Asıl Anka'nın Zaferi (Bu Sefer Farklı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Asıl Anka'nın Zaferi (Bu Sefer Farklı)

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

Anlamadım şimdi ezik görunen daha Migrat zırhı olmayan Tarky Çarına neden emınounden 10 larca kez kesmış adamı soktunuz çara ? Abi ya taltiği başkalarından alıyosunuz neyse Resmen eminönüdekı adamı sokmuşun hala anka dıyosunuz abi ankayı sılsınler şu serverlardan
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

"Anka'yı silsinler". Yönetim veya silinmesini isteyen kişiler şu ana kadar Anka'da oynamak için verdiğim plusları, yağma artırıcıları versinler ve charlarımı istediğim sunucuya aktarsınlar bence silinebilir hiçbir mahzuru yok.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

xBilgiAgencyx yazdı:Anlamadım şimdi ezik görunen daha Migrat zırhı olmayan Tarky Çarına neden emınounden 10 larca kez kesmış adamı soktunuz çara ? Abi ya taltiği başkalarından alıyosunuz neyse Resmen eminönüdekı adamı sokmuşun hala anka dıyosunuz abi ankayı sılsınler şu serverlardan
:arrow: :|
Kullanıcı avatarı
devil
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen devil »

Emeği geçen herkeze teşekkürler. Dışardan ANKA ya gelipte parasıyla adını yazdırma çabasında olanlarada kapak olsun. bu işler parayla değil sırayla ANKA nın gerçek neferlerini artık herkez biliyor.
ŞeytanınDayısı
xBilgiAgencyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xBilgiAgencyx »

hayır anlamadığım o serverda 2 savaşçı 2 büyücü 2 şifa yokmu adam gibi niye 10 larca kesmış adamı sokuyosunuz çara emınonunden illa bişeyiniz yanı böyle olcak ozaman Fenerbahçede Sadece Bir Maçlık Messiyi Oynatsın ? Şımdı yaptığınız etik bişeymi + Skyblue oyunu bırakırkende inşallah verirler pluslarını artırıcılarını Size oyuna para yağdırın dıyen yok :D
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Oyunu ben kendi rızam ile bırakırsam İKV yönetimi tarafından zorla bıraktırılmazsam hiç bir hak iddia edemem aldığım pluslar veya yağma artırıcılar üzerinde. Ama benim sunucumu kapatacaklarsa onca emeğin karşılığını vermem lazım. Umarım ikisinin arasındaki farkı anlayabiliyorsundur.

Şunu da söylemek isterim ki Anka'da kesen kişilerin diğer sunucuda Gaffar kesmediğine inanmak mümkün değildir. Ben inanıyorum ki grupta bulunan herkes en az bir defa da olsa Gaffar'ı kesmiştir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

xBilgiAgencyx yazdı:hayır anlamadığım o serverda 2 savaşçı 2 büyücü 2 şifa yokmu adam gibi niye 10 larca kesmış adamı sokuyosunuz çara emınonunden illa bişeyiniz yanı böyle olcak ozaman Fenerbahçede Sadece Bir Maçlık Messiyi Oynatsın ? Şımdı yaptığınız etik bişeymi + Skyblue oyunu bırakırkende inşallah verirler pluslarını artırıcılarını Size oyuna para yağdırın dıyen yok :D

Tarky çarının sahibi eminönündeki CHANCEUX un kendisidir. kendi isteği ile çara eminönünden bir arkadaşı soktu. :|
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Bu arada Tarky ankadan 2-3 yıldır tanıdığımız biridir ve CHANCEUX çarını da anka dan aktarmıştır.Yani daha migrat zırhı bile yok dediğin adam eminönünde en çok gaffar ı kesen adam.
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Melodrama »

Tebrik ediyorum , YGS-LYS maratonumdan sonra ankaya katılmayı düşünüyorum :) tabi ki kalıcı olarak
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
ibraM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ibraM »

Merhaba,

Lütfen tartışma içerikli yorumlara cevap vermek yerine raporlayarak bize bildiriniz,aksi halde kullanıcılara ve/veya konuya moderasyon uygulanacaktır.

Bilginize.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön