Ölüm oyunundaki şifacılarda 10 iksir veriyosunuz ve birde 1adet menekşe ama şifacılar birinci olması için kesin bir 20 25 ejder iksir içiyor.Hadi içtik diyelim iksire açımıyorum ama bide son kalıpda düşmek varsa o bi ayrı koyuyor insana şuna bi çare bulnu lütfen. Hani bazen etkinlik kurallarından bahsetiyorsunuzya adamı kesmek için 15 dakika kovalıyorum ama siz hiç bir müdalaede bulunmuyorsunuz etliklik kuralarında böyle yazmıyor.Kuralları uygulatacaksanız koyun ugyulamacaksanız koymayın bu kadar basit.Bu sorun lara lütfen lütfen çare bulunmasını istiyorum artık kovalamaktan sıkıltık düşmekten bıktık .Bıçak kemige dayandı yetkililer emeklerimizi boşa harcatmayın bizlere, biz sizlere saygı duyuyorsak sizlerde bizlere saygı duymanızı istiyorum.
İyi Forumlar.
Ölüm oyunundaki bazı sorunlara çözüm bulun artık
- LoneSome55
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ölüm oyunundaki bazı sorunlara çözüm bulun artık
ARTHAS
LoneSome
LoneSome
Re: Ölüm oyunundaki bazı sorunlara çözüm bulun artık
Merhaba,
Ölüm oyunlarında tükettiğiniz iksirler sizin tasarrufunuzdadır.Servis sağlayıcınızdan kaynaklanan internet hızıyla alakalı problemlerde yazık ki sizin ya da bizlerin yapabileceği bir şey söz konusu değildir. Bunun dışında [GM]'lerin veya Etkinlik Personelleri'nin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
Sizlerin sorun,şikayet ve önerilerinizi daha sağlıklı takip edebilmemiz adına konularınızı
Etkinlik yorumları
Etkinlik önerileri
başlıkları altında açmalısınız ilginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.
Ölüm oyunlarında tükettiğiniz iksirler sizin tasarrufunuzdadır.Servis sağlayıcınızdan kaynaklanan internet hızıyla alakalı problemlerde yazık ki sizin ya da bizlerin yapabileceği bir şey söz konusu değildir. Bunun dışında [GM]'lerin veya Etkinlik Personelleri'nin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
Sizlerin sorun,şikayet ve önerilerinizi daha sağlıklı takip edebilmemiz adına konularınızı
Etkinlik yorumları
Etkinlik önerileri
başlıkları altında açmalısınız ilginize teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.