GAFFAR BEY!
- AtesCan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GAFFAR BEY!
Ramazan zamanlarında yazın, stuartı yaklasık günde 4 defa kestik bu böyle aylarca devam etti, hatta bayağı hızlandık lakin her defasında 6 madalya veyahut 1 reçete, ya da düşmüş adama aynı item. Nasıl saçma bir algoritma yazılmış ki, bir adama sürekli aynı item düşebiliyor, düşmesin arkadas aynı item. O kadar para alıp kafa patlatıyorsunuz, yazın bir kod daha item varsa adamda aynısı düşmesin. Unutmayınız ki, sizi var edenlerde bizleriz, bu oyuna para harcıyoruz o kadar sadece eminönü sunucusuna ya da belli baslı sunuculara gireceğinize haftada bir gelin bizi de dinleyin, ama kendinizi belli etmeden okuyun biraz bölgeleri, özelden yaklasın sorunu olanlara, klana yazıp herkese yardım etmeye çalısınca hiçkimseye yardımcı olamadığınızın farkına varın azıcık... Su an sadece ağabeylerim ve kardeşlerim için giriyorum oyuna, yoksa ne item düşürme hevesim kaldı ne de baska bir şey plus da almıyorum baska sekilde para da harcamıyorum...

AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
AteşCan
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mu Be On
oOoBadLucKoOo yazdı:Merhabalar,
Öncelikle konunun kapatılacağının, altına gereksiz yorumların dolacağının veyahut bir rehber bozuntusunun yönetim yalakalığı dahilinde gereksiz şeyler yazacağının bilincinde olaraktan bu konuyu açıyorum..
Bunu yazmak ne kadar etik ? Sizi şiddetle kınıyorum.
Boşuna uğraşıyorsunuz birazdan yetkilinin biri çıkıp "Çemberlitaş yağma arttırıcı test edildi. Lütfen denemeye devam ediniz" dicek. Ve bizde tekrar havamızı almış olucaz... :evil:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
bak şimdi sevgili arkadaşım; benim amcamın adı gaffar, bu başlığı gördüğümde amcamı aradım hemen ( 3 mahalle ileride oturuyor ) koştura koştura geldi. o gelince açtım başlığı ama 1-2 cümle okuduk ve " bu mudur? " dedik. amcam sinirlendi ve belindeki silah kaza eseri ateş aldı, 2 elimide kullanamıyorum artık. ( gerisi ev arkadaşı cengiz hikayesi falan , inci sözlük yazarları bilir, bura yazıp ban yemicem ) yani uzun lafın kısası, adresini buldum ve yarın gaffar amcamı yolluyorum, yeni cengizim sen olacaksın, bekliorum.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Anaokul terk. Polemik Yaratma. Varsa Sıkıntın(oyun dahilinde) Dile Getir.Sagopakajmeran yazdı:bak şimdi sevgili arkadaşım; benim amcamın adı gaffar, bu başlığı gördüğümde amcamı aradım hemen ( 3 mahalle ileride oturuyor ) koştura koştura geldi. o gelince açtım başlığı ama 1-2 cümle okuduk ve " bu mudur? " dedik. amcam sinirlendi ve belindeki silah kaza eseri ateş aldı, 2 elimide kullanamıyorum artık. ( gerisi ev arkadaşı cengiz hikayesi falan , inci sözlük yazarları bilir, bura yazıp ban yemicem ) yani uzun lafın kısası, adresini buldum ve yarın gaffar amcamı yolluyorum, yeni cengizim sen olacaksın, bekliorum.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
sanane yaprağım?oOoBadLucKoOo yazdı:Anaokul terk. Polemik Yaratma. Varsa Sıkıntın(oyun dahilinde) Dile Getir.Sagopakajmeran yazdı:bak şimdi sevgili arkadaşım; benim amcamın adı gaffar, bu başlığı gördüğümde amcamı aradım hemen ( 3 mahalle ileride oturuyor ) koştura koştura geldi. o gelince açtım başlığı ama 1-2 cümle okuduk ve " bu mudur? " dedik. amcam sinirlendi ve belindeki silah kaza eseri ateş aldı, 2 elimide kullanamıyorum artık. ( gerisi ev arkadaşı cengiz hikayesi falan , inci sözlük yazarları bilir, bura yazıp ban yemicem ) yani uzun lafın kısası, adresini buldum ve yarın gaffar amcamı yolluyorum, yeni cengizim sen olacaksın, bekliorum.