Sürekli destek ekibine sıkıntınızı, şikayetinizi,itirazınızı yapın diyorlarya.Bende hiçbir zaman bu yolu benimsemem sebebide inadırıcılığını tarafsızlığını zaten benim gözümde 2 sene evvelinden kaybetmiş olmaları.Bakınız benim itirazımın ve şikayetimin artması üzerine bana destek ekibinde şikayetinizi,bize ulaştırın diye mail geldi.Bende konuyla alakalı savunmamı gerekçeleriyle berabar uzun bir metinki bunun incelenmesi teyidi bir hafta sürer.Bana bir saat içinde mail geldi.Ceza işleminiz aynen devam edecek diye.Açıklama yok.Mail yolladım.O zaman cezaya sebeb olan davranışımı bildirin diye.Mailin üstünde tam 9 saat geçmiş cevap yok.
Kopya epin alıp kullanan,yanlışlıkla iksir alıp kullanan,satan herkesin banlanan hesaplarının banları tekrar kaldırılmış.Geriye ne kalıyor.Bu işi ben icat ettiğim.Valla hani görevli olupta görevini kötüye kullanaları bu forumda yıllarca eleştiren, nefes aldırmayan ben olmamış olsaydım diyecektimki kendime Fikret hakkatten bu işi senmi yaptın)).Bikere rahatsız olunan Fikret katmerli olarak kimseninde gözünün yaşına bakmadan bu forumda yazmaya devam edecek.Onu bikere cebinize koyun.Yolladığım, incelenmeye bile gerek duyulmayan savunmamın ki dialog kayıtlarını arayıp bulmak gerekecekti 1 saat içerisinde bunun yapmanızın imkanı yok, ki yapmamışınız hala diyorsanızki cezanız devam edecek heraldeki elle tutulur bir kanıtınız var.Mailime ID numarası ile beraber yollayında bende bunlara kim bakıyor kim inceliyor bir takip edeyim.Gerekçesi ile beraber alayım.Desteğe niye mail atmıyorsunuz diyorsunuz.E attımda ne oldu ? Kimse kendi kendini kandırmasın.
Böyle bir ithamı ve cezayı benim muhatap almam mümkün değil.Kendi kendinize basiretsizliğiniz ve çaresizliğinizin, hesabımın banlanmasıyla ortadan kalkacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Demoklesin kılıcı daima başınızın üstünde olacak.
Ocipres
KONU İNCELENMİŞ!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
-
- Cin Avcısı
Re: KONU İNCELENMİŞ!
Artık Sobee nin anlaması gereken bir durum var ve kabak gibi ortada. Bu oyun gönüllü test ekibiyle, gönüllü destek ekibiyle yürümüyor yüremesi mümkün de değil zaten. Hatır gönül işleri, eski hesaplaşmalar Gm lerin bonocuları arayıp tehdit etmesi, uyanın artık beta sürümde değiliz. İlk kurulduğu 3 yıl için olsa kabul edilebilinir sadece plus paralarıyla kendini geçindiriyordu oyun ancak şartlar değişti artık büyük bir geliri var bu oyunun. Kurumsallaşmak lazım, Destek ekibi yetersiz kalıyor bu şartlar altında yetersiz kalması da normal adam amele mi bütün gün bedavaya milletin derdini dinlesin?
IKV artık " aaa o fare kesilen oyun mu ? " değil çok değişti, madem bir sürü emek verildi bu oyun için o zaman gösterin bu emeği Süpercan için 5 dk da bir reklam vermesini bilen Sobee Ikv yi neden üvey evlat gibi görüyor. Madem bir hizmet sunuyorsun insanlar bu oyunu oynuyor az ya da çok para veriyor sen de o paranın hakkını vericeksin. Ya da hiç başlamıyacaktın bu projeye.
Uzun lafın kısası bu iş hatır gönülle olmaz. Görüyoruz ki destek değil köstek oluyorlar.
IKV artık " aaa o fare kesilen oyun mu ? " değil çok değişti, madem bir sürü emek verildi bu oyun için o zaman gösterin bu emeği Süpercan için 5 dk da bir reklam vermesini bilen Sobee Ikv yi neden üvey evlat gibi görüyor. Madem bir hizmet sunuyorsun insanlar bu oyunu oynuyor az ya da çok para veriyor sen de o paranın hakkını vericeksin. Ya da hiç başlamıyacaktın bu projeye.
Uzun lafın kısası bu iş hatır gönülle olmaz. Görüyoruz ki destek değil köstek oluyorlar.
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
verilen paralar hiç bir işe yaramıyor anlaşılan.halen gereksiz ve bilincsiz insanlar bu oyunun ekip çatısı altında toplanıyor.
sığınmadaki cevaplarıda hazır türkiye de başka ekip yok. iyi güzel ekip yokta oyun içinden seçtiğiniz adamlar kayda değer olsun bari.bu işi yürütebilen kişiler olsun bari. bizler hak aramaya çalıştıkça çok konuşmanın cezasını mı çekiyoruz. yıllarca aynı kişiler klan ve bölge kanallarını babalarının malı gibi kullanarak Allaha bile küfür ederek bu kadar sorumsuzca ceza almıyor.bir kişi çıkıpta aklı başında o kadar kelime ettikten sonra kaçamak cevaplar ile incelendi diyebiliyorsunuz.kaliteniz gözümüzde oldukça düşüyor.böyle durumlar konuşarak çözülür konu kilitleme yolu ile değil.buraya haklı olarak aklı başında bir şekilde eleştiri yazıyor GENEL ETKİLEŞİM kısmını doğal olarak kullanıyoruz. İkv den tek beklenen artık profesyonel bir ekip ve hakkaniyet ..
sığınmadaki cevaplarıda hazır türkiye de başka ekip yok. iyi güzel ekip yokta oyun içinden seçtiğiniz adamlar kayda değer olsun bari.bu işi yürütebilen kişiler olsun bari. bizler hak aramaya çalıştıkça çok konuşmanın cezasını mı çekiyoruz. yıllarca aynı kişiler klan ve bölge kanallarını babalarının malı gibi kullanarak Allaha bile küfür ederek bu kadar sorumsuzca ceza almıyor.bir kişi çıkıpta aklı başında o kadar kelime ettikten sonra kaçamak cevaplar ile incelendi diyebiliyorsunuz.kaliteniz gözümüzde oldukça düşüyor.böyle durumlar konuşarak çözülür konu kilitleme yolu ile değil.buraya haklı olarak aklı başında bir şekilde eleştiri yazıyor GENEL ETKİLEŞİM kısmını doğal olarak kullanıyoruz. İkv den tek beklenen artık profesyonel bir ekip ve hakkaniyet ..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
İnsanların olaylara yaklaşımı kendi niteliği,kaygıları ve beklentileri ile doğru orantılıdır.Bir yerde üst mevkide olmanın bir sorumluluk arzettiğini farkına varamayan insanların bu kazanımları kendi kişiselliğinde harmanladığında (eğerki buna zemin varsa) karşımıza oyunda uğraştığımız bir Boss gibi çıkması kadar normal ne olabilirki)).
Ocipres
Ocipres