TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
Hidra eklentisi geldikten sonra kadimin daha yeni yeni 20-30 kişiyle zar zor kesildiği zamanlar.Benim 9 tane charımın kadimi var ama bir arkadaşın kadimi yapılacak yardıma gittim.Hidranın orda, örsün ordayım.Birden millet toplandı.Bir baktım mavi pantolon ve atletli herkes örste toplandı bir ben giyiniğim.Arkadaşa baktım oda onların arasında aynı şekilde mavi pantolon ve atletle aralarında duruyor.Devamlı birarada olan insanlar olduğu için ekip kıyafeti gibi halimeden mavi pant almışlar heralde diye düşündüm.Çok etkilendim.Tabi haberim olmadığından dolayı o mavi pantolon yanımda olmadığı için sıkıldım kıyafetimden.Amaaan yardıma geldim diye düşünüp çokta takmamaya çalıştım.Abartmıyorum en azından 40-50 kişi vardı ogün ve hepside mavi pantolon ve atletliydi bayan erkek hepsi.Muazzam etkileyiciydi.İçeri girdik kadimin oraya.Kesim pozisyonunu aldılar ama giyinmelerini bekliyorum artık.Kesim başladı ve ben şoktayım).Mavi pantolonlu atletli hepsi kadime sadece yumruk atıyor.Bu ne)).Yeminle ter bası beni.Yardıma gelmişim elimde balyoz dona kaldım.Adamlar yaptıklarından okadar eminki,dedim hiddet almak istemiyorlar ama bu böyle nasıl ölcekki? O düşüncelerle vuramıyorumda kadime, hiddet alacam yuhalıyacaklar diyorum)).Sonra bir baktım kadime, kadimin canı 60)).Aklımı oynatacam.Mavi pantolonlu ve atletli 40-50 kişi kadime sadece yumruk atıyor ve canı 10 dakkada 60 olmuş.Bunun sırrı neki oyun açığımı bu, ama manzara inanılmaz.Bir tarikatın ritüeli gibi kadim kesiliyor)).Kimseye bişeyde soramıyorum şaşkınlıktan.Baktım öyle durmaklada olmaycak ufak ufak vurayım dedim.Bana dönmedi ama korkarak vuruyorum adamlar yumruk atıyor çünki)).
Sonra çok yakında birini kıyafetleriyle gördüm elindede kafa koparan.Uzaklaştı tekrar yine mavi pantolon ve atletli oldu bu.Allah Allah dedim bunda bir tuhaflık var.Çok kalabalık olan yerlerde benim pc donuyordu ve hareket edemiyordum.Biri bana dediki bak ayarlardan karakter detay mesafesi var onu azalt hiç haberim yoktu böyle bişeyden, hidra örse vardığımda kalabalık olacağını düşünüp o ayarı sonuna kadar azaltmıştım ama başıma neler geleceği yada neyle karşılaşacağım üzerine hiçbir fikrim yoktu.
Ben bu olayı an be an yukarda anlattığım gibi yaşadım.Ama inanın müthiş bir manzaraydı)).Sonradan bu olayı hep tebessümle andım umarım sizdede böyle bir tebessüm oluşmuştur.
Ocipres
Teşkilat bölümünde 15/10/2011 tarihinde yazdığım bir yazıdır.
Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
Şeyh'te sen oluyordun galiba?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
:mrgreen: Güzelmiş 
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
-
- İskele Babası
Forumda bazen yorumlara bakıyorum ve tekrardan yazımı okuma ihtiyacı görüyorum acaba böyle bir sonuç çıkarılabilirmi diye.Kendime yaptığım bu haksızlıktan dolayıda sonradan pişman oluyorum)).Re: TARİKAT RİTÜELİ GİBİ KADİM KESİLDİ!
İleti Esadullah 09 Kas 2011 09:57
Şeyh'te sen oluyordun galiba?
Ocipres
güzel ve etkileyici bir şekilde yazılmış,inan okurken bende de o tebessüm oldu
teşekkürler
teşekkürler
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Türkiye'de Böyle Manzaralara Alışmak Lazım...
(bkz. Kadim Keserken Üstünü Çıkarıp Sen Benim Benimkini Görseydin Diyen Küçük Fetullah)
(bkz. Kadim Keserken Üstünü Çıkarıp Sen Benim Benimkini Görseydin Diyen Küçük Fetullah)
-
- İskele Babası
Aha yazıyı sonuna kadar okumadan yorum yapan,yada okuduğundan bir haber biri daha.JackGhosen yazdı:Türkiye'de Böyle Manzaralara Alışmak Lazım...
Ocipres
Yaz mavi donunu kendi getiriyor.
StuartAĞA ARTIK Eminönü'nde ...
- JackGhosen
- FareAdam Düşmanı
Aha dediğimin espri olduğunu anlamadan yorum yapan,yada okduğunu anlayamayan biri daha.IItantanII yazdı:Aha yazıyı sonuna kadar okumadan yorum yapan,yada okuduğundan bir haber biri daha.JackGhosen yazdı:Türkiye'de Böyle Manzaralara Alışmak Lazım...
Ocipres
Yazının Başında Mavi Kot Pantolon Yazısını Görünce Arkadaşın Ayarları Sonuna Kadar Kıstığını Anladım ve Gerisini Okumadım, Zaten Anlamıyorsan Ya Uzun Süredir Bu Oyunu Oynadığın Halde Aptallığından Hiçbir Detayı Bilmiyorsundur Ya da Gerçekten Oyunla İlgin Yoktur.
Her Gerzek Konuştuğunda Gökte Bir Yıldız Kayar, Feto'nun Cemaatindeki Bir Amele Daha Ortaya Çıkarmış...
:|
Güzel Bir Macera Yaşamışsın Veya Yaşadığını Sanmışsın...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •