Büyücüme lonca arıyorum
Büyücüme lonca arıyorum
31lwl bir büyücüm var lonca arıyorum loncasına almak isteyenlerle oyunda yada başka iletişim yollarıyla görüşebilirim görüşmek isteyen bu konuya mesaj atsın

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücüme lonca arıyorum
Kamilx Loncasına geLirsen memnun oLuruzeren5878 yazdı:31lwl bir büyücüm var lonca arıyorum loncasına almak isteyenlerle oyunda yada başka iletişim yollarıyla görüşebilirim görüşmek isteyen bu konuya mesaj atsın![]()
![]()
Kamilx Loncası yönetimi..
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- kagandemir1
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Bi 49 ol Acelen Neeren5878 yazdı:31lwl bir büyücüm var lonca arıyorum loncasına almak isteyenlerle oyunda yada başka iletişim yollarıyla görüşebilirim görüşmek isteyen bu konuya mesaj atsın![]()
![]()
Cazfig
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
IIxReaLxII
IxPerSPeCTiVexI
Darqxtheshow
Sadece ''31'' lv olmandan dolayı sana lonca teklifinde bulunuyorum. Gelirsen ismin hazır!
AjxKamil
AjxKamil
Elegnas
- MeNTHoLoKaLiPTuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
eren5878 yazdı:31lwl bir büyücüm var lonca arıyorum loncasına almak isteyenlerle oyunda yada başka iletişim yollarıyla görüşebilirim görüşmek isteyen bu konuya mesaj atsın![]()
![]()
Insanlarda güzel olan yüzdür,yüzde güzel olan gözdür, Ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]
MeNTHoLoKaLiPTuS [(^)Mevlana Asa]
IIFeaRLeSLorDII [(^)Bıçak Sırtı Kılıç]
VeLoCiRaPToR [(^)Transformatör Asa]