YÖNETİM İSTİFA..
BEN cemberlitaşdan tam 120 madalya aldım cıkan sonuc 2 aded eldiven neden zırh düşmüor bide reklam yapmışsınız demişsiniz cemberlitaş kutu alana cemberlitaşda item düşme oranı cogalıyor deil item bi köşk madalyonu dahi düşmüor yazık tır bu kadar emek veirorsun 120 damalya 180 ejderha iksir demek ve bunları akce ile alıoruz paramızla oynayıp gende boş cıkıoruz insaf be kardeşim insaf...
VaTaNxİnCepTioN
YÖNETİM İSTİFA....
Re: YÖNETİM İSTİFA....
ben 5 para vermiom plusuda oyundan alıom adamlardan akçeyide yönetim kaybetsin maksat zeki ol 
hehehe çok beklersin sen yüz kere diyorum banyo et abdestini al öyle gir çemberliye 
VaTaNxSEVEN
VaTaNxSEVEN
Merhaba,
Uslübunuzu bozmanızı anlıyorum. Fakat bu tür konularda bizlerin yapabileceği hiç bir şey yok.
Gereken testler yapıldı ve açıklandı.
( bkz : viewtopic.php?f=46&t=81633 )
Bir çok Meran Sunucusu oyuncularına yaptığım gibi size de iyi niyetle yaklaşıyor ve bu davranışınızı cezasız bırakıyorum.
Bu tür durumlarda şansınıza dayalı eşya ve materyal düşebilir.
Uslübunuzu bozmanızı anlıyorum. Fakat bu tür konularda bizlerin yapabileceği hiç bir şey yok.
Gereken testler yapıldı ve açıklandı.
( bkz : viewtopic.php?f=46&t=81633 )
Bir çok Meran Sunucusu oyuncularına yaptığım gibi size de iyi niyetle yaklaşıyor ve bu davranışınızı cezasız bırakıyorum.
Bu tür durumlarda şansınıza dayalı eşya ve materyal düşebilir.
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Bir konuya açıklık getirmekte fayda var. "Vermiyorsa madun neylesin SULTAN MAHMUD" diye bir sözü vardır Sultan Mahmud un.
Şöyle ki sen arttırıcı alırsın , plus paket alırsın , çemberli paket alırsın ( zaten plus içinde ) her neyse işte bütün ayrıcalıklardan faydalanırsın ama aklına getirmen gereken de birşey var . Kimse sana kesin çıkacak diye bir garanti veriyor mu ?
Adı üstünde arttırıcı , eğer sana çıkacağı yoktur . Yüzde 60 arttırıcı diyor mesela . Kısa bi hesapla 6 kişi girdiğin grup bölgesinde sana item düşme ihtimali yaklaşık yüzde 16.7 dir . Sen arttırcı aldıgında sana düşme ihtimalini arttırırsın tamam . Ancak diğer adamda plus da olmasa arttırıcı da olmasa senden az da olsa item düşme olasılığı kalıyor .
Yani sonuç olarak kardeşim , Şansın yoksa şans arttırıcı sana pek fayda vermez , bu zamana kadar olan oyun deneyimlerimle bunu rahatça belirtebilirim .
Oyundan zevk mi almak istiyosun ? Oyuna item düşürmek için falan değil birileriyle sohpet etmek için gir , hem bölgede zamanın nasıl geçtiğini anlamassın hem de itemin düşüp düşmemesi seni o kadar etkilemez . Benim görüşlerim bunlar ...
Şöyle ki sen arttırıcı alırsın , plus paket alırsın , çemberli paket alırsın ( zaten plus içinde ) her neyse işte bütün ayrıcalıklardan faydalanırsın ama aklına getirmen gereken de birşey var . Kimse sana kesin çıkacak diye bir garanti veriyor mu ?
Adı üstünde arttırıcı , eğer sana çıkacağı yoktur . Yüzde 60 arttırıcı diyor mesela . Kısa bi hesapla 6 kişi girdiğin grup bölgesinde sana item düşme ihtimali yaklaşık yüzde 16.7 dir . Sen arttırcı aldıgında sana düşme ihtimalini arttırırsın tamam . Ancak diğer adamda plus da olmasa arttırıcı da olmasa senden az da olsa item düşme olasılığı kalıyor .
Yani sonuç olarak kardeşim , Şansın yoksa şans arttırıcı sana pek fayda vermez , bu zamana kadar olan oyun deneyimlerimle bunu rahatça belirtebilirim .
Oyundan zevk mi almak istiyosun ? Oyuna item düşürmek için falan değil birileriyle sohpet etmek için gir , hem bölgede zamanın nasıl geçtiğini anlamassın hem de itemin düşüp düşmemesi seni o kadar etkilemez . Benim görüşlerim bunlar ...
SerdarUSTA
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
750 MADALYA JUNONDAN ZIRH YOK KENANDAN NUCLEUS KOLYE KIYAMET KOLYE ALTER YÜZÜK TEK OYUN ERROR
BeyaZ KöŞk Rexnowxunruly.....
LONCA SİSTEMİNİN GELMESİNİ İSTEYEN 1 KİŞİ ....
BeyaZ KöŞk Rexnowxunruly.....
LONCA SİSTEMİNİN GELMESİNİ İSTEYEN 1 KİŞİ ....
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)