TRxtEHLİQeLeexTR - ColdxSHoW-Emooo Veda(ERDİ)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
erdi1234
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

TRxtEHLİQeLeexTR - ColdxSHoW-Emooo Veda(ERDİ)

Mesaj gönderen erdi1234 »

2007 DEN beri oynadığım oyunu bu günden itibaren Bırakıyorum.ÜNV dolayı Kimlerin kalbını kırdıysam af ola hakkınızı helal edin benden kime varsa helal olsun.Oyun Çok değişti Oyun Değişmesiyle İnsanlarda Değişti.

ABİM OYNUCAK ÇARLARI ODA ARALIK 11 DE ASKER ODA BIRAKCAK 1 AY SONRA ÇARLARIN HEPSİ IIxSWAPxII HEdiyizdir..!

Dipnot:LÜTFEN GERİDE KALANLAR OYUNU OYUN GİBİ OYNAYIN HIRS HER ZAMAN GÜZELDİR AMA KALP KIRMADAN..!
Kullanıcı avatarı
erdi1234
İskele Babası
İskele Babası

Re: TRxtEHLİQeLeexTR - ColdxSHoW-Emooo Veda(ERDİ)

DipNot:GENÇLER ben lise 1 de oyun yüzünden Dİrekten döndüm kalıyordum 1 sene Oyun Fazla bağımlı kalmayın oyunu bıraktınızda ne kadar aptalımda 1 dersim niye 3-4 olmadı diyorsun ben şahsen dedim sizi bilmem ..!HATIRLATIM DEDİM
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Merhaba,

İlk önce bunu söylemek istiyorum verdiğin karar çok doğru. Online oyunlar insanı bilgisayar başına resmen kilitliyor, ama yinede herşey kişiye bağlı belirli bir yaşa gelince senin gibi anlıyor bunun sadece bir oyun olduğunu ve hayatını olumsuz etkilediğini ve hiç bir zaman oyun insanın hayatının önüne geçmemesi gerekiyor ayrıca satırlarıma burada son verirken verdiğin bu başarılı karar için seni tekrar tebrik ediyorum.

Reel hayatında ßaşarılar dilerim.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

Hayırlı olsn arap En ıyısını yapmışsın :D bak bana bırakalı yıl olcak ama mutluyum oyunda hayat yok muhabbetıne bakmaynoyunun muhabbetı ıyı ama senı hayattan uzaklastırıor pc nızle karı koca olmayın oyunu oynıcaksanız duzenlı oynayn bos vakıtlerınızde oynayn burda bu gerızekalı ne konusuo dıyebılırsınız ama sız anlamasanızda reel hayatınızı bıtırmesede o duruma getırır o yuzden herkes düşünsün taşınsın akıllı olsun ayık olsun .burada TEcrube KonusuyoR :D
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
xCONTROLx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen xCONTROLx »

En iyi karar Erdi ;)
GAME OVER!
Kullanıcı avatarı
harunyusS
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: HARUNYUS

Mesaj gönderen harunyusS »

Kararın doğruluğunu bırakan adam açıklamış helal Erdi kardeşime :)
xxkralbuffxx yazdı:Hayırlı olsn arap En ıyısını yapmışsın :D bak bana bırakalı yıl olcak ama mutluyum oyunda hayat yok muhabbetıne bakmaynoyunun muhabbetı ıyı ama senı hayattan uzaklastırıor pc nızle karı koca olmayın oyunu oynıcaksanız duzenlı oynayn bos vakıtlerınızde oynayn burda bu gerızekalı ne konusuo dıyebılırsınız ama sız anlamasanızda reel hayatınızı bıtırmesede o duruma getırır o yuzden herkes düşünsün taşınsın akıllı olsun ayık olsun .burada TEcrube KonusuyoR :D
HARUNYUSharunyusSharunyusSs

http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn

OYUNU BIRAKTIM
12 Ağustos 2011
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

Okul hayatında başarılar dilerim erdi
Kullanıcı avatarı
erdi1234
İskele Babası
İskele Babası

MeNTHoLoKaLiPTuS yazdı:Merhaba,

İlk önce bunu söylemek istiyorum verdiğin karar çok doğru. Online oyunlar insanı bilgisayar başına resmen kilitliyor, ama yinede herşey kişiye bağlı belirli bir yaşa gelince senin gibi anlıyor bunun sadece bir oyun olduğunu ve hayatını olumsuz etkilediğini ve hiç bir zaman oyun insanın hayatının önüne geçmemesi gerekiyor ayrıca satırlarıma burada son verirken verdiğin bu başarılı karar için seni tekrar tebrik ediyorum.

Reel hayatında ßaşarılar dilerim.

TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
erdi1234
İskele Babası
İskele Babası

xxkralbuffxx yazdı:Hayırlı olsn arap En ıyısını yapmışsın :D bak bana bırakalı yıl olcak ama mutluyum oyunda hayat yok muhabbetıne bakmaynoyunun muhabbetı ıyı ama senı hayattan uzaklastırıor pc nızle karı koca olmayın oyunu oynıcaksanız duzenlı oynayn bos vakıtlerınızde oynayn burda bu gerızekalı ne konusuo dıyebılırsınız ama sız anlamasanızda reel hayatınızı bıtırmesede o duruma getırır o yuzden herkes düşünsün taşınsın akıllı olsun ayık olsun .burada TEcrube KonusuyoR :D

ARAP HERŞEYİ BIRAKTIM EYÜP MAÇLARINIDA ARTIK SADECE DERS ODAKLANCAK :=)
Kullanıcı avatarı
erdi1234
İskele Babası
İskele Babası

GERİDE KALAN ARKADAŞLARA SADECE ŞUNLARI YAZIYORUM OYUNU BIRAKTIMI HAKLI DİCEK ŞİMDİ TINLAMICAKLAR

1.VAY BEN NE ....... Kİ BÜTÜN HAYATIM OYUN
2.OKUYAN İNSANSINIZKİ BÜTÜN HAYATIM YAKTIN...... OYUN
3.AİLENLE ARANI AÇIYOR OYUNA KAPILMA NEDENİNDEN DOLAYI
4.SOSYAL HAYATIN GERİDE KALIYOR
5.Ben Çemberlitaş Miqrat Sıqınak yüzünden Ailemle Çok kavga ettim son 30 dakka felan yemek misafir giderken
vb
vb
vb

DipNot:ÇARINA İTEMİNE ABİ DEMEYİN YAŞINA SAYGISINA ABİ DİYİN..!

“Genel Sohbet” sayfasına dön