ENTERESAN!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

ENTERESAN!

Mesaj gönderen IVtantanIV »

Bakın işaret ettiğiniz şekilde eğerki ben desteği bilgilendirmemişsem sonuna kadar haklısınız.Sizide okadar bu konuyla alkalı kendinden emin görüyorumki arzu ederseniz size desteğe yolladığım maili yollayayım.Bu maili size nasıl ulaştırabileceksem hesabımın özel bölümünden beni yönlendirin. İKV NİN YENİ KAHRAMANI nda vurguladığım ve sizin kilitlediğiniz konuda ödüllendirdiğiniz kişiyi ve olayın detayını birde destekteki yardım ettiğini düşündüğüm kişiyidi ismiyle beraber size yollayayım.Ben bu forum sayfasında nasıl bir mücadelenin içine girmişim siz görün.Şuna inanın mailimi gördüğünüzde bana dönüp haksızsın derseniz forum hesabımın özelinden, size şerefim üzerine yemin ediyorum bu forum sayfalarında bir daha yazmıyacam sizde bunu bana derseniz OZAMAN YIKIL SEZAR! diyecem
Yukarıdaki yazımda yönetici arkadaşımızın konuyu foruma açma desteğe yolla ifadesi üzerine yazdıklarım.Savunma mailimi 4 defa yolladım desteğe üstelik desteğin başındaki arkadaşın facebook adresine bile.Destek diyorki illa bu işin içindesin.Bende neden böyle kanıya varmış olabileceklerini açıklayan savunma mailimi desteğe yollayıp gerçek faili ismi ve charlarıyla beraber yazdığım halde adamı bırak cezalandırmalarını ödüllendirme yanlışına gitmelerini iki sebebe bağlıyorum .Ya böyle bir yanlışı mailimden önce yaptılar artık geri dönemediler ve olayı böyle sonuçlandırmak dahada işlerine geldi yada 4 boyutta açıklanamayacak bir iş var bu işin içinde.

Yukarıdaki son derece samimi yaklaşımımda bir suçlu yaklaşımı varmı ? Yöneticiye diyorumki peki tmm madem olmamış olayları olmuş diye yazıyorum ve insanları haksız suçluyorum.Ozaman desteğe yolladığım maili size yollayayım sizde dersenizki kardeş okudum ama bu olayda sen suçlusun bende tmm diyeyim bir dahada forumda yazmamayım.Bundan güzel bir yaklaşım olabilirmi ? Ama yönetici arkadaştan tmm şu yolla yola bakayım mailine diye 2 gün oldu ÖM me bir mesajı gelmedi.Heralde tekrar destekle muhatap olun diyecek desteğin tavrını ve içine düştüğü bu çıkmazda en kolay yolun yöneticiler arasında hiçbir tanıdığı olmayan birini bu şekilde işte suçlu bu diyerek olaydan sıyrılmaya çalıştığınıda kendiside çok iyi biliyordur.Hele sözkonusu hesap Ocipres in hesabıysa gerisi teferruat!

Ocipres
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası

Re: ENTERESAN!

Dahada enteresanı ben desteğe ve desteğin başına yolladığım bu mailleri yollayalı 2 haftadan fazla olduğu halde oyuna epin kopyalamayı sokanı ve nasıl soktuğunu ki bunu İKV NİN YENİ KAHRAMANI yazımda kabaca açıkladım bunu bildikleri halde adam hala o ödüllerle dolanıyor.Çok enteresan!

Ocipres
Kullanıcı avatarı
alisergvn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen alisergvn »

bence herkes okumaya üşendi xD bende üşeniyorum konu hakkında fikrim yok ama bence haklısın x)
super
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen super »

Sıkıldık artık ! Demek ki bir suistimal söz konusu ki cezalısın sunucun da açtığın konular maksadına ulaşmadıysa genel etkileşimde hiç ulaşmaz. Atalarımız ne güzel demiş; Gece yediğin hurmalar şimdi ..... tırmalar :!:
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

super yazdı:Sıkıldık artık ! Demek ki bir suistimal söz konusu ki cezalısın sunucun da açtığın konular maksadına ulaşmadıysa genel etkileşimde hiç ulaşmaz. Atalarımız ne güzel demiş; Gece yediğin hurmalar şimdi ..... tırmalar :!:
"Karşılaştığımız anda pençeleriyle saldırdı. Yaklaşık bir dakika kadar beni hırpaladı. Yaraladıktan sonra üzerime oturarak bir süre bekledi. Beni öldüreceğini anladım. Bu sırada eskiden duymuştum. Gücümle onun altından kalkamazdım. Ölü taklidi yapmaya başladım. Hiç kıpırdamadım. Hareketsiz bir şekilde yatınca, ayı bir süre sonra üzerimden kalkıp gitti."
Bu Adamdan Anca Bu Taktikle Kurtulabiliriz... :|
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası

alisergvn yazdı:bence herkes okumaya üşendi xD bende üşeniyorum konu hakkında fikrim yok ama bence haklısın x)
Valla her olaya iyi niyetle yaklaşmak güzel bir yaklaşım.Hesabım 999 gün banlanmış ki olayla alakam yok sadece hileli yoldan elde edilen iksirleri bilmeden almışım.Ama gelin görün olayı yapan adam yakalanıp cezalanmayı bırak ödüllendirilmiş.Ben Sobee ye gittim değerli kardeşim.Desteğin departmanına olayı detaylı öğrenmek için Sobee ye gittim.Neyse cezamın nedeni ayrıntılı öğreneyim diye.Desteğin departmanı yokmuş herkes evde yada işte pc başındaymış. Mevlut Beylede tesadüfen karşılaştım durumu onada izah ettim.Destek size yardım eder dedi.Destekte sürekli bana diyorki suçlusun suçlu olduğuma kanıtta bir konuşmam geçmiş iksir aldığım adamla.Tamamda bu konuşmanın öncesine baksalar böyle bir sonuç çıkarmıyacakları gibi bu işten bir haber olduğumda görülecek.Tarafıma ID nolu gerekçeli karar gelmemiş daha, daha evvel yoladıkları havada kaldı çünki konuşma metninin evvelide var yazıyor zaten bu iddiayı çürütüyor.Ama olayın boyutu okadar linç girişimi olduğunu işaret erdiyorki.Bunu onlara söylememe rağmen olayı benim üstüme yıkmak için adamlar can atmış)).Hesap bir nedene mantığa bağlanmaya çalışılır banlanır istenilse bu yapılabilir ama bunu becerdikleride yok.Hileli iksir alanların hepsinin banı açıldı.Bunla suçlayabilirler oda suç sayılmamış.Olayı yapanı muhatap almışlar oda almış sazı eline okumuş besteleri.Kimbilir ne anlattı bunlara )).İnsanın aklı hinlikle meşkul olunca ancak böyle çuvallayabilir. Oyunda hile yapanada ödül verilmez.Bune ya)).Şimdi bu durumu adamı gm yaparak telafi etmeye çalışırlar yakında.Benim hesabımın banını kaldırmayın.Hesabımı nasıl banladığınız sizin referansınız olacak zaten.Kalksa bile ben komple genel bölümünde yazacam..Bakalım oturulan yerden hüküm vermek nasıl bişeymiş.Bu size yeter.

Kusura bakma kardeş,bir dokun bin ah işite döndü yazım))

Ocipres
IVtantanIV
İskele Babası
İskele Babası

Bazı arkadaşlar rahatsız olmuş sanırım hele biri aldı tavlayı koltuğun altına gelip birdaha oynayalım diyor.Benim yazılarımı bikere okuyup rahatsız olan okumasın bir daha arkadaşlar.Bende sizin rahatsız oldum lafınızdan rahatsız olmaya başladım çünki.Forumda şaklabanlıkla meşkul olunacak sayfalar var gidin o sayfada rahat rahat takılın.

Ocipres

“Genel Etkileşim” sayfasına dön