve sonrasında dağıtılacak. Daha önceden yapılan Çemberlitaş kutu yüklemeleri lonca sistemi hakkında size bir fayda sağlamayacak. Yani yeni kutulardan almanız gerekecek.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
hiç kutunun içeriğini görmedim fakat e pin gibi bişey girmiyormuyuz öyleyse bunun sistemle ilgisi var o özelliği eklerler kodalrı gidrigimz zaman hepsi gelir yoksa her özellik için bir kutu alınmaz aga
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Bencede Bir Yönetici Baksa İyi Olacak..ugrerdl yazdı:hiç kutunun içeriğini görmedim fakat e pin gibi bişey girmiyormuyuz öyleyse bunun sistemle ilgisi var o özelliği eklerler kodalrı gidrigimz zaman hepsi gelir yoksa her özellik için bir kutu alınmaz aga
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Bir yetkili cevap versin lütfen
1- lonca pasaportu olan kutular sadece furada satılanlarmı? yoksa tüm kutularda olacakmı
2- 1 aralıktan sonra yeni kutumu çıkacak ?
3- yeni kutu yoksa eski kutulardaki pinleri 1 aralıktan sonramı yükleyelim pasaport hakkı almak için
1- lonca pasaportu olan kutular sadece furada satılanlarmı? yoksa tüm kutularda olacakmı
2- 1 aralıktan sonra yeni kutumu çıkacak ?
3- yeni kutu yoksa eski kutulardaki pinleri 1 aralıktan sonramı yükleyelim pasaport hakkı almak için
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
- SilentSpiriT
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar sanırsam 1 Aralık 2011 tarihinden sonra Çemberlitaş Özel Sürüm Kutu Plus E-pin'ini yükleyenlere Lonca Lisansı gelecek. Hatda sanmayı geç %90 ihtimalle böyle olacak. :mrgreen: Hem yeni kutulara özel pin olurmu canım. 
Lodos'ta doğmuş olan ben, Arzın Çocuklarında yaşadım. Ama kalbim Lodos'ta olarak oyunu bırakıyorum.
_______________________________~≈SilentSpiriT ∫ Eminönü≈~______________________________
_______________________________~≈SilentSpiriT ∫ Eminönü≈~______________________________
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar biraz sabır daha açıklama yapılır yapılmaz her yerde aynı konular elbet cevap verilir 1 aralığıda daha çok var kimsenin acelesi yok