Oceans Çalındı.
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Oceans Çalındı.
Arkadaşlar Oceans çaLınmıstır. Lütfen görenLerin kesmeLeri alışverıs yapmamaları ve bıze haber vermelerı rica oLunur.

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
Re: Oceans Çalındı.
SONUNDA BENİM BAŞIMADA GELDİ ARTIK İNSAN OYUNDAN SOĞUDU.ÜSTÜMDEKİ İTEMLER 49 LVL OLMAM VS. ÖNEMLİ DEĞİL ADAMIMA 3 YIL EMEK VERDİM ONA YANIYORUM. BE İNSAFSIZLAR NE İSTEDİNİZ BENİM ADAMIMDAN.KENDİ HALİMDE GEÇİNİP GİDİYORDUM.YAZIKLAR OLSUN ŞERROLAR. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
GECMIS OLSUN HACIM DIYORUM SANA BU KISI ARAMIZDA SEN NASIL BECERDIN ANLAMADIM
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
BENİMKİ GOLDEN KEYLOGGER DEN GİTMİŞ ORASINI ÇÖZDÜM DE ALMYA YOLLARINI DENİYORUM.ZATEN OYUNU BIRAKTIM.METİN2 OYNAYACAĞIM.ADAMI DA SIRF O ŞEREF-SİZLERE KALMASIN DİYE GERİ ALACAĞIM.

▓▒░ T U R B E Y L E R ░▒▓
▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓
Oceans yazdı:SONUNDA BENİM BAŞIMADA GELDİ ARTIK İNSAN OYUNDAN SOĞUDU.ÜSTÜMDEKİ İTEMLER 49 LVL OLMAM VS. ÖNEMLİ DEĞİL ADAMIMA 3 YIL EMEK VERDİM ONA YANIYORUM. BE İNSAFSIZLAR NE İSTEDİNİZ BENİM ADAMIMDAN.KENDİ HALİMDE GEÇİNİP GİDİYORDUM.YAZIKLAR OLSUN ŞERROLAR. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
bir şeyi yazarken dikkatli yaz oyun açılalı 3 yılı biraz geçti sen 3 yıldır sancakta oynadığını iddia ettin evet onlarada yazıkalr olsun ne yüzsüzler var char çalmalar etmeler insan huzursuz olmaz mı ya çalınca
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar Çarı gerı aLdık ama içinde hiçbir item kaLmamış 

Kendinden kacamazsın ne kadar uzagada kacmaya çalışsanda kaderin seni mutlaka bulacaktır...
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Hemşo çarı geri aldığına çok sevindim salla içindekileri... Zamanla eksikler tamamlanır.. Kim almış belli mi?? Birde biz alabilseydik şu çarı.. 
"Kimileri nefes alır, yaşarrrr üzerinde sonsuza dek.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
"Ve ona "Türkiye" derler.."
"Ben AŞKIM derimmm.."
gözun aydın kardesım en azından sen alabıldın bız daha alamadık bıle....
*_*GOLDSİFA**GOLDSAVAS**GOLDDRAGON**GOLDREBEL*_*
- Ultraxreis
- Sahaf Yardımcısı
zamanla ogrenıcez arkadasLar ogrendıgımızdede bakaLım ıcındekı ıtemLerı aLdıgındakı mutlulugu yasayabıLecekmı