Loncamızın savaşçılarından gece zırhını almış olan üyelerimizin bir adet karakter resmini konumuza eklemesini ve sabırlarınızın sonunda elde ettiğiniz tecrübelerinizide resminizin altına yazmanızı istiyorum.
İyi forumlar.
In The Mahşeri kıyamet loncası kurucuları ve butun uyelerı sızden ozur dılerım bundan oncekı yazıyı ben yazmamış olup kardesım yazmıstır bu yuzden sılemedıkte sızden tekrara tekrara ozur dılerım o yazıyı bende habersız yazılmıstır((((
Loncamızda Savaşçılarımız için migrat görevlerini artı zırhı çıkana kadar yapılan junon kesimleri sıra ile olup bu yönde yapılan çalışmalar hızla sebocan ile devam etmektedir. Şu anda bekliyen savaşçı sayısı 6 olup herkesin zırhı artı junon görevi azimle gayretle sonuçlandırılıyor. En son sırada bile olsanız bu yapılmıyacak yada gece zırhınız almıyacaksınız anlamına gelmiyor. Geçen ki toplantıda sinan bey kardeşimimizi zaten aramızda göremedik. Toplantımıza katılan resimdeki arkadaşlarımıza bir isteği veya şikayetiniz varmı sorusuna da cevaplarımızı verdik . Bundan sonra isteklerinizi bir sonraki toplantıya saklamanızı istiyorum. Hala aklınızda çakışan fikirleriniz mevcut ise oyunda bulunan yöneticilerden yada kuruculardan biri ile irtibata geçiniz.