En fazla 1 Gün sürecek bu macera iddiaya giren varmı 2 Gün sonra Oyuna Veda diye konu açacak bu arkadaş :lol:haydegidelum yazdı:oyun yükleniyor !!! %77 :mrgreen:
MERANA GERİ GELİYORUM...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: MERANA GERİ GELİYORUM...
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Büyük Konuşmak Sana YakışmıyorSeRRuh yazdı:En fazla 1 Gün sürecek bu macera iddiaya giren varmı 2 Gün sonra Oyuna Veda diye konu açacak bu arkadaş :lol:haydegidelum yazdı:oyun yükleniyor !!! %77 :mrgreen:
uuu fatihim kaç level oldunhaydegidelum yazdı:Büyük Konuşmak Sana YakışmıyorSeRRuh yazdı:En fazla 1 Gün sürecek bu macera iddiaya giren varmı 2 Gün sonra Oyuna Veda diye konu açacak bu arkadaş :lol:haydegidelum yazdı:oyun yükleniyor !!! %77 :mrgreen:
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
VeNGaT yazdı:uuu fatihim kaç level oldunhaydegidelum yazdı:Büyük Konuşmak Sana YakışmıyorSeRRuh yazdı:En fazla 1 Gün sürecek bu macera iddiaya giren varmı 2 Gün sonra Oyuna Veda diye konu açacak bu arkadaş :lol:haydegidelum yazdı:oyun yükleniyor !!! %77 :mrgreen:
şuan 13 level oldum gündüz çalıştığım için akşamları giriom oyuna
pm/ Kevınnash
özelden ID şifre at 40 yapıyım beahaydegidelum yazdı:VeNGaT yazdı:uuu fatihim kaç level oldunhaydegidelum yazdı:Büyük Konuşmak Sana YakışmıyorSeRRuh yazdı:En fazla 1 Gün sürecek bu macera iddiaya giren varmı 2 Gün sonra Oyuna Veda diye konu açacak bu arkadaş :lol:haydegidelum yazdı:oyun yükleniyor !!! %77 :mrgreen:
pm/ Kevınnash
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
haydegidelum yazdı:özelden ID şifre at 40 yapıyım beaVeNGaT yazdı:haydegidelum yazdı:uuu fatihim kaç level oldunSeRRuh yazdı:En fazla 1 Gün sürecek bu macera iddiaya giren varmı 2 Gün sonra Oyuna Veda diye konu açacak bu arkadaş :lol:haydegidelum yazdı:oyun yükleniyor !!! %77 :mrgreen:
Büyük Konuşmak Sana Yakışmıyor
pm/ Kevınnash
lan onu bunu bırak
ahhahahah
merandaki charlar saglam olsa yapardim 2 kişiye emanet ettim onlarında charlara naptıkları belli
tılsımdan aktarım ücretini karşılıcaksan gelirim yapmaya

- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
42 level !