Saygılarımla!!!! Paşaxkadir-Paşaxartemis-Paşaxakmenrah
SÖLEYİNCE KIZIYORSUNUZ AMA BU BÜTÜN HATALAR TEŞKİLAT BULUYO
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
SÖLEYİNCE KIZIYORSUNUZ AMA BU BÜTÜN HATALAR TEŞKİLAT BULUYO
Selam İKV halkı artık bu hatlar haksızlıklar beni çok üzüyor biliyorumki diğer teşkilat oyuncularıda bu durumdan çok rahatsız
.Artık bu oyunu tam teşekküllü oynanması gerektiği zaman sürecine girmedikmi. artık çok yoruldum 1SAAT tam bir saat tir oyuna ulaşamıyoruz o güzel sunucumuza erişilmiyor sürekli hata sürekli hata artık çok yoruldum aldığım plus üyeliğin bir değeri kalıyormu sizce . Lütfen ertık böle sorunlarla karşı karşıya bırakmayın bizi rica ediyorum. :? LÜTFENNN
En son pasakadir tarafından 05 Şub 2010 14:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: SÖLEYİNCE KIZIYORSUNUZ AMA BU BÜTÜN HATALAR TEŞKİLAT BULUYO
bazen giriyo ama 5 dakaka sürmeden düşüyopasakadir yazdı:Selam İKV halkı artık bu hatlar haksızlıklar beni çok üzüyor biliyorumki diğer teşkilat oyuncularıda bu durumdan çok rahatsız.Artık bu oyunu tam teşekküllü oynanması gerektiği zaman sürecine girmedim. artık çok yoruldum 1SAAT tam bir saat tir oyuna ulaşamıyoruz o güzel sunucumuza erişilmiyor sürekli hata sürekli hata artık çok yoruldum aldığım plus üyeliğin bir değeri kalıyormu sizce . Lütfen ertık böle sorunlarla karşı karşıya bırakmayın bizi rica ediyorum. :? LÜTFENNN