ODAKLANMANIN GETİRDİĞİ KÖRLÜK İŞTE BU!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

ODAKLANMANIN GETİRDİĞİ KÖRLÜK İŞTE BU!

Mesaj gönderen Serpico »

Re: FORUM KURALLARI ÜSTÜNE!

İleti HellRiDerS 02 Kas 2011 13:58
Merhaba;

Yazılarınızı sürekli takip ediyor ve denetmen arkadaşlarımızın bildirimleri ile birkaç defa daha denetliyorum, sürekli birileri ile tartışma, kişileri zan altında bırakma, yapılan modarasyonlar hakkında konu açıyor ve forum denetmenlerini, yöneticileri şikayet ediyorsunuz. Bu şikayet işleminin forum üzerinden yapılmayacağını bilmeniz gerekiyor, sizi rahatsız eden yazıları diğer kullanıcılar gibi ''iletiyi rapor et'' diyerek rapor edebilirsiniz forum kuralları dışında bir işlem var ise bizde yerine getiririz.

Teşkilat sunucusunda bu güne kadar incelemesi devam eden hiçbir konu hakkında açıklama yapılmadı ısrarla konuların içerisinde bunu vurgularsanız o konu modarasyona uğrar. Ayrıca çalınan hesabınız ile ilgili bildirimleri yollarsanız incelenir bunun için tıcket ıd ye gerek yok isminizde yeterli olacaktır. Fakat yolladığınız bildirimlerde sizden istenen bilgileri bize iletemezseniz hesabınız doğal olarak kaynak hesaba aktaramayız.

Destek takımı üyeleri ile ilgili şikayetiniz varsa bunu yine destek iletişim formundan bildiriniz.

Forum kurallarını hatırlatır devamı halinde kuralların uygulanacağını bildirmek isterim.

Bilgi ve Dikkatinize.

Yazımda bir char çalınmış üzerine şikayetim yok.Neyse kapatmak istediniz kapattınız öyle kabul edelim.Yazdığımı okumamışınız hanginize güveneyimki ?

Ocipres
Kullanıcı avatarı
Serpico
İskele Babası
İskele Babası

Re: ODAKLANMANIN GETİRDİĞİ KÖRLÜK İŞTE BU!

Mesaj gönderen Serpico »

Çalınan char deyiminizi düzelttiniz.Yazdıklarım üzerine sürekli şikayet ve itham deyiminizi esefle kınıyorum.Kimi kime şikayet edeyim diye soruyorum.Bu kadar vahim bir soru olabilirmi ? Böyle bir soruyu size soran biri var.Bunu bilin yeter size.

Ocipres
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Re: ODAKLANMANIN GETİRDİĞİ KÖRLÜK İŞTE BU!

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

Birden çok iletiye yanıt verdiğimiz için böyle bir hata olması gayet doğal, önemli olan düzeltilmiş olması ve doğru bildirim yapılmasıdır.

Şikayetlerinizi, GM düzeyi dışında direk Sobee çalışanları tarafından da incelendiğini hatırlatırız.

Forum kurallarını ihlal ettiğinizden dolayı hesabınız 7 gün kapatılmıştır.

Bknz: Forum kuralları madde 2 Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Koray YAR
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön