ReHaBeT // oOoDeLiKurToOo // SoftWaRe

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

ReHaBeT // oOoDeLiKurToOo // SoftWaRe

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Merhabalar,

Konu başlığından da anlayacağınız üzere ben Sezer. Konuyu açmamın sebebi ise bundan yaklaşık 3 ay evvel Önder Köseqil* isimli vatandaş ile belki tanıyanınız vardır Kurmayxnejdet'in eski ortağı ile ReHaBeT isimli karakteri dostça takaslamıştık. Karakter tarafıma geçmişti. Fakat aldığım bir duyum sonucu karakteri geri kendi hesabına çektirmek için son aylarda çabaladığını öğrendim. İtemlerimi vb. Herşeyimi karakterimden uzaklaştırmış karakterin gitmesine tamamen razı olmuştum ki bu gün Önderin bir dostunun karakteri alamıyor istersen kullan gibisinden bir önerisi sonucu Ecel^ Farabi Shen ^ Latif 'li bir karakter neden yatsın diyerek tüm itemlerimi karaktere yeniden aktarıp, üzerine Kasa + +5 Yetenek Yükledikten 1 saat sonra karaterimin hesabımdan çekildiğini görmek gerçekten acı vericiydi.

Sonuç olarak arkadaşlar ReHaBeT Artık Şahsıma Ait Değildir. Tüm Direnç(Farabi+[Karakürk-Shen]) itemlerim karakterimin içerisinde gitmiş bulunmakta. Tekrar hatırlatmakta fayda var ReHaBeT Önder Köseqil* denen şahsiyetsizin yaptığı adilik sebebi ile artık şahsıma ait değildir.

İyi forumlar.
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: ReHaBeT // oOoDeLiKurToOo // SoftWaRe

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Alandan Allah razı olsun ;)
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ
Kullanıcı avatarı
MeNTHoLoKaLiPTuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeNTHoLoKaLiPTuS »

Geçmiş olsun. Bunları destek takımına anlatmanı öneririm. Faydası dokunur mu bilemem. Ama yinede boş durma.
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.

MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Geçmiş Olsun yapacagın tek şey Önder'i bulup konuşmak olacaktır nasıl konuşacagına sen karar ver ;)
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gangbangg »

Kardeşim cok geçmiş olsun ... nasıl aldı bilmiyorum ama desdege msj atmanı önerrım .. o kdar item ws düşüzdükten sonra bilmiyoru meger akce kodu flan varsa gönder belki yardımcı olurlar
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

SuVeYDa yazdı:Alandan Allah razı olsun ;)
Teşekkür ederim. İnsanlık kavramı herkes için geçerli değil sonuçta.

Desteğe e-mal atmak konusunda öneri yapmışsınız. Sonuçta illegal yollar ile karakter sahbi olmuştuk.(Takas - Satın Almak vb.) Bu sebepten ötürü destek veremeyeceklerini bildirdiler. Olan oldu gaffarlık sete yanıyorum sadece gerisi gözümde değil, ecel latif üretmek kolay.. Ama o itemleri tekrar bulmak.. :D
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
SuVeYDa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SuVeYDa »

Yazmıycaktımda genede yzayım :)
Birincisi senin çarı nasıl elde ettiğin onları bağlamaz , öyle bir cevap verme haklarıda yok.
Sen bu oyuna para veriyorsun hakkınıda söke söke almasını biliceksin.

Eğer çarın aktardıldıysa , kaynak hesap bilgilerini verip karakterin kendine ait olduğunu kanıtlayabilirsin. Sonuçta bir Yetkili sana çarını satmadığını nereden bileyim gibi saçma bir cevap vermez ;)

İkincisi madem ki illegal yollarla aldın ve bunu biliyorlar , Demekki yönetim işini iyi yapmıyor ;)

Yerinde olsam , isterse çalınan karakterim 49 lwl itemsiz olsun genede 49 a kasarken verdiğim emek için uğraşırdım. Bence desteğe mesj yolla hakkını al gerekirse yüklediğin akçelerin copysini yolla . Sonuçta müşteriyiz her zaman hakkımızı korumamız lazım ;)

Son olarak karakterin kendine ait olduğunu zaten kanıtlarsın bilgileri verince geri alamıyorsan banlat sna yar olmayan baskasınada yar olmasın...

İyi forumlar ...
SüVeYDa BeNDeNSaiRoLMaZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön