teste girdim 1 lvl başladım çok bilmiş arkadaş sözüm sana hani şu çok gülen
Test Sunucusu Açılsa Bayram için
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Test Sunucusu Açılsa Bayram için
sığınak migrat ilk açıldığı zaman oyunda hata vardı herkesi test sunucusuna davet ettiler ...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Rüyanda mı gördün o hatayıKARAHAMZALI yazdı:sığınak migrat ilk açıldığı zaman oyunda hata vardı herkesi test sunucusuna davet ettiler ...
Öyle bi problem olmadı henüz. Bir kere migratta problem oldu o da Mecxlerle girilip ar-ge ekipleri tarafından çözümlendi.
Test sunucusu hiç sığınak ve migrat için açılmadı. Çemberlitaş buluşmasında açıldı bi kere
Test sunucusuna 1 level başlarsın hiç bir item verilmez klana girersen mareşal olursun . Anladınmı ? Hiç bir şey bilmeyipte millete cahil deme dönde kendine bak .Zeybekoggluu yazdı:Tamam sen kingsin benden daha biliyosun abisi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akşam akşam yarıldım ya bu kadar cahil varmıymış oyunda.DawLish yazdı:Bende senin yorumuna güldüm alakası bile yokZeybekoggluu yazdı:Yorumları okudukça güldüm.
Test sunucusunda direkt olarak 49 level başlarsınız. Sınıfınızın en iyi itemleri direkt üstünüzde başlarsınız. Rütbe mareşal olarak başlar.
Ne çok biliyosun senZeybekoggluu yazdı:Rüyanda mı gördün o hatayıKARAHAMZALI yazdı:sığınak migrat ilk açıldığı zaman oyunda hata vardı herkesi test sunucusuna davet ettiler ...
teste girdim 1 lvl başladım çok bilmiş arkadaş sözüm sana hani şu çok gülen.
Öyle bi problem olmadı henüz. Bir kere migratta problem oldu o da Mecxlerle girilip ar-ge ekipleri tarafından çözümlendi.
Test sunucusu hiç sığınak ve migrat için açılmadı. Çemberlitaş buluşmasında açıldı bi kere
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Zembekoggluu, sen kimsin? Baksana daha kendi nickin yok. Eski yöneticilerden birinin nickini kullanıyorsun.
Test sunucusu açıldığında 1 lwl olarak başlarsınız, 5 lwlde klana girdiğinizde rütbeniz mareşal olur ve seviye atlamak gayet basittir. İnanmayan arkadaşlar varsa 1 seviye başladığımızın fotoğrafını atabilirim.
Test sunucusu açıldığında 1 lwl olarak başlarsınız, 5 lwlde klana girdiğinizde rütbeniz mareşal olur ve seviye atlamak gayet basittir. İnanmayan arkadaşlar varsa 1 seviye başladığımızın fotoğrafını atabilirim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Phenomena
Çoğu kişi yaşanmışlıkları söylüyor ve bu doğruda fakat bazılarıda kulaktan duyduklarını söylüyor bunu yöneticiler ayarlıyor. Bundan bir süre önce sunucuların oyuncu alma kapasitelerini test etmek amacı ile test sunucusuna oyuncular çağırıldı. Güzel bir etkinlikti...
Yöneticiler kodlarla birden fazla fare çıkartıyorlardı hem oyuncular eğlensin hemde sunucu test edilsin maksadı güdülmüştür. O gün 1 seviye ile başlıyordunuz exp miktarı yanlış hesaplamıyorsam %10000 olmalı çünkü 1 yaratıkdan 1 seviye geliyordu daha sonra klana girdiğinizde 999.999.999 kp ve şanınız oluyordu forumda resimler mevcuttur.
Konunun ana başlığına gelecek olursak bu bize verilen %30 materyal şans artırıcılardan daha büyük bir hediye olacaktır.
Yöneticiler kodlarla birden fazla fare çıkartıyorlardı hem oyuncular eğlensin hemde sunucu test edilsin maksadı güdülmüştür. O gün 1 seviye ile başlıyordunuz exp miktarı yanlış hesaplamıyorsam %10000 olmalı çünkü 1 yaratıkdan 1 seviye geliyordu daha sonra klana girdiğinizde 999.999.999 kp ve şanınız oluyordu forumda resimler mevcuttur.
Konunun ana başlığına gelecek olursak bu bize verilen %30 materyal şans artırıcılardan daha büyük bir hediye olacaktır.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
2 Gün açılsın
Mareşalla tüm gözlükleri alır çarları aktarırız
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Kuklacı
Zembekoglu yanlış biliyosun . Test sunucusunda herkez 1 levelden başlar . Ve klana girip mareşal olur . 49 level başlamaz her bi yaratıktan seviye atlarsın anlatıyormuyum kardeşim ? İlk önce araştır sonra buraya gel yorum gez oldumu kardeşim konuyuda kirletme .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
-
- İri Fare Avcısı
Buğrahan haklı Direk Karakter Aktarırsak 3 hesapta 12 çar 12 mareşal Güzel Hesaplama Dimi 
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Hala bi cevap yok yöneticilerden ...
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.