Amaç Ne ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Amaç Ne ?

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

Öncelikle Merhabalar.

Konuyu açmamdaki başlıca sebep emek vermeyip hazıra konup daha sonra oyunda emek verip şaheser üreten arkadaşların foruma konu açıp mutluluğunu paylaşıp sonra bu emek vermeyen hazıra konan insanların o sevinci paylaşan kişinin konusuna " Sonunda " gibi dışlayıcı veyahutta aşalayıcı kelimeler kullanması canımı sıktı. Şimdi ne alakası var diyenleriniz olacak ve bi çoğunuzda luzümsuz yere yorum yapacak biliyorum. Veya bi çoğunuz bana katılıp hak vereceksiniz.

Bkz : viewtopic.php?f=22&t=81659

Bu konuda bi arkadaşımız Ejder Asa üretmiş ve mutluluğunu paylaşmış. Sonra kendini bilmez denyonun biri Sonunda ! gibi aşalayıcı kelime kullanmış. Sinirimi bozdu. Ordan burdan parayla çar satın alıp hazıra konanlarıda biliyoruz onlarda kasıla kasıla oynuyorlar ya. Neyse konuyu uzatmıcam. Şu forumda şebeklik yapıp veya kendini abi modunda gösterme çabalarınızdan uzak durun artık. Amacınız ne bilmiyorum ama can sıkmaya başlıyorsunuz. Bi insan karşısındakine saygı göstermiyorsa karşı tarafdanda saygı beklemesin olay budur !
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
Zodiac1
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Amaç Ne ?

Mesaj gönderen Zodiac1 »

Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.

DigitalKumSaati
xDFMx[^Ejder Asa]
Hestawot[(^)Latif]
Evsaıceha[İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli(^) Çıbanlı Akrep (Asa)]
Zodiac [Ashab-I Kehf]
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Zodiac1 yazdı:Uygunsuz içerik silinmiş, forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.

DigitalKumSaati

Sonuna kadar İNCİ !

cCc BaYKuŞ ReYiZ cCc :D

Resim
Resim
O ŞİMDİ ASKER !

Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Alucard »

RaidersOfChaos yazdı:Öncelikle Merhabalar.

Konuyu açmamdaki başlıca sebep emek vermeyip hazıra konup daha sonra oyunda emek verip şaheser üreten arkadaşların foruma konu açıp mutluluğunu paylaşıp sonra bu emek vermeyen hazıra konan insanların o sevinci paylaşan kişinin konusuna " Sonunda " gibi dışlayıcı veyahutta aşalayıcı kelimeler kullanması canımı sıktı. Şimdi ne alakası var diyenleriniz olacak ve bi çoğunuzda luzümsuz yere yorum yapacak biliyorum. Veya bi çoğunuz bana katılıp hak vereceksiniz.

Bu konuda bi arkadaşımız Ejder Asa üretmiş ve mutluluğunu paylaşmış. Sonra kendini bilmez denyonun biri Sonunda ! gibi aşalayıcı kelime kullanmış. Sinirimi bozdu. Ordan burdan parayla çar satın alıp hazıra konanlarıda biliyoruz onlarda kasıla kasıla oynuyorlar ya. Neyse konuyu uzatmıcam. Şu forumda şebeklik yapıp veya kendini abi modunda gösterme çabalarınızdan uzak durun artık. Amacınız ne bilmiyorum ama can sıkmaya başlıyorsunuz. Bi insan karşısındakine saygı göstermiyorsa karşı tarafdanda saygı beklemesin olay budur !

Sanırım bunu yusufa diyorsun kendisi arkadaşımdır doğrusu severim ama küçük düşürücü kelimeler kullanması benimde hoşuma gitmez bu hazıra konma falan diyorsun ancak Yusuf zamanında kendi itemini kendi dizmiştir ve charları bilmiyorum ancak böle insanlarla tanışınca hep çalınmıştır kendisi oyuna zar zor girdiği için böyle işlere başvuruyor.Haklı değil tabiki ancak sende böyle konuşma bence bu oyunda kaç yıllıksın bilmiyorum ama bu oyuna yusufu ben başlattım tahminim yusuf senden eskidir ?
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Öncelikle hava atıyormuş gibi söylemek istemem Beta'dan beri oynuyorum. Yusuf'uda yaptıklarından sonra nasıl biri olduğunu iyi anladım. Benim gibi anlayan 3-4 kişi daha var onlar zaten biliyor ne olup bittiğini . Yusuf emek verdi diyosun ama bize öyle demedi ? WarLord loncasını kurarken 2 tane karakterleri vardı Şifacı ve Büyücü. Ben nasıl yaptınız hemende lonca açtınız dediğimde 150 TL - 150 TL 2 sine verdik aldık dedi. Konunun tartısmaya dönmesini istemiyorum. Ama bunu söylediğini WarLord loncasının eski üyeleride iyi biliyor onların adlarını vermek istemiyorum zaten warlord loncasındaki muhataplarımı yusuf bilir. Şuan yusuf burda değil arkasından konusmak istemiyorum.. Ayrıca konuyu yusuf'a kasten açmadım. Yusufun davranısını gördüm ve onu örnek göstermek istedim. Bilginize.
Resim
O ŞİMDİ ASKER !

Kullanıcı avatarı
Alucard
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Alucard »

RaidersOfChaos yazdı:Öncelikle hava atıyormuş gibi söylemek istemem Beta'dan beri oynuyorum. Yusuf'uda yaptıklarından sonra nasıl biri olduğunu iyi anladım. Benim gibi anlayan 3-4 kişi daha var onlar zaten biliyor ne olup bittiğini . Yusuf emek verdi diyosun ama bize öyle demedi ? WarLord loncasını kurarken 2 tane karakterleri vardı Şifacı ve Büyücü. Ben nasıl yaptınız hemende lonca açtınız dediğimde 150 TL - 150 TL 2 sine verdik aldık dedi. Konunun tartısmaya dönmesini istemiyorum. Ama bunu söylediğini WarLord loncasının eski üyeleride iyi biliyor onların adlarını vermek istemiyorum zaten warlord loncasındaki muhataplarımı yusuf bilir. Şuan yusuf burda değil arkasından konusmak istemiyorum.. Ayrıca konuyu yusuf'a kasten açmadım. Yusufun davranısını gördüm ve onu örnek göstermek istedim. Bilginize.

Yazdığımı bir daha okursan şimdi için diyorum bu char alma işini ondan sonra bu işlere bulaştı zaten.Bu arada kime sorsam betadan beri oynuyor o yüzden artık bu soruya sormama bile gerek kalmadı bana kimse demede şu ana kadar 6 aydır oynuyorum 1 yıldır oynuyorum o yüzden artık pek inandırıcı gelmiyor.Yusuf ne yapmış onu bilmiyorum birine yamuk çalma girişimi olmuşsa özele mesaj atarsan karşılığını vereyim charın yada madenin paranın farketmez
Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yaptığını boşver. 2-3 kuruş veya 2-3 çar için kimsenin kalbini kırmaya değmez. Kul hakkı bu malum ahireti var. ;)
Resim
O ŞİMDİ ASKER !

Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Hâklı olabilirsin; ama şu konuya dikkat etmen gerekir.(Emek Hırsızı)
- Bir Ressamın, Resmini satması?
- Bir HeykelTıraşın, Heykelini satması?
Emek Hırsızlığı mıdır?(Tabiki de Hayır!)
- İşte Bir Oyuncu'nunda, Yapmış olduğu karakteri satması " Emek Hırsızı " olamaz; bunun forum üzerinde veya oyun içerisinde yapılmasını engellenmesindeki amaç; oyundaki hırsızlık olaylarının yaşanmamasıdır. Kimin parayla oynadığı veya kimin emekle oynadığı beni âlâkadar etmez. Sonuçta, O'nun Hayatı ve O'nun Parası.

Alucard yazdı:Bu arada kime sorsam betadan beri oynuyor o yüzden artık bu soruya sormama bile gerek kalmadı bana kimse demede şu ana kadar 6 aydır oynuyorum 1 yıldır oynuyorum o yüzden artık pek inandırıcı gelmiyor.
Sonuna kadar hâklısın; eğer bu oyun betadan beri varsa ve o dönemden beri oynayan herkesse, 700.000 Kişi tamamen yalan, Beta Döneminde taş çatlasa 1.000 kişi vardı; belki o bile çıkmaz. Ben " Beta Dönemi "nde oynadım; ama " Beta Dönemi "nden beri oynadım diyebilmem için, 5 Yıldır " Online Oyuncu " olmam gerekir. Ayrıca artık Beta'nın hiç bir anlamı kalmadı ki, o dönemden bahsedilsin. O dönemde Arkadaşlık, Dostluk, Birlikte ve daha neler varken şimdi sadece Para Lonca oldu, o dönemde Lonca vardı ama bu kadar ayırımcı bir toplum yoktu. Yani herşey artık çok değişti; ben bir dönem betada oynadım (LEYLIRK,gidelim_gaffur), sonra bıraktım geçen dönem tekrar başladım (xDiReNiŞx,xDiRiLiŞx,LEYLIRK,PHxBuĞRaHaNx), son olarakta bıraktım; belki bir ihtimal ilerleyen dönemlerde tekrar oynayabilirim oyun gidişatına göre; çünkü sözleşme 2014'te bitiyor.

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

FareAdam Düşmanı

Buqrahan yazdı:

Hâklı olabilirsin; ama şu konuya dikkat etmen gerekir.(Emek Hırsızı)
- Bir Ressamın, Resmini satması?
- Bir HeykelTıraşın, Heykelini satması?
Emek Hırsızlığı mıdır?(Tabiki de Hayır!)
- İşte Bir Oyuncu'nunda, Yapmış olduğu karakteri satması " Emek Hırsızı " olamaz; bunun forum üzerinde veya oyun içerisinde yapılmasını engellenmesindeki amaç; oyundaki hırsızlık olaylarının yaşanmamasıdır. Kimin parayla oynadığı veya kimin emekle oynadığı beni âlâkadar etmez. Sonuçta, O'nun Hayatı ve O'nun Parası.

Alucard yazdı:Bu arada kime sorsam betadan beri oynuyor o yüzden artık bu soruya sormama bile gerek kalmadı bana kimse demede şu ana kadar 6 aydır oynuyorum 1 yıldır oynuyorum o yüzden artık pek inandırıcı gelmiyor.
Sonuna kadar hâklısın; eğer bu oyun betadan beri varsa ve o dönemden beri oynayan herkesse, 700.000 Kişi tamamen yalan, Beta Döneminde taş çatlasa 1.000 kişi vardı; belki o bile çıkmaz. Ben " Beta Dönemi "nde oynadım; ama " Beta Dönemi "nden beri oynadım diyebilmem için, 5 Yıldır " Online Oyuncu " olmam gerekir. Ayrıca artık Beta'nın hiç bir anlamı kalmadı ki, o dönemden bahsedilsin. O dönemde Arkadaşlık, Dostluk, Birlikte ve daha neler varken şimdi sadece Para Lonca oldu, o dönemde Lonca vardı ama bu kadar ayırımcı bir toplum yoktu. Yani herşey artık çok değişti; ben bir dönem betada oynadım (LEYLIRK,gidelim_gaffur), sonra bıraktım geçen dönem tekrar başladım (xDiReNiŞx,xDiRiLiŞx,LEYLIRK,PHxBuĞRaHaNx), son olarakta bıraktım; belki bir ihtimal ilerleyen dönemlerde tekrar oynayabilirim oyun gidişatına göre; çünkü sözleşme 2014'te bitiyor.

Evet doğru . Bende bıraktım oyunu. Gidişata göre kararlarım değişebilir seninkisi gibi. :)
Resim
O ŞİMDİ ASKER !

Kullanıcı avatarı
Bayxaslan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Bayxaslan »

Yusuf evet sinir bozucumu sinir bozucu tamam yalancımı yalancı bunada tamam ama emek hırsızlığı olarak benim karakteri kastediyorsan o olayı çözdük... Kul hakkı ve haram mal felan deyince yatıştı zaten ve hallettik o olayı ancak dikkatimi çeken yusufun yalan söylemesi önce 6 ma saygılı ve 10 tl vereceğim dedi olur dedim sonra 10 tl düş dedi yine tmm dedim sonra aktarımda senden dedi bunada tamam dedim sonra 3 ma saygılıyı satmışım dedi :S işte burda boğanın ipi çözüldü... Sen ne ahlaksız vb.. konuşmalar söyledim ve bana cevabı şu "SENİ HAKARETTEN DAVA EDEMEZMiYİM" 15 yaşındaki birisi nasıl dava edecek neyse telini buldum aradım açmadı arattım açmadı sonra mesaj attım ver lan davaya mahkemede görüşürüz diye sonra faceden cevap yazıyor sen yanlış anladın ben zaten çok mahcubum yapma böyle felan filan madem bir iş yapıyorsun sonuna kadar yap! Yalan söyleme sonra döndürmeye çalışıyor ortağım satmış felan filan üstüne birde bana QDoGuQ'nun adını verdi eğer bana inanmıyorsan sor felan onun adını verince bende sormaya gerek duymadım ama bunların üstüne zar zorda olsa aldım gözlükleri ARTIK BUNUNLA UĞRAŞMAYIN ALLAH VAR benim hakkım yusufa helal olsun ama insan kandırmanın ne olduğunu hala anlamamış bence

Resim

KONUYU UZATMAYIN LÜTFEN SADECE BURDA HERKES YUSUFU TANISIN VE BU OLAY BURADA KAPANSIN!
ResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön