Size İKV yi bırakmadan önce ve sonraki halimi anlatmak istiyorum ki sizde kendinize bir pay çıkarın.
İKV oynarken:
-Okul yokken sabah 8 gece 3. Var ken gelince akşam 12 ye kadar.
-Arkadaşlarım bir yere çağarırdı,işim var diyip o günkü ölüm oyununa katılırdım.
- Yediğim yemekten zevk almazdım.
-Bazen canım çekmek istemezdi (anlayana).
-Toplum arasında iletişim kurmaktan sıkılırdım.
-Derste elmasın sertlik derecesi diyince menekşe elmas çekmek,demirin yanmasında saf demir gelirdi aklıma.
-Hayallerim İKV ile ilgili olurdu.
-Ailemle aram iyi değildi.
İKV sonrası:
-Artık oyunu sildim.
-Sosyallik patlaması yaşıyorum.
-İkv ye yetişicem diye 2dk da yediğim yemeklerin yerini sofrada ağır ağır zevkli yemekler aldı.
-Bir kıza aşık oldum. Ancak tecrübesizlikten kıza erken açıldım.
-Derslerime odaklanmış durumdayım.Lise 1 de 83 ortalama getirdim. İnş bu sene 100 olacak.
-Liseyi lise 2 de yaşamaya başladım.
-Herşeyin hayalini kurabilecek düzeydeyim.
-İKV oynarken büyük adam dediğimiz kişiler aslında toplumda bir baltaya sap olamamış kişiler olduğunu anladım.
-O kişiler örneğin bir loncanın büyük lideri dediğiniz e.b gibilerinin sadece sorunlu,kişilikleri gelişmemiş kişiler olduğunu gördüm.
-İKV den halen tam anlamıyla kopamadım. Eski oyunculardan Powertürk,Zahit benim doğruyu bulmamı teşvik etti.
-Hamza gibi kıskançlardan kurtuldum. (Mesele küfür değil kültür farkı )
-Matematik olimpiyatları için konsantrasyonum arttı. Ve size şu sözlerle veda ediyorum. TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR. TÜRK MİLLETİ VAKTİNİ İLİME AYIRMALIDIR.
M.K.ATATÜRK
Batuhan kardeşim geçde olsa yavas yavas öğreniyorsun boşa giden zamanın değerini ...
Zararın neresinden dönersen kardır. Dediklerinin hepsin doğru ve seni kücük gören adamlardan dahada zekisin
Raiders Of AnatoLia[/color][/b]
20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
batuhannnn yazdı:Size İKV yi bırakmadan önce ve sonraki halimi anlatmak istiyorum ki sizde kendinize bir pay çıkarın.
İKV oynarken:
-Okul yokken sabah 8 gece 3. Var ken gelince akşam 12 ye kadar.
-Arkadaşlarım bir yere çağarırdı,işim var diyip o günkü ölüm oyununa katılırdım.
- Yediğim yemekten zevk almazdım.
-Toplum arasında iletişim kurmaktan sıkılırdım.
-Derste elmasın sertlik derecesi diyince menekşe elmas çekmek,demirin yanmasında saf demir gelirdi aklıma.
-Hayallerim İKV ile ilgili olurdu.
-Ailemle aram iyi değildi.
İKV sonrası:
-Artık oyunu sildim.
-Sosyallik patlaması yaşıyorum.
-İkv ye yetişicem diye 2dk da yediğim yemeklerin yerini sofrada ağır ağır zevkli yemekler aldı.
-Bir kıza aşık oldum. Ancak tecrübesizlikten kıza erken açıldım.
-Derslerime odaklanmış durumdayım.Lise 1 de 83 ortalama getirdim. İnş bu sene 100 olacak.
-Liseyi lise 2 de yaşamaya başladım.
-Herşeyin hayalini kurabilecek düzeydeyim.
-İKV oynarken büyük adam dediğimiz kişiler aslında toplumda bir baltaya sap olamamış kişiler olduğunu anladım.
-O kişiler örneğin bir loncanın büyük lideri dediğiniz e.b gibilerinin sadece sorunlu,kişilikleri gelişmemiş kişiler olduğunu gördüm.
-İKV den halen tam anlamıyla kopamadım. Eski oyunculardan ''Powertürk'',Zahit benim doğruyu bulmamı teşvik etti.
-Hamza gibi kıskançlardan kurtuldum. (Mesele küfür değil kültür farkı )
-Matematik olimpiyatları için konsantrasyonum arttı. Ve size şu sözlerle veda ediyorum. TÜRK MİLLETİ ÇALIŞKANDIR. TÜRK MİLLETİ VAKTİNİ İLİME AYIRMALIDIR.
M.K.ATATÜRK
En az 2 kere oyuna ara vermiş ben bile, şu an az sürelide olsa ankada oynuyorum, maden topluyorum, sohbet ediyorum. Benden sonra gelen adamlar 49 olduğu halde ben 47 levelde bırakdım. İsmimi kullanmışsın doğru yolu göstermem adına, kimse kimseye bu hayatta birşey yapmamışdır, burda oyunu bırakmak adına yapılan oluşların hepsini sen yaptın, seni seven yada sevmeyen kişiler sana sadece akıl verdi. Oyunu tam anlamıyla bırakmayacağım dersen, ankada senide görmek isterim. Tabi akıl yaşını seninkinden kesin olarak küçük gördüğüm, kemik yaşının ise klavye erkekliğiyle büyütüldüğünü zannettiğim kişileri dikkate almamanıda rica ederim senden .
batuhannnn yazdı:Size İKV yi bırakmadan önce ve sonraki halimi anlatmak istiyorum ki sizde kendinize bir pay çıkarın.
İKV oynarken:
:mrgreen:
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
Tipik liseli vakası .
Dediklerinin %60 'ı yalan dolandır. Bundan eminim bu dediklerinin doğru olsaydı buraya yazma gereğinin olmayacagını biliyorum amacın yaygara ne diyim tipik liseli vakaları