JackGhosen yazdı:Ben IKV'de İstediği Temayı 5 Dakikada Aktarabilen Kişi Bile Gördüm...
Pekala 10 Dakikada da Rahatlıkla Anlatılabilir İstenen Şey !
Nedir Bu 20 Dakika Sevdası Anlamadım.
Bu Kısa Film Yarışması Değil, Öyle Birşey Olsaydı Şayet Sınırı 2 Saaat Bile Yaparlardı.
Ama Kıytırık Bir Videoda 20 Dakika Ne Anlatacaksın ? Bütün Bölgeleri Çekip Koysan En Fazla 7 Dakika Sürer.
Haa; Fareadamların Oradaki Gemide Çakma Titanic Çekeceksen Orası Başka :roll:
Kimseyi ortaya koyduğu eserin ölçülebilen özellikleri ile eleştiremezsin.Birde daha bahsettiğin videoyu izlemeden kıytırık diye yorum yapmışsın...
İzlemediğim Bir Eseri Eleştirme Gibi Bir Güce Sahip Değilim, Geleceği Görebilirsem Belki...
Orada ''Kıytırık'' Gereksiz Olan, İzlenip Geçilecek Olandır. Gerçek Hayatta Çekilmiş Bir Film ile Kimse Bunu Kıyaslayamaz. Birinde Durum Hikayesi Anlatılır, Duygusal Tasvir Yapılır, İnsanı Etkiler, Gerçektir.
Öbüründe ise Elinde Ecel Getirenle Koşan Adamlar Olur, Olay Hikayesi Aktarılır, Olay Tamamen Hayalidir, İzlenir ve Geçilir.
Eğer Eleştirme Amacım Olsa ''Kıytırık'' Yerine ''Ben Nostradamus'um Geleceği Görebiliyorum Filmin Berbat Adamım Şimdi İkile Bakalım'' Derdim
Not: Lisede ''Sözcükte ve Cümlede Anlam''ı Müfredattan Kaldırmaları Kötü Olmuş :| Eğer Cevap Verdiğim Arkadaş Alındıysa Özür Dilerim Amacım +10 Dakika Fikrinin Uygunsuzluğunu Söylemekti.
Hey, küçük bir sorunum var. Video programı olan "Sony Vegas Pro 11" de bitirdiğim videoyu
tam "Render As" ederken (Yüzde 99'da iken) bilgisayarımın ekranı karardı önce ekran koruyucusudur sandım (Bitince bu pencereyi kapa seçeneğine tıklamıştım.).
Yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra reset attım. Bilgisayarı açtığımda video bitmiş halde vardı fakat boyutu 0 Kb ve uzunluğu 00:00 saniye olarak gözüküyor. Ama videoyu izliyebiliyorum.
Bu problemin neden kaynaklandığını ya da nasıl çözebileceğimi bilen birisi yardım ederse sevinirim.
"Sony Vegas"tan anlayanlar; Davut, İbrahim ya da kim olursa yardımlarınızı bekliyorum.
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Video harici eserler için, sıkıştırılmış dosya boyutu 5 MB dan büyük olamaz.
diyor fakat benim videonun sıkıştırılmış hali 214 MB. Arkadaşım cümleyi yanlış okumuşsun demeyin. Biliyorum Video dışındaki eserler 5 MB'dan büyük olamaz yazıyor. Ama video diyelim 50 MB, benimki 214 MB biraz korkutucu
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
baraka1997 yazdı:Hey, küçük bir sorunum var. Video programı olan "Sony Vegas Pro 11" de bitirdiğim videoyu
tam "Render As" ederken (Yüzde 99'da iken) bilgisayarımın ekranı karardı önce ekran koruyucusudur sandım (Bitince bu pencereyi kapa seçeneğine tıklamıştım.).
Yaklaşık 5 dakika bekledikten sonra reset attım. Bilgisayarı açtığımda video bitmiş halde vardı fakat boyutu 0 Kb ve uzunluğu 00:00 saniye olarak gözüküyor. Ama videoyu izliyebiliyorum.
Bu problemin neden kaynaklandığını ya da nasıl çözebileceğimi bilen birisi yardım ederse sevinirim.
"Sony Vegas"tan anlayanlar; Davut, İbrahim ya da kim olursa yardımlarınızı bekliyorum.
baraka1997 yazdı:Video harici eserler için, sıkıştırılmış dosya boyutu 5 MB dan büyük olamaz.
diyor fakat benim videonun sıkıştırılmış hali 214 MB. Arkadaşım cümleyi yanlış okumuşsun demeyin. Biliyorum Video dışındaki eserler 5 MB'dan büyük olamaz yazıyor. Ama video diyelim 50 MB, benimki 214 MB biraz korkutucu
!YARDIM!
baraka1997 yazdı:Hey, küçük bir sorunum var. Video programı olan "Sony Vegas Pro 11" de bitirdiğim videoyu
Videoyu vegas ile tekrar aç ve kaydet. Çeşitli format çeviriciler ile video formatını değiştir belki yararı olur. Örn prg; Total video converter
+
VirtualDub Programı ile video boyutunu küçültebilirsin.