Test Sunucusu Açılsa Bayram için
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Test Sunucusu Açılsa Bayram için
Sayın ikv yönetimi bayram süresi boyunca test sunucusu açılsa orda zaman geçirsek güzel olmazmı size ? Bana katılan oyuncular varmı ? Yönetimden , mesaj bekliyoruz .
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Re: Test Sunucusu Açılsa Bayram için
Güzel olur 1 günlüğüne tekrar açılabilir.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aslında test sunucusu haftada 1 kere 1 saat açılsa güzel olur tüm ikv camiası için misal çok zor kasan arkadaşlar felan o zamanı bekler ve girer 49 olur çıkar yada ejder üretebilirler çnki orda exp %500 arttırılıyor yani 1 level sen 1 levellik bir şey kes 5 levelsin 1 maden çek saf felan
½500 demek 1 canavardan 1 exp geliyorsa 10 exp gelir 5 lwl olmak zor xddbenzombi01 yazdı:Aslında test sunucusu haftada 1 kere 1 saat açılsa güzel olur tüm ikv camiası için misal çok zor kasan arkadaşlar felan o zamanı bekler ve girer 49 olur çıkar yada ejder üretebilirler çnki orda exp %500 arttırılıyor yani 1 level sen 1 levellik bir şey kes 5 levelsin 1 maden çek saf felan
umutdeniz
umutdeniz yazdı:½500 demek 1 canavardan 1 exp geliyorsa 10 exp gelir 5 lwl olmak zor xddbenzombi01 yazdı:Aslında test sunucusu haftada 1 kere 1 saat açılsa güzel olur tüm ikv camiası için misal çok zor kasan arkadaşlar felan o zamanı bekler ve girer 49 olur çıkar yada ejder üretebilirler çnki orda exp %500 arttırılıyor yani 1 level sen 1 levellik bir şey kes 5 levelsin 1 maden çek saf felan
½500 değil %500

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Yanlış dedin açıldığında aynı lvl yaratıktan tam 1 seviyelik ex geliyor.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Yorumları okudukça güldüm
.
Test sunucusunda direkt olarak 49 level başlarsınız. Sınıfınızın en iyi itemleri direkt üstünüzde başlarsınız. Rütbe mareşal olarak başlar.
Test sunucusunda direkt olarak 49 level başlarsınız. Sınıfınızın en iyi itemleri direkt üstünüzde başlarsınız. Rütbe mareşal olarak başlar.
- kerimcan123
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
Bende senin yorumuna güldüm alakası bile yokZeybekoggluu yazdı:Yorumları okudukça güldüm.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tamam sen kingsin benden daha biliyosun abisi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: akşam akşam yarıldım ya bu kadar cahil varmıymış oyunda.DawLish yazdı:Bende senin yorumuna güldüm alakası bile yokZeybekoggluu yazdı:Yorumları okudukça güldüm.