bir istek
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bir istek
arkadaşlar oksye giren arkadaşlar kaç puan aldıklarını yada sbsye giren arkadaşlar kaçar puan aldıklarını ve oyunun ne kadar etkilediğini yazarlarsa çalışmalarımı hızlandırmayı daha erkena alabilirim ben 6.sınıfta 485 7de 470 aldım.bu sene çok çalışıp 493-496 gibi bir puanı yapabilirsem kabataş erkek lisesine gidebiliyorum sanırım.ve iyi bir liseye gitmeyi çok istiyorum.puanları yüksek olan ve iyi liselere giden ve oyunu oynayan arkadaş varsa bi tavsiyede bulunsun bana. :roll: :roll:
ops: :?:
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar
- IIxSaGoLeRaxII
- Cin Avcısı
Re: bir istek
jkmoco14 yazdı:arkadaşlar oksye giren arkadaşlar kaç puan aldıklarını yada sbsye giren arkadaşlar kaçar puan aldıklarını ve oyunun ne kadar etkilediğini yazarlarsa çalışmalarımı hızlandırmayı daha erkena alabilirim ben 6.sınıfta 485 7de 470 aldım.bu sene çok çalışıp 493-496 gibi bir puanı yapabilirsem kabataş erkek lisesine gidebiliyorum sanırım.ve iyi bir liseye gitmeyi çok istiyorum.puanları yüksek olan ve iyi liselere giden ve oyunu oynayan arkadaş varsa bi tavsiyede bulunsun bana. :roll: :roll:ops: :?:
Sanırım 7. sınıftasın. Bilgisayar ve İKV'de kendine sınırlama koy. Günde 1 ya da 2 saat gibi. Ne dersleri çok boşa al ne de Çok ama çok çalış.
Sadece işlerini planlı yap.Oyunun aşırıya kaçmadıgın şürece sana bir zararı yok.
Mesela 3 sene once 7. sınıfta İKV ye kendimi çok kaptırmıştım. 360 puan aldım.
8. sınıfta ise kısıtlama koydum Günde 2 saat olmak üzere. 8. sınıfta 420 puan yaptım...
Şimdi ise Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf Bilişim / Veri Tabanı programcılıgı okuyorum. Ve istedigim bölüm buydu
Tek yapman gereken kendini kısıtlaman[/color]
- XxSuPeRMaNxX
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Fazla kasmana gerek yokjkmoco14 yazdı:arkadaşlar oksye giren arkadaşlar kaç puan aldıklarını yada sbsye giren arkadaşlar kaçar puan aldıklarını ve oyunun ne kadar etkilediğini yazarlarsa çalışmalarımı hızlandırmayı daha erkena alabilirim ben 6.sınıfta 485 7de 470 aldım.bu sene çok çalışıp 493-496 gibi bir puanı yapabilirsem kabataş erkek lisesine gidebiliyorum sanırım.ve iyi bir liseye gitmeyi çok istiyorum.puanları yüksek olan ve iyi liselere giden ve oyunu oynayan arkadaş varsa bi tavsiyede bulunsun bana. :roll: :roll:ops: :?:
Sevginin gücü ..
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
Mustafa
Kemal
ATATÜRK
FreddieMercury QUEEN
- Legioner
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bak güzel kardeşim, superman'a tamamen katılıyorum. ben oks mağduruyum
oks ye veya sbs ye , hatta lys ye bile kendini disiplin altına alarak çalıştırmanı gerektirecek bi durum yok . ben zorlamadım. dersaneden kaçıp kaçıp oyun oynadım, ama ufak çalışmalarla ilimdeki en iyi anadolu lisesindeyim aldığım puan 410 küsürdü. bak şimdi lys ye hazırlanıyorum. ama lafta ha
zorlamıyorum kendimi, çünkü yapamam, sıkılırım. canımın istediği kadar çalışıyorum şimdi de 160 lık denemlerde 120 falan yapıyorum.. ee mimarlık istiyorum, bu puanla yata yata gidiyorum
kasma yani. istediğini yap. özgür ol
:lol: :lol:
:lol: :lol:
Valemont
Legionerxcyclone
I'm Comin'
Legionerxcyclone
I'm Comin'
- MaMy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Anka
- Lonca: De Va
jkmoco14 yazdı:arkadaşlar oksye giren arkadaşlar kaç puan aldıklarını yada sbsye giren arkadaşlar kaçar puan aldıklarını ve oyunun ne kadar etkilediğini yazarlarsa çalışmalarımı hızlandırmayı daha erkena alabilirim ben 6.sınıfta 485 7de 470 aldım.bu sene çok çalışıp 493-496 gibi bir puanı yapabilirsem kabataş erkek lisesine gidebiliyorum sanırım.ve iyi bir liseye gitmeyi çok istiyorum.puanları yüksek olan ve iyi liselere giden ve oyunu oynayan arkadaş varsa bi tavsiyede bulunsun bana. :roll: :roll:ops: :?:
eĞer Kabataş a Gitmek isTiyosan oyunu Bırak
Bak kardesim benden sana bir nasihat oyunu hemen bırak ve düzenli çalışmaya başla 6. sınıfta oynamıyordm 454 aldım ki 7 de oynamaya basladım 459 8 de abarttım 454 aldım ve hiç calısmadım dakika yormadım kafamı suan İstanbul atatürk anadolu lisesindeyim iyi bir lise fakat eğer çalışsaydım iyi bir yerlere gireceğimi biliyorum kafamı taslara vuruyorum oyunu bırakmanı öneriyorum.
- kursatkaragoz
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Bak kardeşim arkadaşlara katılıyorum oyun a kısıtlama koy günde 1.5 saat oynaman yeterli istersen daha fazla oyna ama hem derslerin için kötü olur hemde Oyundan çabuk sıkılırsın ... he eğer bunları yaptında liseyi kazanamadınmı çok da fifi kardeşim hiç kafana takmıcaksın kimsenin Lafına da bakmıcaksın biz anadolu teknik veya anadoludayız da ne oldu ki Çk Bktan bir Hayat kardeşim onu yapsan bunu yapsanda Hayat Zor naparsn .. Bksana bi etrafına herkes birşeyin peşinde koşuyo birisi kız birisi erkek birisi evini geçindirme birisi o. pluk birisi neyse ne ..
Yerinde Olsam İnternetimi kapatırdım ödevmi var git kafeden yap, oyun mu oynucaksın git en fazla zaten cafede 1 saat oynarsınn , Sana Önerim. Yoksa ilerde benim gibi biri olursun zamanında zehir gibi kafa ,şimdi ise hayat tan nefret eden bir insan , Eğitim düzeyi iyi ama arkadaşsız bir Okulda olursun . Oyunada peK takılma daha çok arkadaşlarına ilgilen arkdaşlarına Hep Birlik olmaya bak birlik olmk derken dayak yesende dayak atsanda arkadaşını savunmak bu mana yani
neysse konu saptı daha fazla uzatmym
Yerinde Olsam İnternetimi kapatırdım ödevmi var git kafeden yap, oyun mu oynucaksın git en fazla zaten cafede 1 saat oynarsınn , Sana Önerim. Yoksa ilerde benim gibi biri olursun zamanında zehir gibi kafa ,şimdi ise hayat tan nefret eden bir insan , Eğitim düzeyi iyi ama arkadaşsız bir Okulda olursun . Oyunada peK takılma daha çok arkadaşlarına ilgilen arkdaşlarına Hep Birlik olmaya bak birlik olmk derken dayak yesende dayak atsanda arkadaşını savunmak bu mana yani
neysse konu saptı daha fazla uzatmym
UniFoRaKanZee=UniFoRsLaTaLıK=KüRŞaTKaRaGöZ
http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
http://www.youtube.com/watch?v=Jz7mRzLpgBI
http://www.youtube.com/watch?v=kS58AGFIf1M
http://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sana sadece şunu söyleyeceğim. İstanbulda oturduğun belli, Bakırköy Hasan Polatkan Anadolu'yu 461 puanla kazandım. İstanbulda ismi duyulmamış ıssız bir yerde küçücük bir okul. 360 kişilik mevcudu var. Kabataş'a giricem ve oyunu bırakmak istemiyorum diyorsun, kusura bakma ama Kabataş'ı kazanması sorun değil. Oraya girersen ne halt ediceğin. Kabataş, benim okulum veya herhangi bir anadolu lisesindeki bir sınav girdiğin 3 sbs nin toplamından katlarca daha zor. Ve sbs ye falan sınava 2 ay kalada hazırlanabilirsin. Ama okul yazılılarında öyle bir şansın olmayacak. Kaliteli bir anadolu lisesinde okuyacaksan, ya benim gibi ( burda kendimi övmek değil mesele ) tek tekrarla konuyu kavrayan biri olman lazım, yada oyunu sınav olmadığı günlerde maksimum 2 saatle sınırlandırman. Kabataş'a gitmek zordur, onun yerine daha Sakıp Sabancıyı seç derim ayrıca. İkisindede çok çalışıcaksın, ama sakıp sabancıda sınıf içinde ilk 5 içinde olursan üniversitede bursun hazır, üniversitede başarına devam edersende işin , araban veya sabah seni kapından alan servisin hazır olucakdır. ( Sana sadece şunu söyleceğim deyipde bayağı uzatmışım umarım ki dediklerimi ciddiye alırsınjkmoco14 yazdı:arkadaşlar oksye giren arkadaşlar kaç puan aldıklarını yada sbsye giren arkadaşlar kaçar puan aldıklarını ve oyunun ne kadar etkilediğini yazarlarsa çalışmalarımı hızlandırmayı daha erkena alabilirim ben 6.sınıfta 485 7de 470 aldım.bu sene çok çalışıp 493-496 gibi bir puanı yapabilirsem kabataş erkek lisesine gidebiliyorum sanırım.ve iyi bir liseye gitmeyi çok istiyorum.puanları yüksek olan ve iyi liselere giden ve oyunu oynayan arkadaş varsa bi tavsiyede bulunsun bana. :roll: :roll:ops: :?:
Hayatında başarılar.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- jkmoco14
- FareAdam Düşmanı
hepinize çok teşekkür ederim.zaten 500 yaparsam kabataşa anca giderim.Tekirdağ muratlıda oturuyorum.ailem tekirdağ anadolu öğreetmen lisesine gitmemi istiyor.zaten puanlarım da oraya yeter.orası da iyi bir okul.fakat rehber öğretmenler yardımcı olacaklardır zaten ama oyuna girmeme kararı aldım.en azından yaz tatiline kadar ders çalışacam.sbsden çıkınca da geçen sene olduğu gibi 13 saat bilgisayar başında olurum fakat 13 saatimi de maden çekerek geçiririm.ejderimi üretip oyunun keyfini çıkarırım.tekrar saolun.yaz tatilinde görüşmek üzere.
insanlar insanların içinde insana hasret yaşarlar