Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
şimdi bu kutuda 3 aylık plus kasa +5 ve lonca lisansımı var? yoksa sadece plus ve lisans mı?
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Orayı anladım Lonca lisansı satılmaz ama Lonca Pasaportu başka bi yerde satılıcakmı diyorum ?Sosyolog yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.
Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
Gelemeyecek olanlar için birşeyler düşünülmüştür umarım??

aLpoS
xScHooLBoyx
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
1 loncada kaç üye buLunabiLecek en fazla normalde 10 kişi belirtilmiş ArttırıcıLarla bu lonca üye sayısı 60'a çıkabiLirmi :?:
Respected' burdaysan cevap alabiLir miyim :!:
Tekrardan hayırlı oLsun.
Respected' burdaysan cevap alabiLir miyim :!:
Tekrardan hayırlı oLsun.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Lonca sistemi hayırlı olsun.Özellikle oyunda kendisini kanıtlamış loncalar için bu çok iyi oldu.O loncalar bence bunu hakettiler.Lakin loncanın kelime manası farklı,Osmanlı zamanında aynı zanaatı yada aynı ticari faaliyeti icra eden küçükesnafın arasında oluşturduğu bir kurumdu.Oyunda lonca diye tabir ettiğimiz ama böyle ifade ederken yanlış yaptığımız oluşuma keşke oyunun bir parçası olurken bu, uygun bir isim bulunup öyle açıklansaydı yada baştan lonca denmeseydi.Yinede hayırlı olsun.
Ocipres
Ocipres
- raporsuzdely
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İnception
ßeklediğimiz an geldi.TeßRikleR İKV Yönetimi.
ikv de yenisüpriz fırsatları kaçırmayın
- xHeroxTurkx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
YAHU BİRİ CEVAP VERSİN FUARA GELEMEYEN TAM OLARAK NE KAYBEDİYOR. YADA FUARDAN ALACAĞIMIZ KUTU İLE AVEA SHOPLARA SATILAN KUTULA RARASINDA NE FARK VAR... :?: :?: :?: :?:
_MaDHaTTeR_
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anka Firarileri
Ne anladım bu süprizden ? Birkerede şu fuara katılanları değilde katılamayanları düşünsenize kardeşim.
İstanbul da oturmayanların elleri yine ARMUT toplucak. Veya oyundan epin alışverişi yapmaya kalkışıp oyundaki parasınıda kaptırcak ...!!!
İstanbul da oturmayanların elleri yine ARMUT toplucak. Veya oyundan epin alışverişi yapmaya kalkışıp oyundaki parasınıda kaptırcak ...!!!
-
- FareAdam Düşmanı
bu yaptıgınz özellik bütün online oyunlarda oyunun temeli olarak ücretsiz sunulmaktadır proje güzel bi proje ama sunulma tarzı (parayla) yannış cnkü bu eklenti oyunda zaten olması gereken birşeydi bu şklde devam ederse silkroadı tkrar ykeyip oynamaya bşlıcam nede olsa ücretsiz aynı özellklern daha fazlası mevcut
hiç yakışmadı yönetim iyi forumlar.
hiç yakışmadı yönetim iyi forumlar.
CoOoLMaN