|| YİĞİTLER LONCASI ||
Re: || YİĞİTLER LONCASI ||
ahey ahey ov ye rayt okey
kimleri görüyorum kimleri köklü bir lonca maşallah öncelikle sözüme hayırlı olsun demekle başlıyorum
uzun zamandır üniv. telaşesi içinde oyuna girmeye vakit bulamıyorum bu bayram buradayım
Unutmadan bayramınızıda kutlayayım yiğit neferler
hepinizi çokks özledim alp abi ,fotihh ,ogünn(hayırsızzz
) mügüçç, gözdemm , hande yengemm , samosedirr , onur (pardoxx xD(apaçi styla oldum gece gece bu enerji
) ) daha nice dostlarım bakınıyorum da konuyu bulamadım bizim muhabbetimiz daim olsun konusunu kapadınız mı lo
neyse bu akşam yeter bu kadar aktrasyonlu sorular
gecenin hayra karşııı
kimleri görüyorum kimleri köklü bir lonca maşallah öncelikle sözüme hayırlı olsun demekle başlıyorum
uzun zamandır üniv. telaşesi içinde oyuna girmeye vakit bulamıyorum bu bayram buradayım
hepinizi çokks özledim alp abi ,fotihh ,ogünn(hayırsızzz
gecenin hayra karşııı
En son CANSU tarafından 06 Kas 2011 19:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
YILMAK YOK. AZİM YOKSA ZAFERDE YOK. !

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)

Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (49)
Bir Cocuk Yuregiyle Hayırlı BayrAmlar...
Selamün aleyküm hayırlı akşamlar..
Kardeşim bizde seni özledik emin ol , İyi dilek ve temennilerin için candan teşekkürler.
Sağol varol kardeim
Diyordum ki birileri darbe filan yapmıyor artık , Mge uğramaz oldu , Gökcen bebeği ile ilgileniyor sende üniversite telaşındasın.
Baya kulaklarınızı çınlattım.
Neyse tekrardan hg Bayramın mübarek olsun , daha nice bayramları beraberce görürüz inş kardeşim..
Fakat ; Şunuda ekliyim , ALp abinizin bir süreliğine son günleri forum ve oyunda.
Görüşmek üzre....
Ve Cansu kardeşimiz ringlere döndü.CANSU yazdı:ahey ahey ov ye rayt okey![]()
kimleri görüyorum kimleri köklü bir lonca maşallah öncelikle sözüme hayırlı olsun demekle başlıyorum![]()
hepinizi çokks özledim alp abi ,fotihh ,ogünn(hayırsızzz) mügüçç, gözdemm , hande yengemm , samosedirr , onur (pardoxx xD(apaçi styla oldum gece gece bu enerji
) ) daha nice dostlarım bakınıyorum da konuyu bulamadım bizim muhabbetimiz daim olsun konusunu kapadınız mı lo
gecenin hayra karşııı![]()
Kardeşim bizde seni özledik emin ol , İyi dilek ve temennilerin için candan teşekkürler.
Sağol varol kardeim
Diyordum ki birileri darbe filan yapmıyor artık , Mge uğramaz oldu , Gökcen bebeği ile ilgileniyor sende üniversite telaşındasın.
Baya kulaklarınızı çınlattım.
Neyse tekrardan hg Bayramın mübarek olsun , daha nice bayramları beraberce görürüz inş kardeşim..
Fakat ; Şunuda ekliyim , ALp abinizin bir süreliğine son günleri forum ve oyunda.
Görüşmek üzre....
Teşekkürler kardeşim sana da hayırlı bayramlar.snigers yazdı:Bir Cocuk Yuregiyle Hayırlı BayrAmlar...
Yani diyosun ki bayram harçlığımı isterim
Tamam
Harçlık bende dağıtacam oyuna Giriyom oyundaki herkeze 2 ser m paraAlpAykan yazdı:Teşekkürler kardeşim sana da hayırlı bayramlar.snigers yazdı:Bir Cocuk Yuregiyle Hayırlı BayrAmlar...
Yani diyosun ki bayram harçlığımı isterim
Tamam![]()
![]()
Gelde junon atalım
Sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlara ermeniz dileğiyle. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Bilmukabele kardeşim , bizde senin , Loncanın ve tüm İslam alemini kurban bayramını kutlar ,Manasiyok yazdı:Sevdiklerinizle beraber nice mutlu bayramlara ermeniz dileğiyle. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun.
Hayırlara vesile olmasını niyaz ederiz...
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Tüm eziklerin kurban bayramını kutluyorum sevdiklerinizle nice mutlu seneleree..!