Öncelikle hepinizin Kurban Bayramını En içten Dileklerim ile Kutlarım.
Başlıkta da belirttigim gibi Oyun deyip geçmeyin. Öncelikle Geçmiş Zamanları hedef alan Bu oyun herkeze bir ders veriyor.
Şimdiye kadar bu oyunda birçok dostluk edindim bunun yanı sıra düşmanlık da. Dostlarım bazen beni hayal kırıklıgına uğrattı Bu da arkadaş seçme Konusunda beni geliştirdi. Bir çok tanıstıgım arkadasım ile Reelde de görüşmelerimi devam ettirdim. Bu oyunda resim ve video konusundaki yeteneklerimi keşfettim. Şunu öğrendim ki son günlerde benim amacım Oyun item vs degil Sadece arkadaşlık ortamı ve sohbetti. Şimdiye kadar birçok Karakterimi gözümü kırpmadan sildim.Bana bu cesareti veren ise Oyunda kurdugum arkadaşlıktı.
Kısaca Benim Bu oyundan çıkardıgım ders : Reel hayatta edinemediginiz Dostlugu, Bu oyunda edinebiliyor ve Bunu Reel Hayata Yansıtabiliyorsunuz.
Peki sizlerin bu oyundan cıkardıgı ders nedir ??
İKV'den Çıkardığın Ders...
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: İKV'den Çıkardığın Ders...
Bu oyun tamamen insanı sinir hastası edebilecek yetenekte bir oyun
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
Bana göre ikv mmorpg türünde ki oyunlar arasında en sosyal olanı. Belki de bu yüzden vazgeçilmez bir kimliğe bürünüyor oyun. Ancak son zamanlar oyunun tadı gerçekten kaçtı. Eski ikv'yi şüphesiz herkes özlemiştir 
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Cevapları bekliyoruz. Arkadaşın dedigi gibi bazı özellikleri adamı sinir ediyor ama Bardağın dolu tarafına da bakmak lazım 
oyunu bırakarak oyunun zamanımızı alıp gitmesi sinirlenmemizi sürekli pc başında durarak oyunun kölesi gibi olmayı reel hayattan kopmayı desteklediğini anladım .. Yani kötü bişey hemde m 4 l gibi bi oyun bunu bıraktıktan 3 ay sonra anldm . 
Vindemiatrix : [(^)Ecel Getiren]
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
Kastilya : (Şifacı)(49)
-----------------------------------------------------------------------
Sıkıntı yok ! // FrKncL
G*te Giren Şemsiye Açılmaz (1995 Akçeye Silah Yükselttikten Sonra Ertesi Gün 1495 Akçeye Düşmesi)
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception

- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Acıma yetime döner koyar g.....ne
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
uğraşıp ğraşıp kastığım çarlar bu aktarımlar yüzünden sürekli kayboldu ama yılmadan tekrar başladım tabi görevlere yardım eden eski dost oyuncu ruhları olmadığı için adam gibi kasamadım ve soğudum oyundan
buda bana yönetimlerin her zaman adil olmadığını ulaşmanın zorluğunu vs vs vs öğretti
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Öncelikle konuyu açan arkadaşın bizden istediği katılımı olumlu yada olumsuz yapmadığım için kusura bakmasın.oys14 rumuzlu arkadaşımızın yukarıda belirttiği ve altını çizdiğim bir cümle hakında bişeyler yazmak istiyorum.Re: İKV'den Çıkardığın Ders...
İleti oys14 09 Kas 2011 18:36
uğraşıp ğraşıp kastığım çarlar bu aktarımlar yüzünden sürekli kayboldu ama yılmadan tekrar başladım tabi görevlere yardım eden eski dost oyuncu ruhları olmadığı için adam gibi kasamadım ve soğudum oyundanbuda bana yönetimlerin her zaman adil olmadığını ulaşmanın zorluğunu vs vs vs öğretti
Bu durum şuan ikv nin yaşadığı ama yardım etmeyen insanlarıda pek suçlayamayacağımız bir durumdur.Bakın ikv oyununa eklenen bölgelerle beraber oyunun akıcılığı tümden değişti.GB ler belli bir zamanı geçirmek zorunda olduğumuz üstelikte her girişten evvel belli tedarikleri yapmamız gereken bir aktivite.Diyelimki her oyuncunun 3 farklı karakteri mevcut.Savaşçı,şifacı,büyücü.Bu karakterlerden en minimum noktada birer tane olduğunu düşünürsek.Bunların hepsini her tür ihtiyaca göre donatmak sizde biliyorsunuzki bir yılı rahat buluyor hatta yetmiyor.Akabinde Çemberlitaş GB si geldi.Bütün bunlar olurken, bir arkadaş geldi diyelimki birimizden bronz görevi için yardım istedi.Eğri oturup doğru konuşalım.Eski ruh halimizle şimdikinin aynı olmasının mümkünü varmı ? Herkes hangi charıma ne eksik varsa ona göre bir grup bulayım diye oyuna girdiğinde arkadaş listesine bölge yada klan bölümüne bakıyor.Böyle yapıyor diyede kimseyi suçlayabilirmiyiz.Lakin arkadşımızın bıkkınlığıda bir realite.Peki çözüm ?
Rehber diye bir görev bölümü oluşturuldu.Göreve yardım edemiyor.Çünki öyle bir görevlendirilmesi yok.Yahu rehber atadığınız kişinin bütün charlarını donatın şu saatlerde görev yapmakta zorluk çekenlere yardım edeceksiniz diye görevlendirin.Hem millet rehber olmaya can atar.Hemde oyunun katılım oranı yükselir.Ama yok karar mekanizmaları bu işin piri ya, onlar herşeyi daha iyi bilirya.Eee ne oldu rehber takımına,ne işe yarıyor ?
Ocipres