SkyBlue yazdı:Ashabta kudret rejenarasyonu olmasa çöp zaten
336+336 ileştirme çok bulunmuor kardeşim D
Sınırsız kudret ixiri al ibni cevo ust diz asanı cevosuna bas 33 34 kritikin olsun ikeltirmen 1300 1400 olduktan sonra seni değil gaffara yol savaşcısına bile almazlar D
İşte bu akıllılar yüzünden Kenan'a 1000+ ejderli bilmem ne büyücü yok Gaffara 2000+ şifa cart curt. Ashab üretebilecek kadar param var. Mevlana asa üretebilecek kadar da param var. Ama ben şu anlık İbni Sina Cevriye (^) asayı kullanıyorum. Gayet memnunum. İstediğim zaman da Gaffar grubuna girebiliyorum arkadaşlarla. Senin gibi kişiler illa ashab illa 2200+ şifa istiyor.
Bu arada İbni İbni ceket üretimi vardı çantamda son anda üretmekten vazgeçip parasıyla ibni cevriye ceket aldım gayet memnunum. Arkadaşlarım da ibni ibni ceket üretmeyi pek tavsiye etmiyor onun yerine görev itemi mağara ruh ceketi bile kullanabilirsin.
SkyBlue yazdı:İşte bu akıllılar yüzünden Kenan'a 1000+ ejderli bilmem ne büyücü yok Gaffara 2000+ şifa cart curt. Ashab üretebilecek kadar param var. Mevlana asa üretebilecek kadar da param var. Ama ben şu anlık İbni Sina Cevriye (^) asayı kullanıyorum. Gayet memnunum. İstediğim zaman da Gaffar grubuna girebiliyorum arkadaşlarla. Senin gibi kişiler illa ashab illa 2200+ şifa istiyor.
Bu arada İbni İbni ceket üretimi vardı çantamda son anda üretmekten vazgeçip parasıyla ibni cevriye ceket aldım gayet memnunum. Arkadaşlarım da ibni ibni ceket üretmeyi pek tavsiye etmiyor onun yerine görev itemi mağara ruh ceketi bile kullanabilirsin.
Acaba o arkadas hic gaffara gittimi kardes
(sen degil sky)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
SkyBlue yazdı:İşte bu akıllılar yüzünden Kenan'a 1000+ ejderli bilmem ne büyücü yok Gaffara 2000+ şifa cart curt. Ashab üretebilecek kadar param var. Mevlana asa üretebilecek kadar da param var. Ama ben şu anlık İbni Sina Cevriye (^) asayı kullanıyorum. Gayet memnunum. İstediğim zaman da Gaffar grubuna girebiliyorum arkadaşlarla. Senin gibi kişiler illa ashab illa 2200+ şifa istiyor.
1400 ileştirmeyle 2200 ileştirmeyi gel istersen karşılaştıralım
Biz işi şansa bırakmıoyruz ashabdan da memnunuz
Bu arada yalan solyediğin belli mevlana asa da 4.454 civarı kritik veriyor yani mevlana asanında kritik ozelliği var mevlana asa uretcek paran olsaydı uretirdin senin şüphen olmasın
umutdeniz yazdı:Kritik bu kadar onemliyse ashab giyme...
Evet Ashab kullanmak aslında dediklerime ters düşüyor olabilir ama Ashab çemberlitaş için bir giriş biletidir böyle kabul edilmiş sisteme uymaktan başka çare yok
ayrıca kudret bir şifacı için can demektir bundan dolayı ashabı tercih ediyorum( Rejenerasyon)
Aslında büyü kritiğin şifa bilgisiyle beraber 35 in üstünde ve büyü şifan 1500 ise sen çemberlitaş için dahi ideal bir şifacı olursun ondan sonrası senin hızına ve becerine kalmış ama gözler kolay doymuyor ve hep fazlasını arıyor ondan dolayı bugün iyileştirme olabildiğince yüksek tutuluyor neyse konu bu değildi
BU OYUNU DAHA ÇÖZEMEDİNİZ BEEEE!!!!
ŞİFACININ EN BÜYÜK SİLAHI YÜCELEN CEVRİYEDİR!BU SETİ DİZ ADAM AKILLI YETENEKLERİ VER BAK BAKALIM NASIL CAN BASIYON.YÜCELEN CEVRİYE İBNİ CEVRİYE DEĞİL!BURDA TECRÜBELER KONUŞSUN YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYİN!
Kurmay yazdı:BU OYUNU DAHA ÇÖZEMEDİNİZ BEEEE!!!!
ŞİFACININ EN BÜYÜK SİLAHI YÜCELEN CEVRİYEDİR!BU SETİ DİZ ADAM AKILLI YETENEKLERİ VER BAK BAKALIM NASIL CAN BASIYON.YÜCELEN CEVRİYE İBNİ CEVRİYE DEĞİL!BURDA TECRÜBELER KONUŞSUN YANLIŞ BİLGİLENDİRMEYİN!
? Einsteinin 7.Nesilden torunu
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Biri şifacı mı dedi?
Mümkünse hem kritik hem de şifa büyün yüksek olmalı
Ama benim tavsiyem
Fundi takıları diz, mağra ruh ceketi giy, Ashab-ı bas (kudretli şifa ölmez öldürmez-ama basamıyosan mor asada fena değildir.), İbni cevo eldivenini giy. (ashabı saymazsan henüz para harcamadın.)
Migoya gitmediğini farz edersek paracelcus cevo iflis itemi pantolonu giy. Ayakkabı kadimde veriliyor sağlam 5 - 6 kişi bul kesersin. ve bolca çıban otu topla çünkü 10 çıban=1 ruhçalan iksir.
Bu şekilde rahatlıkla migrata girersin. Sonrada başla migodan mor pantolon ve fundi zırh düşürmeye. onlarda oldumu tamamsın demektir. Ama çıban otuna devam.
Şİmdi toparlaylım
Fundi zırh= 196
Fundi takılar=392
Mağra ruh ceket=133
İbni cevo mor pant=168
İbni cevo mor eld=168
İbni cevo ayak=140
İbni cevo mor asa=168 (artısız hesap)
toplam 1365 eder bide gözlük yakıştırırsan (m2) 1505
eğer ashab basarsan 1673 eder (artısız hesap)
yani 1505 şifa 27 kritik veya 1673 şifa 24 kritik (ortalama)
ikisininde çok farkı olmaz şifa açısından sadece kudret farkı olur.
Şimdi seçim senin kudret farkını kapatmak için bol kudret iksirimi üretmek kolay yoksa kritik farkını kapatmak için bol kritik iksir üretmekmi kolay?
Şahsen ben sürekli çantamda ruhçalan iksirle gezerim.
Buda benim stilim
Sen seç.
NOT: İyi şifacı olduğumu iddaa etmiyorum ama grup bölgelerinde arkadaşlarıma çok az örs parası harcatırım.
Saygılar
goktanri yazdı:Biri şifacı mı dedi?
Mümkünse hem kritik hem de şifa büyün yüksek olmalı
Ama benim tavsiyem
Fundi takıları diz, mağra ruh ceketi giy, Ashab-ı bas (kudretli şifa ölmez öldürmez-ama basamıyosan mor asada fena değildir.), İbni cevo eldivenini giy. (ashabı saymazsan henüz para harcamadın.)
Migoya gitmediğini farz edersek paracelcus cevo iflis itemi pantolonu giy. Ayakkabı kadimde veriliyor sağlam 5 - 6 kişi bul kesersin. ve bolca çıban otu topla çünkü 10 çıban=1 ruhçalan iksir.
Bu şekilde rahatlıkla migrata girersin. Sonrada başla migodan mor pantolon ve fundi zırh düşürmeye. onlarda oldumu tamamsın demektir. Ama çıban otuna devam.
Şİmdi toparlaylım
Fundi zırh= 196
Fundi takılar=392
Mağra ruh ceket=133
İbni cevo mor pant=168
İbni cevo mor eld=168
İbni cevo ayak=140
İbni cevo mor asa=168 (artısız hesap)
toplam 1365 eder bide gözlük yakıştırırsan (m2) 1505
eğer ashab basarsan 1673 eder (artısız hesap)
yani 1505 şifa 27 kritik veya 1673 şifa 24 kritik (ortalama)
ikisininde çok farkı olmaz şifa açısından sadece kudret farkı olur.
Şimdi seçim senin kudret farkını kapatmak için bol kudret iksirimi üretmek kolay yoksa kritik farkını kapatmak için bol kritik iksir üretmekmi kolay?
Şahsen ben sürekli çantamda ruhçalan iksirle gezerim.
Buda benim stilim
Sen seç.
NOT: İyi şifacı olduğumu iddaa etmiyorum ama grup bölgelerinde arkadaşlarıma çok az örs parası harcatırım.
Saygılar
Şöyle konuşanlara çok özenıyorum ne yalan diyim :):)