xHeLPeR yazdı:Sen Kazandın Nefer
6 kere alt diye birşey yok sadece 2 defa düştüm lagtan o . Onlardan biri ws nin başında biri ortasındaydı zaten.
Teklif var ısrar yok reve
Arkadaş ben Ws yi İzlerken Yoruldum sen alt f4 cekmekten yorulmadın 1 ws 2 bucuk saat sürer mi arkadaş tam 6 kez Alt f4 cektin Hee nedense Aldığın ellerde Düşmedin de Oğuz seni 40 veya 60 kudretlerde tam yenicekken düştün oda bi merak konusu
6 kere alt diye birşey yok sadece 2 defa düştüm lagtan o . Onlardan biri ws nin başında biri ortasındaydı zaten.
Arkadaş ben Ws yi İzlerken Yoruldum sen alt f4 cekmekten yorulmadın 1 ws 2 bucuk saat sürer mi arkadaş tam 6 kez Alt f4 cektin Hee nedense Aldığın ellerde Düşmedin de Oğuz seni 40 veya 60 kudretlerde tam yenicekken düştün oda bi merak konusu
Yok 10 defa düştüm Kendinizi kandırın ws'yi izleyenler gördü. Birşey açıklamama gerek yok diye düşünüyorum.
Yok 10 defa düştüm Kendinizi kandırın ws'yi izleyenler gördü. Birşey açıklamama gerek yok diye düşünüyorum.
Beyler bu olayı ancak kan temızler her ıkınızde konusnonuz o zmn bnm hakemlıgımde bır ws kazanan benle ws atmaya hak kazanır
xHeLPeR yazdı: Yok 10 defa düştüm Kendinizi kandırın ws'yi izleyenler gördü. Birşey açıklamama gerek yok diye düşünüyorum.
xHeLPeR yazdı: Yok 10 defa düştüm Kendinizi kandırın ws'yi izleyenler gördü. Birşey açıklamama gerek yok diye düşünüyorum.
Kanıt ? Neyin kanıtı bu ? Yenilgiyi inkar ettiğim bi pm yada mesaj bul koy buraya . altına at fotoları kanıt de . Ben 6 defa f4 yalanınıza sinir oldum sadece . Onun muhabbeti dönüyor burda ws kazandım gibi bir kelime kurmadım hic bu 1.
2. Olarak sana söyleyeceğim tek kelime yeni kanıtlar üretelim ? Bu sefer şöyle bir madde de koyalım Oyundan düşen o ws'yi kaybetmiş olsun ??? Klasik olarak attıklarımla atmam deme bana .İsa'ya kesildikten sonra ws diye ağladığın zamanı hatırlar gibiyim.Yine de atmam diyorsan kes yalan üretmeyi .Atmıyorum demene itirazım olmaz. İftiraya yanaşıp kendini küçük düşürme .
helper konustukça batıyorsun farkındamısın daha fazla konusursan kuma gömülüceksin oyundan cıkma diye ws leri ibnilerle atıyordum okadar kişide gördü zaten sen bana 600 ben sana 450 wuruyordum o 2 elide o halde aldın hatırlarsan he isa konusuna gelincede sorabilirsin ona benmi peşinde kosmusum arkasına ws diye o bölgeye yazdı bende gel atalım dedim sen benim peşimden kostuğunu nasıl unuttunda böyle söyleniyorsun