Ödüllü Fan Art Yarışması Sona Erdi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ödüllü Fan Art Yarışması Başladı!

Mesaj gönderen Comader »

JackGhosen yazdı:Ben IKV'de İstediği Temayı 5 Dakikada Aktarabilen Kişi Bile Gördüm...

Pekala 10 Dakikada da Rahatlıkla Anlatılabilir İstenen Şey !

Nedir Bu 20 Dakika Sevdası Anlamadım.

Bu Kısa Film Yarışması Değil, Öyle Birşey Olsaydı Şayet Sınırı 2 Saaat Bile Yaparlardı.

Ama Kıytırık Bir Videoda 20 Dakika Ne Anlatacaksın ? Bütün Bölgeleri Çekip Koysan En Fazla 7 Dakika Sürer.

Haa; Fareadamların Oradaki Gemide Çakma Titanic Çekeceksen Orası Başka :roll:

Kimseyi ortaya koyduğu eserin ölçülebilen özellikleri ile eleştiremezsin.Birde daha bahsettiğin videoyu izlemeden kıytırık diye yorum yapmışsın...
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
JackGhosen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JackGhosen »

Comader yazdı:
JackGhosen yazdı:Ben IKV'de İstediği Temayı 5 Dakikada Aktarabilen Kişi Bile Gördüm...

Bu Kısa Film Yarışması Değil, Öyle Birşey Olsaydı Şayet Sınırı 2 Saaat Bile Yaparlardı.

Ama Kıytırık Bir Videoda 20 Dakika Ne Anlatacaksın ? Bütün Bölgeleri Çekip Koysan En Fazla 7 Dakika Sürer.

Kimseyi ortaya koyduğu eserin ölçülebilen özellikleri ile eleştiremezsin.Birde daha bahsettiğin videoyu izlemeden kıytırık diye yorum yapmışsın...
İzlemediğim Bir Eseri Eleştirme Gibi Bir Güce Sahip Değilim, Geleceği Görebilirsem Belki...

Orada ''Kıytırık'' Gereksiz Olan, İzlenip Geçilecek Olandır. Gerçek Hayatta Çekilmiş Bir Film ile Kimse Bunu Kıyaslayamaz. Birinde Durum Hikayesi Anlatılır, Duygusal Tasvir Yapılır, İnsanı Etkiler, Gerçektir.

Öbüründe ise Elinde Ecel Getirenle Koşan Adamlar Olur, Olay Hikayesi Aktarılır, Olay Tamamen Hayalidir, İzlenir ve Geçilir.

Eğer Eleştirme Amacım Olsa ''Kıytırık'' Yerine ''Ben Nostradamus'um Geleceği Görebiliyorum Filmin Berbat Adamım Şimdi İkile Bakalım'' Derdim ;)

Not: Lisede ''Sözcükte ve Cümlede Anlam''ı Müfredattan Kaldırmaları Kötü Olmuş :| Eğer Cevap Verdiğim Arkadaş Alındıysa Özür Dilerim Amacım +10 Dakika Fikrinin Uygunsuzluğunu Söylemekti.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KRaLeX »

eee Artık Adresi paylaşsanız da bir de yollasak eserlerimizi..
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

7-8 tane eserim var şimdi bunlardan sadece 1 ini mi göndermek zorundayız ?
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Yanılıyorsun..
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Hey, küçük bir sorunum var. Video programı olan "Sony Vegas Pro 11" de bitirdiğim videoyu
tam "Render As" ederken (Yüzde 99'da iken) bilgisayarımın ekranı karardı önce ekran koruyucusudur sandım (Bitince bu pencereyi kapa seçeneğine tıklamıştım.).
Yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra reset attım. Bilgisayarı açtığımda video bitmiş halde vardı fakat boyutu 0 Kb ve uzunluğu 00:00 saniye olarak gözüküyor. Ama videoyu izliyebiliyorum.

Bu problemin neden kaynaklandığını ya da nasıl çözebileceğimi bilen birisi yardım ederse sevinirim.
"Sony Vegas"tan anlayanlar; Davut, İbrahim ya da kim olursa yardımlarınızı bekliyorum.

:( :( :( :( :(
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Video harici eserler için, sıkıştırılmış dosya boyutu 5 MB dan büyük olamaz.

diyor fakat benim videonun sıkıştırılmış hali 214 MB. Arkadaşım cümleyi yanlış okumuşsun demeyin. Biliyorum Video dışındaki eserler 5 MB'dan büyük olamaz yazıyor. Ama video diyelim 50 MB, benimki 214 MB biraz korkutucu :)
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

baraka1997 yazdı:Hey, küçük bir sorunum var. Video programı olan "Sony Vegas Pro 11" de bitirdiğim videoyu
tam "Render As" ederken (Yüzde 99'da iken) bilgisayarımın ekranı karardı önce ekran koruyucusudur sandım (Bitince bu pencereyi kapa seçeneğine tıklamıştım.).
Yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra reset attım. Bilgisayarı açtığımda video bitmiş halde vardı fakat boyutu 0 Kb ve uzunluğu 00:00 saniye olarak gözüküyor. Ama videoyu izliyebiliyorum.

Bu problemin neden kaynaklandığını ya da nasıl çözebileceğimi bilen birisi yardım ederse sevinirim.
"Sony Vegas"tan anlayanlar; Davut, İbrahim ya da kim olursa yardımlarınızı bekliyorum.

baraka1997 yazdı:Video harici eserler için, sıkıştırılmış dosya boyutu 5 MB dan büyük olamaz.

diyor fakat benim videonun sıkıştırılmış hali 214 MB. Arkadaşım cümleyi yanlış okumuşsun demeyin. Biliyorum Video dışındaki eserler 5 MB'dan büyük olamaz yazıyor. Ama video diyelim 50 MB, benimki 214 MB biraz korkutucu :)

!YARDIM!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tertip
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Tek Yumruk

Mesaj gönderen Tertip »

baraka1997 yazdı:Hey, küçük bir sorunum var. Video programı olan "Sony Vegas Pro 11" de bitirdiğim videoyu

Videoyu vegas ile tekrar aç ve kaydet. Çeşitli format çeviriciler ile video formatını değiştir belki yararı olur. Örn prg; Total video converter

+
VirtualDub Programı ile video boyutunu küçültebilirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
MuvaFFa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Phenomena

Mesaj gönderen MuvaFFa »

sony vegasta video formatını .wmv yaparsanız en düşük boyuta indirgeyebilirsiniz.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
[/b][/i][/size]
Kilitli

“Eski Duyurular” sayfasına dön