asklepios adlı karakter hacklendi ve bölgeye yada veya özele uygunsuz içerikler yazıldı.
Telefonuma gelen bilgi mailiyle delirdim.
7 gün yasaklanma almışım. Desteğe hesbım çalındı diyorum. Hesabımı geri aldığımda ceza kalkar mı diye.
Ceza kalkmaz diyor ve hesabım hakkında bir şey demiyor.
Ben hesabımı geri istiyorum gereken tüm bilgileri verdim zaten. İnsanları delirtmekten başka bir işiniz yok :evil: :evil:
Böyle yönetim olmaz olsun. Knight online da bile hesapta koxp açıp ban yeyince karakterdekinin sen olmadığını ispat edersen açıyorlar hesabını.
Bu ne biçim bir oyun?
b*k gibi para veriyoruz hakkımızı alamıyoruz. Böyle oyun olmaz olsun ben hakkım olanı istiyorum!
Ya paramı geri verin yada hesabımı geri verip açın.
Bu Nasıl Bir Rezalet?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Nasıl Bir Rezalet?
Hoppala ya daha gündüz yönetimle didişmemi eleştirdin.Demekki insanın başına gelince olayları başka türlü görüyor.Neyse geçmiş olsun kardeş tez sıkıntın hal olur inşallah.Zeybekoggluu yazdı:asklepios adlı karakter hacklendi ve bölgeye yada veya özele uygunsuz içerikler yazıldı.
Telefonuma gelen bilgi mailiyle delirdim.
7 gün yasaklanma almışım. Desteğe hesbım çalındı diyorum. Hesabımı geri aldığımda ceza kalkar mı diye.
Ceza kalkmaz diyor ve hesabım hakkında bir şey demiyor.
Ben hesabımı geri istiyorum gereken tüm bilgileri verdim zaten. İnsanları delirtmekten başka bir işiniz yok :evil: :evil:
Böyle yönetim olmaz olsun. Knight online da bile hesapta koxp açıp ban yeyince karakterdekinin sen olmadığını ispat edersen açıyorlar hesabını.
Bu ne biçim bir oyun?
b*k gibi para veriyoruz hakkımızı alamıyoruz. Böyle oyun olmaz olsun ben hakkım olanı istiyorum!
Ya paramı geri verin yada hesabımı geri verip açın.
Ocipres
-
- Cin Avcısı
Zamanında tam Gbmx keserken(sanırım sen de vardın abi) oyun güncelleme yapmıştı o kadar iksir boşa gitmişti konu açtım genel etkileşime Sayın nocomment hesabımı kapattı, ben de yeni bir hesap alıp arkadaşlar bu durum sizin de başınıza gelirse yanınızda olmıyacağım dedim. O günden beri kimse için kılımı kıpırdatmıyorum.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
İyi yapıyorsun Çağlar.Böyle şeylere fazla takılma.Oyundan skypimde olan ender oyunculardan birisin yaşının çok ötesinde olaylara olgun ve cesur bakışını her zaman takdir ettim.Önünde seni dahada deneyimli ve olgun yapacak yılların var dahada iyi olacaksın inanıyorum.Bahsettiğin forum yazını hiç hatırlamıyorum.Benden yanada bir kırgınlığın varsa çok özür.ISeHRaZaTI yazdı:Zamanında tam Gbmx keserken(sanırım sen de vardın abi) oyun güncelleme yapmıştı o kadar iksir boşa gitmişti konu açtım genel etkileşime Sayın nocomment hesabımı kapattı, ben de yeni bir hesap alıp arkadaşlar bu durum sizin de başınıza gelirse yanınızda olmıyacağım dedim. O günden beri kimse için kılımı kıpırdatmıyorum.
Ocipres
-
- Cin Avcısı
Oyun bahane abi bilirsin, sen hesabı blokladılar dedin ya sen iste ben veriyim sana çarı kullan senin olsun hiç gözüm yok. 10 tane ejder asam olsa ne olur başkalarına minnet şükran duyarak, hile hurdayla 100 tane gaffar kessem ne olur. Oyuna 2 aydır girmiyorum ama çok şükür arayıp hal hatır soran insanlar var. Onlarda olmasa zaten Ikv aklıma geldiğinde ufak bir tebessüm de edemiyeceğim. Skypeten ararım konuşuruz bir ara. Kendine iyi bak abi.IVtantanIV yazdı:İyi yapıyorsun Çağlar.Böyle şeylere fazla takılma.Oyundan skypimde olan ender oyunculardan birisin yaşının çok ötesinde olaylara olgun ve cesur bakışını her zaman takdir ettim.Önünde seni dahada deneyimli ve olgun yapacak yılların var dahada iyi olacaksın inanıyorum.Bahsettiğin forum yazını hiç hatırlamıyorum.Benden yanada bir kırgınlığın varsa çok özür.ISeHRaZaTI yazdı:Zamanında tam Gbmx keserken(sanırım sen de vardın abi) oyun güncelleme yapmıştı o kadar iksir boşa gitmişti konu açtım genel etkileşime Sayın nocomment hesabımı kapattı, ben de yeni bir hesap alıp arkadaşlar bu durum sizin de başınıza gelirse yanınızda olmıyacağım dedim. O günden beri kimse için kılımı kıpırdatmıyorum.
Ocipres
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Karakter İade İşlemi için; sizden istenilen bilgileri eksiksiz iletmeniz durumunda destek yada Destek Takımından cevap almamanız için hiç bir neden yoktur. Konu hakkında bildirimde bulunduğunuz mail adresine yapılacak geri dönüşleri takip ediniz. Bilginize..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!