Ankara/Samurkent AVEA.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Ankara/Samurkent AVEA.

Mesaj gönderen Buqrahan »

Bir çok AVEA SATIŞ MERKEZİ'ne gelmiş olan Çemberlitaş Kutu'dan nedense Ankara'nın en büyük İlçesi ÇUBUK'ta bulunmuyor. Ankara/Çubuk'a da bir Kutu lazım.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Ankara/Samurkent AVEA.

Mesaj gönderen Nerull »

Buqrahan yazdı:Bir çok AVEA SATIŞ MERKEZİ'ne gelmiş olan Çemberlitaş Kutu'dan nedense Ankara'nın en büyük İlçesi ÇUBUK'ta bulunmuyor. Ankara/Çubuk'a da bir Kutu lazım.
Mevcut satış noktalarımızın yanısıra yakında yeni satış noktalarımız da eklenmeye devam edecek. Önerinizi dağıtım firmasına iletmek üzere alıyoruz.

Bu süre zarfında dilerseniz Ankara içindeki diğer satış noktalarına telefonla ulaşarak tarafınıza kargo ile gönderilmesini talep edebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Nerull yazdı:Mevcut satış noktalarımızın yanısıra yakında yeni satış noktalarımız da eklenmeye devam edecek. Önerinizi dağıtım firmasına iletmek üzere alıyoruz.
  • Dağıtım firmasına Ankara'nın Etimesgut / Eryaman semtini de iletirsen çok sevinirim Nihat Abi.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Nerull yazdı:
Buqrahan yazdı:Bir çok AVEA SATIŞ MERKEZİ'ne gelmiş olan Çemberlitaş Kutu'dan nedense Ankara'nın en büyük İlçesi ÇUBUK'ta bulunmuyor. Ankara/Çubuk'a da bir Kutu lazım.
Mevcut satış noktalarımızın yanısıra yakında yeni satış noktalarımız da eklenmeye devam edecek. Önerinizi dağıtım firmasına iletmek üzere alıyoruz.

Bu süre zarfında dilerseniz Ankara içindeki diğer satış noktalarına telefonla ulaşarak tarafınıza kargo ile gönderilmesini talep edebilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederiz.
Önerimi dikkate aldığınız için ben size teşekkür ederim.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

“Genel Etkileşim” sayfasına dön