15 Dakika önce cantamda olan maden 15 dk sonra yok, Gir çık yapmama rağmen düzelmedi. bir GM den PM bekliyorum,
İyi forumlar.. .
Kaybolan Maden.. .
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Kaybolan Maden.. .
Ne yazıkki tek sana olan bişey değil bu her sunucuda her kişide olur oyunun belirli saçmalıklarından biri sana öneri sunayım oyundaki çantan veya bankanı aç her boşluğa bir şey yerleştir geri çek maden olduğu gibi yerinde beliriyor..Nedenmi bunu diyorum çünkü her gün bana oluyor aynısı Çantada Ecel Getiren kaybolduğu gibi 
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

Saol kardeşim bu tavsiyen içi çok teşkler bi deneyim bakalım..MONEY yazdı:Ne yazıkki tek sana olan bişey değil bu her sunucuda her kişide olur oyunun belirli saçmalıklarından biri sana öneri sunayım oyundaki çantan veya bankanı aç her boşluğa bir şey yerleştir geri çek maden olduğu gibi yerinde beliriyor..Nedenmi bunu diyorum çünkü her gün bana oluyor aynısı Çantada Ecel Getiren kaybolduğu gibi
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

Meteryali benim sildiğimi söylüyorlar, Yha böyle bir mantık varmı tonlarca para verecem zaman ayırıp maden çekecem sonra onu silecem, yoK BÖYLE BİRşEY ABİ Yhaaa. :evil: :evil:
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

Yanıt :
Merhaba,
Yanlışlıkla silinen madenler iade edilmemektedir.
İyi Eğlenceler
Teşekkür ederizz.
:evil: :?
Merhaba,
Yanlışlıkla silinen madenler iade edilmemektedir.
İyi Eğlenceler
Teşekkür ederizz.