ARkadşalr Oyunu Bırakıyorum Oyunu Bırakma SEbeplerimden biri Abi dediklerim Bana abilik yerine ? yaptılar Onlar KEndilerini Bİliorlar Ama Bazıları hariç...Buradan Sherqan=Serkan abi Kaiser= Atilla abi Mafyaadam=Muhammet abi Gerçekten onların Hakkı Yenilmez onlar bana Abimden Bİle FAzla ABilik YAptılar ... Oyunu Bırakmam sebebim Oyunda ADamgibi İnsanların Kalmadığı HErkeze İyi Oyunlar Tüm Kuklacı HALkı HAkkınızı HElal EDinnnn...
Dİğer ÇArımı Muaz Bektaş veridm.Y ani Türkxburak O oynıyacak Herkeze iyi Oyunlar
SaYgIlaRlA Erzurumlıasu
Arkadaşlar Erzurumluasu oyunu bırakıyor...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
-
- Acemi Savaşçı
Re: Arkadaşlar Erzurumluasu oyunu bırakıyor...
İyi Oyunlar
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Saçma sapan iş yapma BuRak bi gün yanıma geL bu konu hakkında senLe konuşaLım.Oyunu feLan bıRakmak da yoq habeRin oLsun...!
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
-
- Acemi Savaşçı
Yok Abi KArarrımdan DÖnmem SOn Olarak ARın Ölüm Oyununa Gİrecwem SOnra Abbas Yolcu
-
- Acemi Savaşçı
* İletiyi rapor et
GoodBye.
İleti kaBocNn 04 Şub 2010 01:00
herkese seLam.
iKv artık saçmaLamaya sinir sahibi yapmaya başLadı.
yardımLaşma , dayanışma vs. HiçBirisi kaLmadı.
Herqün ediLen küfürLer...
Oyunun saçmaLaması vs.
Oyun ekibini genede tebrik etmek gerek. o kadar az kişiyLe 3 seneyi geride bıraktıLar. onLarda hakLı tabi. eLLerinden bu kadarı qeLmiş.
Oyunu bırakma aşamasına qeLdim artık. İkv nin qitçek biyeri kaLdı. herqün aynı yaratıqı kes Dur.
Beni seven sevmeyen herkese seLam oLsun.
haKkı oLan varsa heLaL etsin. Hakkım oLana heLaL oLsun.