Yaklaşık 20 Gündür Bu Konuyu Açmamak İçin Sabretmeye Çalıştık, Ancak Bukadarına Katlanamadık Artık :twisted: :twisted:
6 kişilik Bir Grub Hafta İçi 1 Defa Hafta Sonları İse 3 İle 4 Defa Arası Stuart,Semiha Ve Gaffar Kesimi Yapıyoruz...
6 kişi Değişmez Sabit Bir Grub Rutin Kesim Yapıyor Ortalama 40 Gaffar Kesimi Gerçekleştirdik.
Peki İtem Düşdümü ? Evet Düşdü
1 Büyücü Asa Hariç Full (Kıyamet Set )(Trans Set ) Bikaç Parça Sıfır Kelvin
1 Savaşçı Balta Ve Kılıç Hariç Full ( Bıçak Set ) ( Taşkanat Set ) Bikaç Parça Hıdra İtem
1 Şifacı Ceket Hariç Full ( Mevlana Set )
Yukarıda Belirtilen 3 Arkadaş Full Oldu Hemeen Hemen Ya Geri Kalan Diğerleri ?
1 Büyücü Sadece Eldiven Ayak ( Semiha Veya Gaffar'dan Çöp Bile Alamadı )
1 Büyücü Semiha Ve Gaffardan Sadece (Sıfır Kelvin Ceket ) Aldı
1 Büyücü İse Bırak Gaffarı Semihayı Okadar Çemberlitaş Bölgesine Girdi 1 İtem Alamadı Üzerindeki (Sıfır Kelvin Zırh Üretimdir...)
Şimdi Buna İstinaden Sizin Doğru Çalıştığını Söylediğiniz Sistem Bu İse Ya Sizde Bir Sorun Var.
Yada Bizde Bi Sorun Var,Bizdeki Sorun Size İnanıp 60%60 Ç.Taş Arttırıcı Var Dediğiniz 3 Aylık Plus Paketleri Yüklemek Oldu Sanırım
Buda Sadece Benim Hesabımda Yüklü Olan Plus Diğer Üyelerde Pek Farklı Değil Biz Size Bukadar Destek Olurken Böylesine Adaletsiz Bir Ortamı Haketmiyoruz 4.5 ,5 Yıldır Oynadığımız bu Oyundan Daha Çok Soğutmayın Bizi!!!!
Dip Not:Gereksiz Yorum Yapmazsanız Sevinirim Ben Sadece Bu Durumu Mantıklı Bir Şekilde Açıklıcak Bir Yetkili İstiyorum...
CAMELBLACK yazdı:Merhaba öncelikle
yaptığım yorumda haline ve o akçelere bakıp güldüm ve sonra aklımdan geçen şu 3 kelimeydi
İyiki enayi değilim
Maddi Durumun İyi Değil Sanırım Boşa Dememişler Zenginin Parası Züğürtün Çenesini Yorar Diye
Hobilerim İçin Harcadığım Paranın Önemi Yok Karşılığını Aldığım Sürece Oyüzden Önemli Değil Ergen Arkadaşım
Bi Gün Seninde Hobin Olur Belki, Tabi Önce Ne Olduğunu Öğrenmen Lazım :lol: :lol: :lol:
Burası İKV Parası Bitince Sözde Bişey Atar Ortaya Vardır Elbet Etkısı Ama Yüzde 2 3 ' dür Oda .. Ben Çok Merak Ediyorum 39 larda tek plus satarak nasıl karınları doymuş bunların ? :mrgreen:
Aşkyakar AşKıMıZoLDuMaNnN HaYaTıMıZoLDuMaN
[ Duman Loncası Diye Yazılır , Duman Ailesi Diye Okunur . ]
Şubat Turnuvasından (HaYaTıMıZoLDuMaN 2 0 SAZOBALİ)
Konuyu açan haklımı haklı daha ne diye işi tartışmaya sürükleyip konunun kapanması için uğraşıyorsunuz ?
Oyun yöneticilerinin yaptığı test le nedense bizim yaptığımız testler birbirini tutmadı hiç heralde tutmıyacakda bundan sonra parasını alıyorsunuz birazda işe yarasın en azından.
Bu durumda sadece siz yoksunuz ben arkadaşlarımın arasında en çok çemberliye giren oldugum halde onlar ful + ful iken bende 3* 4 item anca düşüyor 671 madalya oldu ve sıgınaktaki alternatör yüzügü bile düşüremedim , bu durumu destege bildirdim ve aldıgım cevam neydi biliyormusunuz? :? DESTEĞİN CEVABI: :arrow: '' İtemlerin hepsi kişilik gözetmeden item havuzundan rasgele dağıtılıyor , plus alıp item şansınızı yükseltiniz'' diye cevap verdiler bana benim 179. kesimde düşürdügüm zırhı adam ilk kesiste 2 tane alıyor nasıl bi saçmalık bu anlatın bana nedir bu ???ops:
{HER İNSAN BİR DÜNYA' DIR BİZ BUNUN FARKINDAYIZ]...}
[LoST AİLESİ] [DuMaN GRuBu] [LoSTxıDEWELOPERı
LoSTxDEWELOPERx LoSTxDeWeLoPeR DuMaNLaNıYoRuZ
itemler bir karakter için böyle koyulmuştur bakın anlatayım...
MESELA 50 . STU KESİŞİNDE TRANSFORMATÖR ZIRH VERCEK... SİZ 49 A KADAR ABANDINIZ DÜŞMÜYOR ANASINI STM...
ADAMA 1 . STU KESİŞİNDE KOYULMUŞTUR ZIRH O ZAMAN VERİR YANİ BU ŞANS ARTTIRICI PLUS ARTTIRICI DİYE BİRŞEY YOK SAVAŞÇIMLA PLUSSUZ 1 ÇANTADA 3 ZIRH 1 TANE YÜZÜK ALDIM JUNONDAN CENTTENDE YÜC HALİT MOR PANTOLON TOPLAM 5 KEZ KESTİM.... ama sonrası yok bir bq vermiyor
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)