Merhaba, Öncelikle Hayırlı Olsun.
2 Hafta önce kurduğumuz Tılsım/Yiğitler Loncası için 200 tl vererek ismimizi değiştik.
Şuan buna gerek kalmadı. Bu yönde bir çalışma olacak mı ?
Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
geçmiş olsun yine yararlanamiyacagiz bu özellikden oyunun sonuna gelmiş bulunmaktayiz.
...
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Kurtoğlu loncası 
Sayın yöneticiler 1 aralıktan sonraki kutuların aktif olacağını söylüyorsunuz.Peki ben avea bayinden kutu aldım diyelim 1 aralıkta ama kutu 20 kasımda gelmiş olsun diyelim bayiye yine etkileyecekmi ?
En son Forumkral tarafından 11 Kas 2011 20:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- GORSOMAN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu arada geçen seneki fuarda verilen isim değişikliği hakkı gibi bununda ilerleyen zamanlarda fuara gelemeyen oyuncular için dükkana konulacağını tahmin ediyorum ya da kutuların satışa çıkacağını :idea: O yüzden bu kadar sorun etmemekte fayda var

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
www.istanbuloyun.com
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rulers Of The World
Oyunun Açıldığından Beri Yaptığınız En güzel Şey Tüm İKV CAMİASINA H.oLsun
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
TEŞEKKÜRLER İKV YÖNETİMİ
)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Türkçe'sini yazıyım:)Forumkral yazdı:Sayın yöneticiler 1 aralıktan sonraki kutuların aktif olacağını söylüyorsunuz.Peki ben avea bayinden kutu aldım diyelim 1 aralıkta ama kutu 20 kasımda gelmiş olsun diyelim bayiye yine etkileyecekmi ?
Şu an bayiilerde ki kutulardan alsak ama 1 Aralıktan sonra yüklesek etki eder mi diye soruyor-ki haklı-
- Drakath
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gora
senin dediğinle arkadaşın dediği alakasız.Pangea yazdı:Türkçe'sini yazıyım:)Forumkral yazdı:Sayın yöneticiler 1 aralıktan sonraki kutuların aktif olacağını söylüyorsunuz.Peki ben avea bayinden kutu aldım diyelim 1 aralıkta ama kutu 20 kasımda gelmiş olsun diyelim bayiye yine etkileyecekmi ?
Şu an bayiilerde ki kutulardan alsak ama 1 Aralıktan sonra yüklesek etki eder mi diye soruyor-ki haklı-
Teşekkürler.
Sssslice!
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk

viewtopic.php?f=46&t=80869 konusunda konuda 20 sayfayı dolduran kullanıcılarımıza , 25 Lonca Liderine , 150 Forum Kullanıcısına ve yıllardır lonca sistmeinin gelmesini canı gönülden isteyen İKV oyuncularına teşekkürler! Yüzlerce kişinin ismini bu konudan dile getirmek bizim içinde oldukça gurur verici