Merhaba;
Resimlerin silinmesindeki amaç hesap isimlerinin görünmesinden kaynaklıdır, şöyle bir deyimi size hatırlatırım reklamın iyisi kötüsü olmaz, kaldıki böyle bir durumda ceza uygulamamız için oyun içi ekran görüntüsüne ihtiyaç vardır. İkv harici hiçbir yazışma bizim için resmiyet kazandırmaz.
Ayrıca zan altında bırakacak düşünceleri bizlerde taşıyabiliriz.
Sahte profil ile kişileri karalamaya yönelik bir girişim olabilirmi gibi.
Bu nedenle resimler silinmiş ve tartışmanıza kaldığınız yerden devam etmeniz için konu açık bırakılmıştır.
Bilgi ve Dikkatinize.
Sosyal Medya ile Paranıza Göz Dikenler Emek Hırsızları
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Re: Sosyal Medya ile Paranıza Göz Dikenler Emek Hırsızları
HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Resimlerin silinmesindeki amaç hesap isimlerinin görünmesinden kaynaklıdır, şöyle bir deyimi size hatırlatırım reklamın iyisi kötüsü olmaz, kaldıki böyle bir durumda ceza uygulamamız için oyun içi ekran görüntüsüne ihtiyaç vardır. İkv harici hiçbir yazışma bizim için resmiyet kazandırmaz.
Bu nedenle resimler silinmiş ve tartışmanıza kaldığınız yerden devam etmeniz için konu açık bırakılmıştır.
Bilgi ve Dikkatinize.
İyi koymuş
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- Ekimzamani
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Bilgi ve Dikkatinize.
Merhaba,
İlginizden dolayı teşekkür ederim. Lakin yayınladığım resimler sahte profil olsaydı, bu sahiplenme ve tepkileri alırmıydık?
Not: Gökhan Gülen isimli şahsın profili Facebook da alanen yani apaçık gürünmektedir. Özel hayata sarkma gibi bir girişim bulunmamaktdır.
1-
2-XSAZOBALiX yazdı:Ne var bunda? Facebook u bırak oyundan çatır çatır akçe, plus ve karakter satıyo adamlar...
Sen kim bilir kaç karakter alıp, sattın ?
GM burada ceza vermeniz gerekiyor sanırsam... Kişilerin kişisel bilgileri paylaşılıyor forumda. Gökhan Gülen denen kişinin facebook profilini ne hak ile İKV forumunda paylaşıyor bu arkadaş ?
Siz kalkıp resimleri kaldırıyorsunuz tartışmanıza kaldığınız yerden devam edin diyorsunuz.
Resimlerde ki çar sahibi isiminden de anlaşıldığı üzere Gökhan25 yani nam-ı diğer Kıyametcelladı isimli bir şahsıyettir.Gokhan25 yazdı:Kimsiniz, nesiniz, kim kurdu, kim saldı sizi, düğmenize kim bastı ? Böyle sahte konular, sahte hesaplar açarak varmak istediğin noktaya şuan da gidemezsiniz. Düşmanlıkta edecekseniz mert olun. Mertlikten zarar gelmez. Yoksa böyle sahte hesapların arkasına saklanarak hep diğerlerinden medet ummayla geçer ömrünüz. Kişilik gelişimi sürecinizde bu tür davranışlar, sizi kimlik burhanlarına sürükleyenilir.
Dürüstlük, ahlak ve akıl diliyorum size. Allah ıslah etsin .
Benim burada ki size olan sitemim ise bu şahsıyetin hesapları yolsuzluktan dolayı süresiz ban cezası almıştı. Ve saygı değer yönetim ne hikmetse bu şahsın tüm cezalarını açtı. Şimdi ise aynı işlere devam ettiğinden dolayı, değerli oyuncularımızın emeklerine hala göz diktikleri için açtığım konudur.
Sizin de bahsettiğiniz gibi moderasyon sadece İkv resmi kaynaklarından olur. Şimdi size sorayım; nasıl olurda bu şahısın süresiz ban cezası açılır. Sizce de resim kaynaklar dışına çıkılmamış mı, cezası açılırken ?
Lütfen moderasyonlarınızda adil ve seviyeli olun ki bizlerin güvenini kaybetmeyin.
Dinlediğiniz için teşekkür ederim.
Sevgilerimle, Sağlıcakla kalın.
NoD - Night
Beyazköşk
Benim burada ki size olan sitemim ise bu şahsıyetin hesapları yolsuzluktan dolayı süresiz ban cezası almıştı. Ve saygı değer yönetim ne hikmetse bu şahsın tüm cezalarını açtı. Şimdi ise aynı işlere devam ettiğinden dolayı, değerli oyuncularımızın emeklerine hala göz diktikleri için açtığım konudur.
Sizin de bahsettiğiniz gibi moderasyon sadece İkv resmi kaynaklarından olur. Şimdi size sorayım; nasıl olurda bu şahısın süresiz ban cezası açılır. Sizce de resim kaynaklar dışına çıkılmamış mı, cezası açılırken ?
Lütfen moderasyonlarınızda adil ve seviyeli olun ki bizlerin güvenini kaybetmeyin.
NoD - Night
Beyazköşk[/quote][/color]
Sizlerin hakkında üç kağıtcılıkla ilgili çok kabarık bir iddia listesi ve söylentiler var. Bunları yapmadığınız konusunda inancımı, takındığınız anlamsız hırsınız ve bugün düştüğünüz durum tersine çeviriyor ne yazık ki.
Eğer insan adalet yerine kendi ATALETini koyarsa ortaya ne yazık ki sizin gibiler çıkıyor.
Herkes her şeyi iddia edebilir yada sizin gibi çamur da atabilir.
Yinede Hakkımda yaptığınız iftiralara kızmıyorum, kırılmıyorum. Zaten yaptıklarınızın farkında olsanız dolayısı ile bu size bir utanmada verecekti. Düşünün ki ;
Bir Bebek bir yetişkine onu severken tokat atmaya çalışsa hatta atsa, karşısındaki yetişkin duruma tebessümlerle cevap verir. Yukarda da bahsettik ya bebekte doğası gereği durumun farkında değildir. Şahsen içinde bulunduğunuz durumu böyle değerlendiriyorum. Yapmaya çalıştığınızı, atmaya çalıştığınız karalamayı kendi durumunuza havale ederek sizi tebessümle izliyorum.
Lakin, bir yetişkinseniz iddalarınızı T.C Mahkemelerine taşıyarak size göre bu çok önemli ve vahim durumu çözüme kavuşturunuz. Aksi takdirte ağzına doldurdup, elinize bulaştırdığınız necisle bir ömür yaşamak zorundasınız.
İddayı eden ispatlamakla mükelleftir.
Yaşınız çok genç, kendinize yüklediğiniz bu anlamsız hırs, takındığınız davranış şekli, durmaya çalıştığınız yer kişilik gelişiminiz sürecinde sizi olumsuz etkileyecektir. Bulunduğunuz ruh halinden kurtulmanızı temenni ediyor, bir süre oynadığınız oyunada ara vermenizi tavsiye ediyorum.
Sevgilerimle.
NoD - Night
Beyazköşk[/quote][/color]
Sizlerin hakkında üç kağıtcılıkla ilgili çok kabarık bir iddia listesi ve söylentiler var. Bunları yapmadığınız konusunda inancımı, takındığınız anlamsız hırsınız ve bugün düştüğünüz durum tersine çeviriyor ne yazık ki.
Eğer insan adalet yerine kendi ATALETini koyarsa ortaya ne yazık ki sizin gibiler çıkıyor.
Yinede Hakkımda yaptığınız iftiralara kızmıyorum, kırılmıyorum. Zaten yaptıklarınızın farkında olsanız dolayısı ile bu size bir utanmada verecekti. Düşünün ki ;
Bir Bebek bir yetişkine onu severken tokat atmaya çalışsa hatta atsa, karşısındaki yetişkin duruma tebessümlerle cevap verir. Yukarda da bahsettik ya bebekte doğası gereği durumun farkında değildir. Şahsen içinde bulunduğunuz durumu böyle değerlendiriyorum. Yapmaya çalıştığınızı, atmaya çalıştığınız karalamayı kendi durumunuza havale ederek sizi tebessümle izliyorum.
Lakin, bir yetişkinseniz iddalarınızı T.C Mahkemelerine taşıyarak size göre bu çok önemli ve vahim durumu çözüme kavuşturunuz. Aksi takdirte ağzına doldurdup, elinize bulaştırdığınız necisle bir ömür yaşamak zorundasınız.
Yaşınız çok genç, kendinize yüklediğiniz bu anlamsız hırs, takındığınız davranış şekli, durmaya çalıştığınız yer kişilik gelişiminiz sürecinde sizi olumsuz etkileyecektir. Bulunduğunuz ruh halinden kurtulmanızı temenni ediyor, bir süre oynadığınız oyunada ara vermenizi tavsiye ediyorum.
Sevgilerimle.
- Ekimzamani
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
[/color]Gokhan25 yazdı:Benim burada ki size olan sitemim ise bu şahsıyetin hesapları yolsuzluktan dolayı süresiz ban cezası almıştı. Ve saygı değer yönetim ne hikmetse bu şahsın tüm cezalarını açtı. Şimdi ise aynı işlere devam ettiğinden dolayı, değerli oyuncularımızın emeklerine hala göz diktikleri için açtığım konudur.
NoD - Night
Beyazköşk
Sevgilerimle. [/quote]
Öncelikle muhattabınızın ben olmadığını hatırlatırım. Bu nedenle siz ve sizin gibilere T.C Mahkemelerine taşıyacak olan tek yetkili kurum olan İKV dir. Elbette bana dair bir zararınız olsaydı, inanın ben buradan değil, mahkameden yazardım.
Felsefik bir o kadar da entel yazınız hakkında tek bir soru sorayım?
Facebook üzerinde yazılan ve benim yayınladığım görüntüler size ait midir ?
Bu soruya vereceğiniz cevap ne kadar adil ve felsefik olduğunuzu gösterecektir.
Laf ebeliği yapmak sizin gibi genç nesile aittir. Ne yazık ki aklı başında, akl-ı selim kişileri etik altına sokmaz.
NoD - Night
Beyazköşk
Merhaba;
Konu amacı dışına çıktığından dolayı.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bilgi ve Dikkatinize.
Konu amacı dışına çıktığından dolayı.
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Bilgi ve Dikkatinize.
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!