Kontörle plus alımı...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kontörle plus alımı...

Mesaj gönderen fenomen »

zembekoğlu yazdı:İnanamıyorum gerçekten. 12 TL ye satılan bir ürünü 20 TL civarında alabilmek için can atıyorsunuz. Havale yapmakta hiç bir sorun yok ! Eskiden ilkokulda havale nasıl yapılır öğretirlerdi PTT den havale formu alınıp nasıl doldurulacağı bile uygulamalı öğretilirdi. Artık öğretilmiyormu bilemiyorum.

www.uyelikal.com adresine girin oradan size en yakın e-in satış noktasını bulun ve satın alın. En yakınınızda yokmu ? O halde www.uyelikal.com ile irtibata geçin bir alo diyin. Size nasıl para yollayacağınız izah edeceklerdir.

Ptt Havalesi ile 13,5 TL
İş bankası havalesi ile 15 TL ye size mal olacaktır.
Turkcell ve diğer mobil ödeme seçenekleri ile 20 TL civarının altına inmeyecektir..
yınede gelse ıyı olur cunkı cumartesı pazar gunlerı ptt acık olmuyor
yada cok fazla sıra oluyor kontorle almak daha rahat olucaktır
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TeaM09 »

zembekoğlu yazdı:İnanamıyorum gerçekten. 12 TL ye satılan bir ürünü 20 TL civarında alabilmek için can atıyorsunuz. Havale yapmakta hiç bir sorun yok ! Eskiden ilkokulda havale nasıl yapılır öğretirlerdi PTT den havale formu alınıp nasıl doldurulacağı bile uygulamalı öğretilirdi. Artık öğretilmiyormu bilemiyorum.

www.uyelikal.com adresine girin oradan size en yakın e-in satış noktasını bulun ve satın alın. En yakınınızda yokmu ? O halde www.uyelikal.com ile irtibata geçin bir alo diyin. Size nasıl para yollayacağınız izah edeceklerdir.

Ptt Havalesi ile 13,5 TL
Turkcell ve diğer mobil ödeme seçenekleri ile 20 TL civarının altına inmeyecektir..
Barış bey en iyisi siz hiç uğraşmayın kontörle plus alımı falan. Bazıları 50 Kontöre alırız 11.50 TL ye denk geliyor diye hayaller kuruyordu çünkü...
Resim
Kullanıcı avatarı
Mummy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mummy »

beyler warmşs ama 108 kontör varmi alcak babayigit :D
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Mummy yazdı:beyler warmşs ama 108 kontör varmi alcak babayigit :D
Yanlış bilgi verme daha yok resmi bir açıklama.
Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Ptt Havalesi ile 13,5 TL

18 yaş altı için artık telefon ile plus almaktan başka çare kalmadı dün gittim ptt ye para yatırmaya adam 18 yaş altı kabul etmiyoruz dedi ben 15 yaşındayım tel le almaktan başka çare yokki yaz zamanında bende havale ile alyırodum fakat artık olmuoyr
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Ptt Havalesi ile 13,5 TL
ttnet en iyisi oturduğun yerde geliyo ne havale ne telefonla köntörle :)
Kullanıcı avatarı
Mummy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Mummy »

Gargoyle35 yazdı:
Mummy yazdı:beyler warmşs ama 108 kontör varmi alcak babayigit :D
Yanlış bilgi verme daha yok resmi bir açıklama.
http://www.ikvonline.net/kontorle-plus- ... post205911

bu konuya bakin :D
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

Resim

Bir sitede ismi lazım değil İkv Plus Paket Kontörle satış yaptığını söylüyor.Ancak resmi forum kanalından bu doğrulanmadı.Yetkili olmadıkları şu anda gerçek. Lütfen Normal yollarla plus alın :D

Site Linki bilerek Konulmamıştır.Ekrandan Tanıyanlar Tanır.
Kullanıcı avatarı
PR0T0N
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen PR0T0N »

ORHANBEY yazdı:Resim

Bir sitede ismi lazım değil İkv Plus Paket Kontörle satış yaptığını söylüyor.Ancak resmi forum kanalından bu doğrulanmadı.Yetkili olmadıkları şu anda gerçek. Lütfen Normal yollarla plus alın :D

Site Linki bilerek Konulmamıştır.Ekrandan Tanıyanlar Tanır.
Neredeyse 2 Katına Satıyorlar www.üyelikal.com'dan Alın PTT İle En Kolayı ;)
Resim
GÜNEŞ'in Koruyucuları, BARIŞ'ın Savaşçıları, İSMET'in Aslanları

۞PROTON۞Resim۞JUTURNE۞

“Genel Etkileşim” sayfasına dön