Ne alaka şimdi? Düşüremeyen dinsin imansız o zaman? Cenabet giriyor full ya da? Yada Gaffar 1 candayken çıkarıp çeki.. Töbe ya.LeqoLaSss yazdı:Teşekkürler öncelikle arkadaşlar.. gerçekten bu kadar kısa surede fullıyecegımı asla dusunmezdım toplasan maxımum 15 gaffarda car bu hale geldı.. benım dusuncem sadece oyun şansı degil.. ilahi yonunude dusunmek lazım
Ful Taşkanat Set ve Bıcak Set==) BeoWulfxTeam
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ful Taşkanat Set ve Bıcak Set==) BeoWulfxTeam
PIRASASAPI
Kardeşimiz haklı şöyle ki ilahi yönden bıçak set ve taşkanat seti düşürmek her gönülün her babayiğidin harcı değildir.İnanan, ilahını bilen insanların her işi yolunda gider.MMORPG oyundaki çoğu başarıya ulaşan insan ilahi yönü kuvvetli insandır.ozaerdenn yazdı:Ne alaka şimdi? Düşüremeyen dinsin imansız o zaman? Cenabet giriyor full ya da? Yada Gaffar 1 candayken çıkarıp çeki.. Töbe ya.LeqoLaSss yazdı:Teşekkürler öncelikle arkadaşlar.. gerçekten bu kadar kısa surede fullıyecegımı asla dusunmezdım toplasan maxımum 15 gaffarda car bu hale geldı.. benım dusuncem sadece oyun şansı degil.. ilahi yonunude dusunmek lazım
Saygılar.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Eminönü sunucusunda mevlana setli ateist arkadaşlarım var nasıl iş bu ?katakuli yazdı:Kardeşimiz haklı şöyle ki ilahi yönden bıçak set ve taşkanat seti düşürmek her gönülün her babayiğidin harcı değildir.İnanan, ilahını bilen insanların her işi yolunda gider.MMORPG oyundaki çoğu başarıya ulaşan insan ilahi yönü kuvvetli insandır.ozaerdenn yazdı:Ne alaka şimdi? Düşüremeyen dinsin imansız o zaman? Cenabet giriyor full ya da? Yada Gaffar 1 candayken çıkarıp çeki.. Töbe ya.LeqoLaSss yazdı:Teşekkürler öncelikle arkadaşlar.. gerçekten bu kadar kısa surede fullıyecegımı asla dusunmezdım toplasan maxımum 15 gaffarda car bu hale geldı.. benım dusuncem sadece oyun şansı degil.. ilahi yonunude dusunmek lazım
Saygılar.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Yok kardeş o sizi kandırıyordur.İçten içe inanıyordur da siz farkında değilsiniz bir tür gizli ipnelik gibi ama olsun o seti almasının başka mümkünati yok.Afrodisyak yazdı:Eminönü sunucusunda mevlana setli ateist arkadaşlarım var nasıl iş bu ?katakuli yazdı:Kardeşimiz haklı şöyle ki ilahi yönden bıçak set ve taşkanat seti düşürmek her gönülün her babayiğidin harcı değildir.İnanan, ilahını bilen insanların her işi yolunda gider.MMORPG oyundaki çoğu başarıya ulaşan insan ilahi yönü kuvvetli insandır.ozaerdenn yazdı:Ne alaka şimdi? Düşüremeyen dinsin imansız o zaman? Cenabet giriyor full ya da? Yada Gaffar 1 candayken çıkarıp çeki.. Töbe ya.LeqoLaSss yazdı:Teşekkürler öncelikle arkadaşlar.. gerçekten bu kadar kısa surede fullıyecegımı asla dusunmezdım toplasan maxımum 15 gaffarda car bu hale geldı.. benım dusuncem sadece oyun şansı degil.. ilahi yonunude dusunmek lazım
Saygılar.
- Cerfiss
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Çakır Keyif
Grubun(Teamin) ismi dikkatimi çekti İngilizlerin ilk destanının adı değil mi o
(Team adı Beovulf)
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
- CAMELBLACK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Şu olayı dine , imana bağlayan kişinin aklından şüphe ederim . Harbi gerizekalının önden gidenidir . Kusura bakmayın normalde argo konuşmam fakat harbiden gerizekalıymış bu arkadaş .
saRcasm
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Size yuh diyorum başka bişey demiyorum Şu oyunuda ilahiyata çevirdiniz ya arkadaşlar söylemesi ayıp bu sistem senin niyetine göremi yapıldı ? yada benim kötü niyetime göremi yapıldı yav saçma sapan yorum yapıp duruyorsunuz İnanırsınız yada inanmazsınız kötü niyetli adam bu oyunu boşa oynuyo o zman
inanan iyi niyetli olan adam her girdiginde dolu cıkacagını bilerekmi girior saçmalık adeta rezalet. Bu yönetimin şans dedigi sistem insanları bu düşünceye çekiyor işte .
ŞU OYUNDAKİ SANAL KIYAFET VE ÜRÜNLERİ NİYETİNİZE BAGLIYORSUNUZ YA İŞTE BU KADAR KÜÇÜKSÜNÜZ
ŞU OYUNDAKİ SANAL KIYAFET VE ÜRÜNLERİ NİYETİNİZE BAGLIYORSUNUZ YA İŞTE BU KADAR KÜÇÜKSÜNÜZ
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- KiNgHaKkI
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kabadayılar
İlahi yöne çeken arkadaşa sesleniyorum.Gerçekten imani noktada iyi bi yerde olsak bu oyunda vaktimizi öldürmek kadar kötü bir şey yapmazdık :!: .Şu oyunu ilahi yöne çekmeyin manyak manyak sapıtmayın Hade kolay gelsin
KiNgHaKkI XxXMaGeHaKkIXxX ŞiFaCıHaKkI
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
EMİNÖNÜ
25'ten beri burada ve burada olacak.!!
Dürüst OL !
- LeqoLaSss
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Lonca: Beowulf
Kardeşimiz haklı şöyle ki ilahi yönden bıçak set ve taşkanat seti düşürmek her gönülün her babayiğidin harcı değildir.İnanan, ilahını bilen insanların her işi yolunda gider.MMORPG oyundaki çoğu başarıya ulaşan insan ilahi yönü kuvvetli insandır.
Saygılar.[/quote]
Sadece bu arkadasa katıldıgımı belırtmek ıstıyorm..bır tartısma ortamı yaratmıyım..
Saygılar.[/quote]
Sadece bu arkadasa katıldıgımı belırtmek ıstıyorm..bır tartısma ortamı yaratmıyım..