Adam'ın İKV'deki Tanımı

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
uLTasLaNqPeaCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Adam'ın İKV'deki Tanımı

Mesaj gönderen uLTasLaNqPeaCe »

Merhabalar,
Arkadaşlar bu anlatacaklarım kimine göre saçma qelebilir ama doqru şeylerdir...
Herşeye değinmeye kalksam kelimeler yetmez başıma qelen bazı şeylerden örnekler vereyim...

1-Bu bir oyun her yaştan kişiler oynayabilir ...Yaş sınırı yok...Benim bildiğim kadarıyla oyun çocuklar içindir ama İKV' deki görüş bundan çok farklı ...Sanki sadece +20,+30 yaş kişiler oynayabilir miş gibi bir muhabbet var...

2-Okul zamanı dersini çalışan İKV veya başka oyun oynamayan insanlar süt çocuğu oluyor ...Hele birde Lise öğrencisisiyse ...

3-Tatil zamanı İKV ye girenler velet oluyor...Kendi kaç yaşında sanki :)

4-Bide doğru söylüyoruz ya 16 yaşındayız diye ...Adam bizle dalga qecio sen ailenden izin aldın mı die ...bide o kişinin yaşının 12 çıkması insanda bir gülümsemeye yol açıyor ..ve o kişinin aklından şüpe duymamıza neden oluyor ...

Bunlar saymakla bitmez :)Sırf Kendime Yapılan Saugısızlık İçin Değil Bütün Kardeşlerimize Yapılan İtlik için Bu Konuyu Açma İsteği Duydum...

NOT:Bu konu gereksiz vs vs gibi laflar görmek istemiyorum...rica ediyorum...İYİ FORUMLAR:::...
Resim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: Adam'ın İKV'deki Tanımı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

:) :)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

Çok doğru söylemişsin ne diyim...
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Dert etme o kadar burası aynı zamanda sosyal bir platform benim oyundaki en samimi arkadaşlarım öğretmenler , müzisyenler , ressamlar , üniversite öğrencileri ve değerli insanlar oluşturuyor. Oyunun neresinde durduğunun biraz önemi var gibi sana küçük çocuk muamelesi yapacak kişilerin yanında neden duruyorsun . Dersen ki bana tanımadığım kişiler velet diyor tabi derler 12 yaşında ki çocuk bizim dede diye tabir edebileceğimiz insanlara bile velet , ezik gibi tabirler kullanıyor. Bu sadece klavyesinin kendine verdiği güvenden ibaret. Biz o kişileri fuarlara ve buluşmalara davet ediyoruz genelde =).
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
ASKUPA
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ASKUPA »

Merhaba '

Bir ata sözü vardır Akıl yaşta degil baştadır diye Bizim TEAM 'ımızda da var 15 16 Yaşları arası arklarımız Ama sanki 18 19 yaşları arasındaki gibi Mhabeti var onun için Altından kalkmıyacagı laflara girriyor bagzıları Ultraslan Arkdaşımız a hak veriyorum

Saygılar -

İNFAZTEAM 2007 2010
Resim

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ

EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...

İNFAZ-TEAM 2007 - 2011
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Bana velet (çoluk çoçuk) diyenlerinin hepsini veb cama çağırdım çoğu yasakladı. Çoğu uğraşamam dedi . Biri bile gelmedi.

Matematikte 1 sorunun en az 10 en fazla 50 tane çözüm yolu vardır. :D sen kendini velet hissetmiyorsan çözüm yollarını bulacağına eminim.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

:)
hock
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hock »

ASKUPA yazdı:Merhaba '

Bir ata sözü vardır Akıl yaşta degil baştadır diye Bizim TEAM 'ımızda da var 15 16 Yaşları arası arklarımız Ama sanki 18 19 yaşları arasındaki gibi Mhabeti var onun için Altından kalkmıyacagı laflara girriyor bagzıları Ultraslan Arkdaşımız a hak veriyorum

Saygılar -

İNFAZTEAM 2007 2010
Evet Saygı Değer Eski dostum Çok doğru bir lafa değindin kendimi övmüş gibi olmayım ama eskiden oyunda yaşımı söyleyince çok şaşıranlar oldu bana söyledilerki ben seni 20-22 yaşında sanıyordum.yani diğeceğim şudurki bunlara fazla takılmayın arkadaşlar klavye delikanlılığı yapanlar cok insanlar kendi egolarını tatmin etmek için daha nice işler yapıyorlar.

SayGıLar... hockII
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Demokratik Bir Ülkede yaşıyoruz.Kimse Kimsenin Düşünme Ve Yaşama (Ayrıca Oynama) Hakkını Elınden almaz Alamaz da Bu Tür Davranışlarda Bulunan Oyuncuları Lakaite Bile Almadan Yasaklara Ekleyin.
Ben 20 yaşındayım.İstediğim Kişiye de Web Cam Olarak Kendimi Gösterebilirim.
Lakin amaç Bu Değil.
Oyunda Herkes büyük Olsaydı Oyunun Tadı Kalmazdı.elbette Küçük Kardeşlerimiz Olacak ki Oyunun Neşesi Yerinde Olsun.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
legendarytsuozan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen legendarytsuozan »

Kardeşime katılıyorum . Ben 17 yaşındayım ( Ağustosta 18'ime giricem inş. :D ) ve bana yapılmamasına karşın bu tip durumlar gördüm . Bana yapılmamasına gelince dostlarında söylediği gibi doğru insanlarla muhattap olursan sorun kalmaz . İyi Eğlenceler.

İnfazteamtsuozan
Ne istediğin ile neler yapabileceğin arasındaki uçurum, kendinden vazgeçersen kapanır kendiliğinden...

İnfazteamtsuozan Tsuozanxxxbüyücü Tsuozan Xxustaxxşifacıxx

“Genel Sohbet” sayfasına dön