ULUSLARARASI KEKE AŞİRETİ-İKV-TEŞKİLAT-ARZ Şubesi
MaHKum-TANIMSIZ-SUMOUMO :D
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
MaHKum-TANIMSIZ-SUMOUMO :D
Mahkum canee
Cane sen ne ayak la benim adıma konu açıyorsun
Sen Hayırdır Genç :?: O gerçek nicki mi soranada gerekli cevabı vermiştimde kaldırmışlar BENASLINDAYOĞUM.
-
- İskele Babası
Re: MaHKum-TANIMSIZ-SUMOUMO :D
Birşey bilmeden yorum yapma kardeşim..kagandemir1 yazdı:Boş Konu Açma Kardeşim...
SUSMAYIN, SUSTUKÇA EZİLİRSİNİZ..
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Canım aslında tekrar senin hakkında burada ağır konuşup rencide etmem gerekiyor. Ancak yaptığın bütün BOŞ işlere ve yediğin bütün hakaretlere rağmen hala aynı doğrultuda devam ettiğini görünce bazen kelimelerin ne denki kifayetsiz kaldığını anlamadığımı belirtmek isterim. 
Son olarak canım eğer sorunun neyse skype, tel ve ya yüz yüze bir şekilde halledelim. Artık şu olay bir sonuca bağlansın çünkü tatı fena kaçtı.
Son olarak canım eğer sorunun neyse skype, tel ve ya yüz yüze bir şekilde halledelim. Artık şu olay bir sonuca bağlansın çünkü tatı fena kaçtı.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: A. H. H
Benim Arkadaşlarıma Laf Atan Kişinin Benimle Arkadaşlığı nasıl olabilir ki . Bir de Cané Diyorsun. ?
Yoksa Sen de mi Dilini Kestiklerimizdensin ?
Geriye Kalan herşeyi yıktım. En Güzeli unuttum.Aynı noktalardayım. Ama Söz Konusu Arkadaşlarım olunca Kimsenin onlara laf atmasına gönlüm razı gelmez.
umutu forumda oyuncak ettin. kadiri de aynen. Ve Diğerlerini de , Ama Şunu unutma. !!!
Karşımızda Şaha Kalkıp Kendini Bir At Sanan Bazı huysuzlar Bugün , Bir Zamanlar Kapıdan kovduğumuz suratsızlar olarak yokolup gittiler ...
Yoksa Sen de mi Dilini Kestiklerimizdensin ?
Geriye Kalan herşeyi yıktım. En Güzeli unuttum.Aynı noktalardayım. Ama Söz Konusu Arkadaşlarım olunca Kimsenin onlara laf atmasına gönlüm razı gelmez.
umutu forumda oyuncak ettin. kadiri de aynen. Ve Diğerlerini de , Ama Şunu unutma. !!!
Karşımızda Şaha Kalkıp Kendini Bir At Sanan Bazı huysuzlar Bugün , Bir Zamanlar Kapıdan kovduğumuz suratsızlar olarak yokolup gittiler ...
xSauRoNx
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Arzzinkekeleri yazdı:Mahkum caneeCane sen ne ayak la benim adıma konu açıyorsun
Sen Hayırdır Genç :?: O gerçek nicki mi soranada gerekli cevabı vermiştimde kaldırmışlar BENASLINDAYOĞUM.
ULUSLARARASI KEKE AŞİRETİ-İKV-TEŞKİLAT-ARZ Şubesi![]()
![]()
İnsan da Karakter olmayınca Yüzüne Tükürsen Ya Rabbi Şükür Der BU DA onlardan Biri...
TAkmayın Sadece yazıyo BAska da İcraati Yok Zaten...
ASlında ARkadasın SOrunu Şu Kaçıncı Babadan Oldugunu BIlmedıgı Icın SAga SOla SAldırıyo O kadar cok Baba ADayı var kı Kafayı yemıs durumda...
Boyle Yaparak BIzlerı Lekelemeye CAlıstıgını ZAnnediyor SAdece...BIrakın Oyle Zannetsin...
Kapı VArken Pencereden FIrlamış BU Veled-i Zina...
Klavyeden YAzmak Basit İştir Her Zaman Klavyede Erkek Oldugun Kadar Yuz yuze GOrusebılecek Kadar da erkek olsaydın İçim YAnmazdı la...
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti