Bu arada 1-4 Aralık olması kötü olmuş Biraz daha erken yada geç olsaydı Gelirdim
GameX 2011 Hediye Yağmuruyla Geliyor!
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: GameX 2011 Hediye Yağmuruyla Geliyor!
LONCA Sistemi Gelir İnşallah.
Bu arada 1-4 Aralık olması kötü olmuş Biraz daha erken yada geç olsaydı Gelirdim
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Merchant King
İstanul Kıyamet Vakti, diye illa istanbulda mı yapılacak...
Başkent'e de beklerim.
Başkent'e de beklerim.
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Re: GameX 2011 Geliyor!
Bayxaslan yazdı:Tanıdık varmı gidecek ? Tc'mi verem banada yükletin bi hediye...
İKV Standında kayıt yaptırabilmeniz için TC Kimlik numaranızın yer aldığı kimliğinizi bizzat stand görevlisine göstermeniz gerekecek. Başkası tarafından kağıda yazılmış yada şifaen söylenen TC Kimlik numarası ile kayıt yapılmayacak.HUZUNSeSSiZLiGi yazdı:Nihat gelemeyenler TC numaralarını verip yararlanabilcekler mi?
Bu yüzden tüm oyuncularımızı bizzat İKV standımıza bekliyoruz.
Sevgilerimizle
- HUZUNSeSSiZLiGi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Düş Sokağı Sakinleri
Çok güzel demişsinde malum esnafız o tarihte işlerin tam civcivli olduğu zamanlar oyuna zar zor 1 2 bölge yapmaya giriyorum olsaydı güzel olurdu ama ben inanıyorum siz bizi unutmazsınız. SAYGILARNerull yazdı:Bayxaslan yazdı:Tanıdık varmı gidecek ? Tc'mi verem banada yükletin bi hediye...İKV Standında kayıt yaptırabilmeniz için TC Kimlik numaranızın yer aldığı kimliğinizi bizzat stand görevlisine göstermeniz gerekecek. Başkası tarafından kağıda yazılmış yada şifaen söylenen TC Kimlik numarası ile kayıt yapılmayacak.HUZUNSeSSiZLiGi yazdı:Nihat gelemeyenler TC numaralarını verip yararlanabilcekler mi?
Sevgilerimizle
Seninle Başladım Bitsin Seninle
HüZüNSeSSiZLiĞi HüZüNSeSSiZLiGi SendenSonrasıYok
HüZüNSeSSiZLiĞi HüZüNSeSSiZLiGi SendenSonrasıYok
İnşallah bu seferkine katılmaya niyetliyim Fakat aranızda biraz ufak kalcam babam gelse olmazmı 
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Nerull yazdı:Bayxaslan yazdı:Tanıdık varmı gidecek ? Tc'mi verem banada yükletin bi hediye...İKV Standında kayıt yaptırabilmeniz için TC Kimlik numaranızın yer aldığı kimliğinizi bizzat stand görevlisine göstermeniz gerekecek. Başkası tarafından kağıda yazılmış yada şifaen söylenen TC Kimlik numarası ile kayıt yapılmayacak.HUZUNSeSSiZLiGi yazdı:Nihat gelemeyenler TC numaralarını verip yararlanabilcekler mi?
Sevgilerimizle
Kendi KAfana Göre Belirlersen Tarihi kimse Gelmez
Benim 2-3 Aralıkta Mahkemem var burda olmam gerekiyo vede BEN BERGAMA/izmir'de oturuyorum ama Tarih öne Alınma gibi bi durum olursa tabi ki gelirim
Birde kimlik fotokopisi demi olmuyo ?
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Tarihi biz belirlemiyoruz EsTeRGoNxRss. Her yıl fuarla ilgili tarihler önceden belirleniyor. Dolayısıyla tarihlerin değişmesi söz konusu değil.EsTeRGoNxRss yazdı:Nerull yazdı:Bayxaslan yazdı:Tanıdık varmı gidecek ? Tc'mi verem banada yükletin bi hediye...İKV Standında kayıt yaptırabilmeniz için TC Kimlik numaranızın yer aldığı kimliğinizi bizzat stand görevlisine göstermeniz gerekecek. Başkası tarafından kağıda yazılmış yada şifaen söylenen TC Kimlik numarası ile kayıt yapılmayacak.HUZUNSeSSiZLiGi yazdı:Nihat gelemeyenler TC numaralarını verip yararlanabilcekler mi?
Sevgilerimizle
Kendi KAfana Göre Belirlersen Tarihi kimse Gelmez
Benim 2-3 Aralıkta Mahkemem var burda olmam gerekiyo vede BEN BERGAMA/izmir'de oturuyorum ama Tarih öne Alınma gibi bi durum olursa tabi ki gelirim
Birde kimlik fotokopisi demi olmuyo ?![]()
- yasinus
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bir ihtimal Lonca Sistemi var ama ... viewtopic.php?f=46&t=80869Aslanbambam yazdı:Nerull yazdı:
ÖNEMLİ NOT: Çok yakında GameX deki bir diğer büyük sürprizimizi daha açıklayacağız! Bizi takip etmeye devam edin.
burayı en kısa sürede açıklayın bilet alıp gelirim
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Bu sene nasip olursa gelmeye çalışacağım lonca uyelerimizle katılmayı düşünüyorm..sobee tasarımcıları da katılacak mi en çok onlarla tanışmak istiyorum 

LEPRECHAUN
- cyan
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Avrupa
En çok merak ettiğim ise fuarın ne zaman olacağı ??
Herkes için Zalim ol Zulme uğrama !!!