BU SANA KADRİYE HANIM=)

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: BU SANA KADRİYE HANIM=)

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

mayred yazdı:
cCcmuratcCc yazdı:
mayred yazdı:
cCcmuratcCc yazdı:Deryacım sen ne kadar nefretlide olsan sana cevabımı yarın vercem çünkü bu saatten sonra benim gözümde it kadar değeriniz yok artık benim için önemli olan sdc Reis im dir. onlada konuşup buraya çok güzel bir yazı yazacam ve altından kalkamayacaksın haberin olsun ...

SENİN GÖZÜNDE DEĞERİMİZ OLSA NE OLUR OLMASA NE OLUR BURDAKİ SADECE TERBİYESİZLİK HİÇ Bİ SEKİLDE BU TARZ KONUSMALAR OLMAMASI LAZIMDI Kİ KONU SİZİN KONUNUZ DEĞİL KONU 2 KİŞİNİN KONUSU BUNU BİLİN GELELİM SU LAFINA NEYİN ALTINDAN KALMICAM BEN BENM ANLIM HAK HİÇ BİŞİYİN ALTINDA KALMAM BENİ BİLEN BİLİR :!: :!:
HuNxSeA yeni lonca üyemizdir bilginize... çekemeyen olursa antenler loncamız tarafından karşılanacaktır...
HAYIRDIR SİZİN LONCA NE ZNMDIR HURDACI OLDU HADİ HAYRLI OLSUN KINA YAKIOZ BİZDE=)) COK ÜZÜLDÜK DİE
kınalar senn olsun siz yakadurun biz yeni üyemizle takılalım oyunda neyse KAdriye ablamın hatrına yazmıcam bida
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Kullanıcı avatarı
YigitlerHANDE
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen YigitlerHANDE »

HuNxSeA yazdı:
YigitlerHANDE yazdı:Öncelikle ilk başta , 2 lonca arasında yaşanılanlardan dolayı üzgün olduğumu belirteyim.
Kişi Gerçek hayatta da oyunda da özgürdür.
İstediği yere gitmeye , istediği yere girmeye , istediği loncaya girmeye özgürdür.
Bunun kararını yalnız be yalnız kendisi verir.

Gökcen kardeşim , eğer ki Kurtlar Loncasından ayrıldı ise , ki ayrıldığını bende biliyorum.
Hun Loncasına girmesinde her hangi bir engel yokturr.

Ama atom kardeş yazdıkların hiç hoş olmamış.
Kusura bakma ama senden bu tür şeyler beklemezdim.

Burası sanal bir dünya , burası bir oyun.
Alp'in dediği gibi , bir oyun için bu dostlukları yıkmaya değmez.
İki loncada Arz klananın en büyük loncalarından.
İki büyük lonca arasında sürtüşme (bizim işimize yarar dikkatinizi çekerim) ;)

Şaka tabi ;) Lütfen , sizler , hepimiz , yaşımızı başımızı almış adamlarız (kadınlarız).
Çocuklarımız oyun oynarken nasıl biz arasını bulup düzeltiyoruz.
Bizler büyüğüz , olgun bireyleriz.
Birinin bizi barıştırmak , yaşanılanları unutturmak için itmesine gerek yok.

Lütfen bir süre , bu kırgınlık gidene dek , birbirinizle ilişiğinizi kesin.
Kesin ; ki ara soğusun.

Bakın valla , gelip keserim sizi ha ;)

Bu kavga burda bitsin.Lütfen , daha da uzamasın.

Hepinize hayırlı geceler , kucak dolusu selamlar.
ben cevap hakkımı kullanayım diyorum onu kullanmak bile geriyor beni Alp ağabeye selamlar. :oops:

Aleyküm selam Gökcencim.

Derya kardeşim lütfen bitsin artık tartışma !!!
Birbirinizi kırdığınıza değmez :(
Resim
Aykağan
Resim
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mayred »

cCcmuratcCc yazdı:EE ozaman bu kuyruk acısı nerden geliyo ....
SİZİN ANLAMAK İSTEDĞİNİZ NE BİLİYOMUSUN SİZ BANA KÜFÜR WE HAKARET ETİNİZ SORUN BU KARDESİM SİZİ TNAIMAM ETMEM GÖKCEN KİME GİDERSE GİTSİN O TIRNAGIM KADAR DEĞERİ YOKKİ=) KUYRUK ACIM OLSUN Kİ FOTOLAR GEREKENİ GÖSTERİYOR 30 KÜSÜR YASINDA EWLİ ADAMIM DİYOSUN AMA GURURLA SÖLENCEK LAF DEĞİL=) SEN İLK FOTOLARI GÖR ÖYLE YORUM YAP YANİ KONULARI CEWİRMEYİN DEDĞİM GBİ SİZİN LONCAKİ SAHISLARDAN BAZILARI HAKRET ETTİ DAHADA İLERİSİ VAR FOTOLARI ELİMDE BEN SİZ KENDİ ÜYELERİNİZE BAKIN DİYE BU KONUYU ACTIM YANİ KİM NERE GİTMK İSTERSE GİDER WE ÖZGÜRDÜ KİMSEYE GİTME DİYEMEM YOLU ACIK OLUR HAKKIMIZI HELAL ETMEYİZ OLUR BİTER DEĞİLMİ KONUYU UZATMAYA GEREK YOK FOTOLAR HERSEYİN GÖSTERGESİ DEĞİLMİ NEYİ TARTISIYORUZ=)
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Deryacım bu arada beni tanıyorsun ben HuNxPeqaSuS o yüzden snn de küfürlerini de biliyoruz dinime küfreden müslüman olsa
Resim
ResimPeGaSuSResim
Kullanıcı avatarı
YigitlerHANDE
İskele Babası
İskele Babası

NERDESİN ALP :(
Resim
Aykağan
Resim
Kullanıcı avatarı
HuNxSeA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HuNxSeA »

mayred yazdı: HAYIRDIR SİZİN LONCA NE ZNMDIR HURDACI OLDU HADİ HAYRLI OLSUN KINA YAKIOZ BİZDE=)) COK ÜZÜLDÜK DİE
Bak kızım bu kadar konuşmamda sana herhangi bir hakarette bulunmadım.. başkasına laf söylerken arada bana laf sokma sabrımı da taşırma benim... Sevgin bittiyse iyi tamam saygını koru bari...

Senden hicaset alcak değilim. tmm mı bunu mu söylememi istiyorsun???

Abla diyordun şimdi neden
mayred yazdı: GÖKCEN KİME GİDERSE GİTSİN O TIRNAGIM KADAR DEĞERİ YOKKİ=)
diyorsun...

Sen bence artık buraya bişe yazma yazdıkca işleri daha çok kötüye sürüyorsun. aklını başına topla.. daha dün isim epini arayıp loncadan çıkcam diyordun daha da sabrımı taşırma benim....

Artık uzatmayın bütün oyuna madara olduk sayende Derya ben deilim ön planda sen varsın dikkatli bak biras alıcı gözüyle...
Kullanıcı avatarı
HuNxSeA
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HuNxSeA »

ben çıktım iyi geceler hepinize
Kullanıcı avatarı
mayred
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mayred »

cCcmuratcCc yazdı:Deryacım bu arada beni tanıyorsun ben HuNxPeqaSuS o yüzden snn de küfürlerini de biliyoruz dinime küfreden müslüman olsa

SENİ TANIMAM ETMEM BU BİR İKİNCİSİNE GELİNCE SEN SU CEWRİYE GÖREWLERİNİ YAPALIM DİE ABLA ABLA DİYE DOSAN KİŞİYSEN WAY BE EWLAT NE CABUK BÜYÜDÜN=)) NESE UZATMAYA GEREK YOK DEĞİLMİ? WARSA BENDEN SİKAYETİ OLAN SİKATCİ BUTONUNA BASAR ENGELLER OLUR BİTER YANİ DERT ETME BUNLARI DEDİM YA BENİ BİLEN BİLİR YORULMA BOSUNA SEN=) HADİN CIKTIM ALLAH'A EMANETSİNZ=)YORULDUM SİZE LAF ANLATMAK ZOR HELEKİ Bİ KONU İÇİNDE DEFALARCA AYNI SEYLERİ SÖLEYİP TARTISMAK HİÇ HOŞ DEĞİL DİMİ=) HADİ BAKALIM ABLANI DİNLE YAZMA BANA LAF YETİSTİRME=)
seni SEVİYORUM D & M
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

mayred yazdı:
cCcmuratcCc yazdı:Deryacım bu arada beni tanıyorsun ben HuNxPeqaSuS o yüzden snn de küfürlerini de biliyoruz dinime küfreden müslüman olsa

SENİ TANIMAM ETMEM BU BİR İKİNCİSİNE GELİNCE SEN SU CEWRİYE GÖREWLERİNİ YAPALIM DİE ABLA ABLA DİYE DOSAN KİŞİYSEN WAY BE EWLAT NE CABUK BÜYÜDÜN=)) NESE UZATMAYA GEREK YOK DEĞİLMİ? WARSA BENDEN SİKAYETİ OLAN SİKATCİ BUTONUNA BASAR ENGELLER OLUR BİTER YANİ DERT ETME BUNLARI DEDİM YA BENİ BİLEN BİLİR YORULMA BOSUNA SEN=) HADİN CIKTIM ALLAH'A EMANETSİNZ=)YORULDUM SİZE LAF ANLATMAK ZOR HELEKİ Bİ KONU İÇİNDE DEFALARCA AYNI SEYLERİ SÖLEYİP TARTISMAK HİÇ HOŞ DEĞİL DİMİ=) HADİ BAKALIM ABLANI DİNLE YAZMA BANA LAF YETİSTİRME=)
İlahi küçük kız sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün...1. benim cevriye görevimi sen yapmadın iki ben kimseye belli kişiler haricinde abla demem...üç çevir gazı yanmasın olurmu canım benim...
Resim
ResimPeGaSuSResim
Kullanıcı avatarı
YigitlerHANDE
İskele Babası
İskele Babası

Yarışıyorsunuz cevap yazma konusun da :(