Bana savunduğunuz adama bakın.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kaptanxmuro
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rotasızlar

Bana savunduğunuz adama bakın.

Mesaj gönderen Kaptanxmuro »

Küfür içerikli resim kaldırılmış, forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün uzaklaştırılmıştır.

DigitalKumSaati

2 gün önce bu şahsın arkadaşları ile gruptaydım. Müsallat, IiIGaRGaMeLIiI, CeHeNNeMiNoLuCaM Bunlar ile migrattaydık. Cehenneminolucam gözlüğümü istedi vermedim Junon keserken 20 canda gruptan attı.

Dünde Cecosilverxşifa ile migratta girdik junona başlamadan önce seni bizim arkadaşlar dün gruptan atmış dedi, Junonun 2 canı kala gruptan attı.. Grup başkanı ben değildim ben atmadım dedi, Onun grup başkanı olduğuna diğer grup üyeleride şahit.. Bugünde konuşuyorduk işte Cecosilverxşifa ile niye attın gruptan dedim.. Küfür etti, şikayet etmiym diye de oyundan çıktı.

Beni tanıyan tanır zaten. Bunlar ile aynı grupta duran, ticaret yapan, en ufak muhabbet eden birisi olursada benimle konuşmasın.
Dün onu bana savunan dostlarım vardı, onlara hiç bişey demiyorum.
KaptanxCusto
Kaptanxcusto
CUSTO
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Bana savunduğunuz adama bakın.

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Herkesin ne olduğunu hergün görüyoruz Muro takma kafana.İnsanda şeref haysiyet olacak 2 canda gruptan atmakta neyin nesidir ?
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Bana savunduğunuz adama bakın.

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Rahatsızlık duyduğunuz konuşmaları " Şikayet Et " seçeneği ile Destek Takımına iletebilirsiniz. Şikayet etmek istediğiniz oyuncu şikayet edemeden oyundan çıkmış ise; kişiyi arkadaş listenize eklemeyi deneyiniz. Oyunda olmadığına dair sarı renkli uyarı yazısı alacaksınız. Bu uyarı yazısını ve rahatsız edici konuşmayı kapsayan ekran görüntüsünü " http://www.istanbuloyun.com/support.aspx " adresinden bildirim tipini " Oyuncu Hata Kullanım " olarak düzenleyerek yine Destek Takımına bildirim yolu ile iletebilirsiniz. İyi forumlar.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön