[Gm] ve [dev] ler hakkinda neler biliyoruz ?
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
[Gm] ve [dev] ler hakkinda neler biliyoruz ?
merhaba arkadaşlar [gm] ve [dev] ler hakkinda neler biliyoruz? eski gmler işi birakti mi? yoksa ikv onlari işten atti mi? onlarin yerine yeni gm ler mi? aldilar onlarin yerine bazi gm ler bizim bilmediğimiz halde ikv de görevlerde mi? [dev] ler gm lerden daha üstün mü? yoksa büyücüler için mi ? sadece dev deniliyo ben şimdiye kadar yeni gmlerden büyücüler dev sadece gmlerden üstün olduğu ? için dev deniliy onlara ikv de kaç tane gm var siniflari ne ? kaç tanesi bayan kaç tanesi erkek bunlari merak ediyorum yöneticilerden sorumun cevapini istiyorum yöneticiler 18 üstü insanlardan mi oluşuyo yooksa 18 altida ola bilir mi ? gm ler çalişmalarini evde mi yoksa ikv için özel çalişma odasindaa yürütüyolar mi ? bunlari merak ediyorum yöneticiler maaş aliyolar mi ? ikvden aliyolarsa kaç tl aliyolar bunlari merak ediyorum eğer sizinde sorunuz varsa söyleyin paylaşalim yöneticilerden cevap bekliyorum saygilarimla
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
Re: [Gm] ve [dev] ler hakkinda neler biliyoruz ?
Çok soru sormuşsun be kardeşim 

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Hanelerde bi kadın varya aynı ona benziyosun 
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
kerdeşim biz soruyoz ama yöneticiler uyuyo valla napiyim merak ediyorum ikv de de çok merak eden var ?
Hayır eski gm ler atılmadı. Zaten eskiden adam gibi sadece abura vardı . O da istifa etti kendi isteğiyle. Hatta veda mesajı yazmıştı eski forumda. Onun haricinde gmler ve devler oyunun fonksiyonlarını takip ederler.Normal oyuncularda gm olabilir ama çok azı başarabiliyor tabi.Gm ler gelipte sunucunda senin gibi zaman geçirmezler.Bir iki duyu yapar geri çıkarlar. Normal oynamazlar oyunu.Devler gm lerin üstü diye biliyorum ama tam emin değilim.Neyse bu kadar bilgi yeter.Bunları öğreneceğine lvl kas zaten yavaş yavaş anlarsın oyunda durduğun süre içerisinde neyin ne olduğunu...
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Devler çok Büyük:D

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
eski gmler işi birakti mi? Bu İş Sadece Mevlüt Dinç'e ait ama yanında çalışanlar ayrılır veya devam ederler kimse bilemez..
yoksa ikv onlari işten atti mi? İkv İşten atma söz konusu deildir.Çıkma söz konusudur oda çalışanlara kalmış Bişeydir..
onlarin yerine yeni gm ler mi? Eleman Eksikliğinden değişebilir...
[dev] ler gm lerden daha üstün mü? Üstünlük söz konusu deil GM Oyun ile ilgili sorunlar üzerinde çalışır.DEV ler forum üzerinde genelede çalışır Oyunada girerler...
kaç tanesi bayan kaç tanesi erkek bunlari merak ediyorum ? İstanbul Kıyamet Vaktine Girişde Sağ Alt Köşede Hazırlayanlar var Oraya Tıklayarak Görürüsün..
18 üstü insanlardan mi oluşuyo yooksa 18 altida ola bilir mi ? Hepsi 25 Üzeri..
gm ler çalişmalarini evde mi yoksa ikv için özel çalişma odasindaa yürütüyolar mi ? İstanbul Kıyamet VAKTİ Sadece bir oyun bizim için fakat yaanlar için ekmek kapısı yani bir iş Evden değil Kendilerine Ait ofislerinde yürütüyolar..
yöneticiler maaş aliyolar mi ? Dediğim gibi Bu oyundan Herkes hakkını alıo Yani Maaşlı Yada Haftalı Ne demek istiyosan tabi . Ama yapanlar Haklarını alıolar..
ikvden aliyolarsa kaç tl aliyolar? Bunu Kimse Bilemez ama Hiç kimseye ne kadar alındığı sorulmaz...
İyi Forumlar....
yoksa ikv onlari işten atti mi? İkv İşten atma söz konusu deildir.Çıkma söz konusudur oda çalışanlara kalmış Bişeydir..
onlarin yerine yeni gm ler mi? Eleman Eksikliğinden değişebilir...
[dev] ler gm lerden daha üstün mü? Üstünlük söz konusu deil GM Oyun ile ilgili sorunlar üzerinde çalışır.DEV ler forum üzerinde genelede çalışır Oyunada girerler...
kaç tanesi bayan kaç tanesi erkek bunlari merak ediyorum ? İstanbul Kıyamet Vaktine Girişde Sağ Alt Köşede Hazırlayanlar var Oraya Tıklayarak Görürüsün..
18 üstü insanlardan mi oluşuyo yooksa 18 altida ola bilir mi ? Hepsi 25 Üzeri..
gm ler çalişmalarini evde mi yoksa ikv için özel çalişma odasindaa yürütüyolar mi ? İstanbul Kıyamet VAKTİ Sadece bir oyun bizim için fakat yaanlar için ekmek kapısı yani bir iş Evden değil Kendilerine Ait ofislerinde yürütüyolar..
yöneticiler maaş aliyolar mi ? Dediğim gibi Bu oyundan Herkes hakkını alıo Yani Maaşlı Yada Haftalı Ne demek istiyosan tabi . Ama yapanlar Haklarını alıolar..
ikvden aliyolarsa kaç tl aliyolar? Bunu Kimse Bilemez ama Hiç kimseye ne kadar alındığı sorulmaz...
İyi Forumlar....
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
O cevapta Bende Kalsa İyi olur Recep
:):)
İyiy Forumlar
İyiy Forumlar
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi