198 stuarttan ilk defa 1 köşk madalyonu düştü. AÇıkcası çok şaşırdım.
Bide üstüne üstlük transformatör zırh reçetsi verdi semihada bıçak sırtı reçete verdi zırh . Hiçbirisinin de benimle alakası yok ilginç
198. Stuart'ta 1 madalyon
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Re: 198. Stuart'ta 1 madalyon
Kardeşim Senin Gene iyi Şuan'a kadar 387 Cemberli Madalyam Var Sadece Cemberli .. 1 Recete ( Trans Eldiven )Zeybekoggluu yazdı:198 stuarttan ilk defa 1 köşk madalyonu düştü. AÇıkcası çok şaşırdım.
Bide üstüne üstlük transformatör zırh reçetsi verdi semihada bıçak sırtı reçete verdi zırh . Hiçbirisinin de benimle alakası yok ilginç
1 Galata 2 ERg 1Köşk Başka Daha birşeyim yok Utanc verici Bir durum :evil:
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Zeybekoggluu yazdı:198 stuarttan ilk defa 1 köşk madalyonu düştü. AÇıkcası çok şaşırdım.
Kardeşim... 170 Yol Savaşçısı, 200 stuart 70 gbmx ve 2 gaffardan hirdo+siyanur+mevlana+ruh doven eldiven düşürdüm.
Bir tane zırh yok. 1 tane köşk madalyonu yok. Bir tane erg yongası veya galata yok. Bİr tae ceket pant veya asa yok.
Sonucumu ?? Buyur...
videoda Ki Şifacı Karakterinin silinmesi çok etkiledi :S üzücü :S
kurtarmak 30 saniye sil sil.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!!
Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
kargasa yazdı:kurtarmak 30 saniye sil sil.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
Zeybekoggluu yazdı:198 stuarttan ilk defa 1 köşk madalyonu düştü. AÇıkcası çok şaşırdım.
KARDEŞM SENIN DURUMUN BENDEN DE BETER 187. STU BELKİ FAZLADIR EMİN DEĞİLM DAHA ZIRH YOK BU YÖNETİME DESTEKDEN YAZI YAZIOZ KOPYALA YAPIŞTIR YAPIOLAR SAOLSUNLAR ÇOK YOGUNLAR HERALDE İKSİR ÜRETMEKDEN BIKDIM TANKA
Yusuf
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Hesapta plus ve karakter sigortası bulunmuyordu. Tabi senin gibi -14 yaş veledler huyarlar her yemeğe atladıkları için bir b** bilmeden Konusurlarkargasa yazdı:kurtarmak 30 saniye sil sil.

Keske bende sızın gıbı dusmuyo dıye uzulsem
Benım durumum hepten trajedik . Meran'da oynuyorum Gaffar dahil olmak uzere her turlu boss u onlarca belkı yuzlerce defa kesmısımdır elımde 6 taskanat , 5 hidra eldıven 1 bıcak eldıven (üretim) , 4 taskanat 1 hıdra zırh var . Böyle bı sacmalık gordunuz mu ? tamam dedık belkı stuarta gbmx e şansımız tutmuyor gaffarda yuzumuz guler ıkı gun peş peşe gaffar kestım hidra pantol reçetesınden başka bişey alamadım. Ertesı gun 2 kişi semiha + gaffar dan ceket ve pantolon aldı . Dükkandan urunler kısmına baktıgımızda cemberlitaş artırıcı var ama neye faydası var biri açıklayabılır mı ? Ismını vermek ıstemedıgım bı arkadas 1 ayda PLUSSUZ bıcak set , taskanat eldıven zırh , hidra eldıven zırh düşürdü acıklaması var mı ? YOK! Oyundan sogudum gırmıyorum artık
[ . ''Mc''erdem , Megax''Mc'' , Q''MC''ERDEMQ , Hanedanx''Mc'' , CooL''Mc''. ]
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
2008 - ∞
Erdem GÜRSAN
- CAMELBLACK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Şuraya yazılan şu kadar stu kestim şu kadar X kestim . ya kardeşim sen onları bi geçiceksin 200 stu demek 1 saat dersen 200 saat eder . 70 desen kafadan 140 saat eder 2 gaffar 5-6 saat eder . bunları hesaplayınca ortaya abes bi şekilde inanılmaz bir oyunda harcanan zaman çıkar ve bu imkansızdır
yani anlatmaya calıstıgım insanlar yalan söylemeyi , abartmayı çok seviyolar .
saRcasm