Yağma Artıcıların Etkileri Artırıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Re: Yağma Artıcıların Etkileri Artırıldı!

Mesaj gönderen marasaldadas »

onu bunu bilmem dün sığınağa 2 defa girdim yine yok asa bir mor asama olmayacakmı benim (ibni isterem )

bu da demek oluyorki Zeki MÜREN bizi görememeye devam ediyor
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
DrCokYasa
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DrCokYasa »

Tamamen para kaybı olduğunu bildiğim halde içimdeki hırsa yenik düşerek aldığım 60/60 lık artırıcının hiçbir işe yaramadığını burdan rahatlıkla söylüyorum.

Daha öncede 60/20 lık kullanıyordum ve kullandığım 2 hafta boyunca günde 2 3 migrat attım ve sadece bir paracel yüzükle ayrıldım migratlardan.

Ancak artırıcı olmadan girdiğim migratlarda cent yüzük oksi ve fundi takı takımı düşürdüm bunların yanında 3 tane cent zırhım oldu.
Elimde fazladan 2 cent zırhla ne yapacağımı düşünürken 60/60 lık artırının geldiğini duydum ve dediğim gibi hırsıma yenik düşerek aldım.

Aldığımdan bu yana günde 3 migrat atıyorum ve elime şu ana kadar ilginç bir şekilde sadece paracel yüzük çıktı:)
Ayrıca şifacıların genelde fundi seti benden çok daha önce yaptığını biliyorum bazıları ilk girişlerinde fundi Zırh düşünürken ben hala sürünüyorum ve artık 1 immune daha görürsem kusucam bıktım usandım.

Bu tarz hikayeleri başka karakterlerde de oynayan birçok insandan duyduğum için

Şunu Çok Net Bir Biçimde Söylüyorum

KAZANDIĞI PARAYA VE KENDİSİNE AZICIK SAYGISI OLAN İNSAN BU ARTIRICILARI ALMAMALI VE ALINMAMASI İÇİN EN AZINDAN ÇEVRESİNİ UYARMALI.

DrÇokYaşa[(^)Ashab-ı Keyf]
ALBAYXX[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Doylaion »

DrCokYasa yazdı:Tamamen para kaybı olduğunu bildiğim halde içimdeki hırsa yenik düşerek aldığım 60/60 lık artırıcının hiçbir işe yaramadığını burdan rahatlıkla söylüyorum.

Daha öncede 60/20 lık kullanıyordum ve kullandığım 2 hafta boyunca günde 2 3 migrat attım ve sadece bir paracel yüzükle ayrıldım migratlardan.

Ancak artırıcı olmadan girdiğim migratlarda cent yüzük oksi ve fundi takı takımı düşürdüm bunların yanında 3 tane cent zırhım oldu.
Elimde fazladan 2 cent zırhla ne yapacağımı düşünürken 60/60 lık artırının geldiğini duydum ve dediğim gibi hırsıma yenik düşerek aldım.

Aldığımdan bu yana günde 3 migrat atıyorum ve elime şu ana kadar ilginç bir şekilde sadece paracel yüzük çıktı:)
Ayrıca şifacıların genelde fundi seti benden çok daha önce yaptığını biliyorum bazıları ilk girişlerinde fundi Zırh düşünürken ben hala sürünüyorum ve artık 1 immune daha görürsem kusucam bıktım usandım.

Bu tarz hikayeleri başka karakterlerde de oynayan birçok insandan duyduğum için

Şunu Çok Net Bir Biçimde Söylüyorum

KAZANDIĞI PARAYA VE KENDİSİNE AZICIK SAYGISI OLAN İNSAN BU ARTIRICILARI ALMAMALI VE ALINMAMASI İÇİN EN AZINDAN ÇEVRESİNİ UYARMALI.

DrÇokYaşa[(^)Ashab-ı Keyf]
ALBAYXX[(^)Latif]

Aynen Katılıyorum Usta Dediklerine İkv Desteğe Bile Yazdım Migrat Artırıcı Aldım.Düşmüyor İtem Dedim Artırıcılar Şuan Çalışır Vaziyette Diyorlar.Nerdeyse 4 Aydır Junona Giriyorum.Sürekli Değil Belki günde 1 - 2 kez giriyorum şuan artırıcımın bitmesıne 2 gün kala hala elim boş para boşuna gitti yapcak birşey yok Emeğinin Karşılığını alamıyorsun artık sıkmayada başladı zaten

Yönetimin Pek Umrunda Değil Bunlar Şans Artırıcılarında Etkisinin Olduğuna İnamıyorum Artık Boşu Boşuna Artırıcı Kurbanı Olmayın Almayın
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Shumps
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Shumps »

iyi oldu ya işe yarar belkı
MarshaLL - Shumps - MaXeLL
Resim
Kullanıcı avatarı
Untifost
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Untifost »

Wallah şuana kdr sadece silahımı yükselttim 20 tl verdim ne plus ne artırma nede yağma aldım

Kenanadan bişi düşmüyor 83 kere kestım 1 cent Kolye- ve 2 gün önce Fundi Kolye Düşürdüm ama Fundı Kolyeyi Takılı Sandıgımdan Fundı Kolyeyi Satmısım Nasıl Olduysa Bir anda Dalgınlık desteke gönderdim ama bi sonuç gelmedi inşallah geri gelir :(

Junon , 1. boş- 2. boş .- 3 Centrıum Zırh-4.boş 5 . Fundi Zırh .. :)
Sunucu: Anka/Eminönü
Karakter Adı: Rainhealty- İcewoman
Sınıf: Şifacı - Büyücü
Kullanıcı avatarı
kagandemir1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Cazfig

Mesaj gönderen kagandemir1 »

Sobee Ekibini Tebrik Ederim =)
Cazfig

IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Evet YÖNETİM'e Gerçekten Teşekkür Ediyorum.
Kasa Erişim,+5 ve 3 aylık plus'un Yüklü olduğu Hesap'a bi parça bile Düşmezken Deil kasa,+5 Plusu olmayana İTEM düşüyor.
Adaletinizi Seviyorum İKV.

Sevgiler Saygılar.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Eski Duyurular” sayfasına dön