genjori teşekkür ederim güvenin için.bir de realdeki arkadaş ben 2007den sonra konya dışına çıktım şu an erzurumda çalışıyorum yılda bir memleketim konyaya geliyorum ziyarete
ulan o kadar klandan bölgeden millete artist artist konusuyodun bende seni bişi biliyodum.Bu tip ne lan coluk combalak vitaminsizin tekiymişsin sen ayakta zor duruyon tipine bak.Bu tiple kafa tutmuyosundur inş başkalarına yoksa cok dayak yersin benden söylemesi
WHiSPeRoFDeaTH yazdı:ulan o kadar klandan bölgeden millete artist artist konusuyodun bende seni bişi biliyodum.Bu tip ne lan coluk combalak vitaminsizin tekiymişsin sen ayakta zor duruyon tipine bak.Bu tiple kafa tutmuyosundur inş başkalarına yoksa cok dayak yersin benden söylemesi
WHiSPeRoFDeaTH yazdı:ulan o kadar klandan bölgeden millete artist artist konusuyodun bende seni bişi biliyodum.Bu tip ne lan coluk combalak vitaminsizin tekiymişsin sen ayakta zor duruyon tipine bak.Bu tiple kafa tutmuyosundur inş başkalarına yoksa cok dayak yersin benden söylemesi
ALLAHın malları siz o adamı reelde gördünüz mü ki görenler sizleri bred pit sanar adam koltukta oturdugu ıcın normal olarak pantolonu sıyrılmıs ama sızdekı beyın bedava olunca basamıyor mustafa kardeşimi yakından gayet iyi tanırım burdan ona selamlarımı sunarım kardeşim bi boydan fotoğrafını gösterde boy görsünler selvi gibisin maşallah kardeşim cidden bu malları aldırma sen favorimsin
Omega22 yazdı:ALLAHın malları siz o adamı reelde gördünüz mü ki görenler sizleri bred pit sanar adam koltukta oturdugu ıcın normal olarak pantolonu sıyrılmıs ama sızdekı beyın bedava olunca basamıyor mustafa kardeşimi yakından gayet iyi tanırım burdan ona selamlarımı sunarım kardeşim bi boydan fotoğrafını gösterde boy görsünler selvi gibisin maşallah kardeşim cidden bu malları aldırma sen favorimsin
Kimse Bred pit olduğumuzu söylemedi reis sakin ol Brad Pitt'e bred pit demeni saymıyorum bile Ayrıca sanki bi yağ sızıntısı seziyorum kardeşim,git bi yağını falan kontrol ettir bi ayarsızlık var gibi :lol:
Cezaya abi çekmek=Çemberlitaş=Gaffar Bey=İtem görecesini değiştirin artık