Bekleniyorsunuz
-
- Salgın Koruyucusu
Bekleniyorsunuz
Ramazan,Özcan,Kamil,Furkanx2))),Berat,Fatih,Özgür,Zafer,Burak ve arkadaşları))....Kesmeyin GAFFAR ı yazık.B-E-K-L-E-N-İ-Y-O-R-S-U-N-U-Z.....Ağaç oldum yeter,hepinizi tek tekmi arayalım yahu??Hadi gari))
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Bekleniyorsunuz
nabıyoz abi ben her türlü varım
bu arada hoşgeldin gari.
sa ihtiyar. nerelerdesin ara beni ıstedıgın yere gelelım ama cok ugrsaman lazım oyuna alısana kadar.. bu ara furkanda yok abduse kastıracaz carları artık
D Allaha emanet ozlettın kendını goruselım.. selamlar
-
- Salgın Koruyucusu
As ihtiyar...İşin başlangıç kısmı artık kolay ama şuradan bi toparlanıp topluca olaya başlamak lazım,her gelen için ayrı ayrı uğraşırsak çok vakit kaybederiz...Sen artık cepten skype yapan adamsın kardeşim biz hala ateş yakıp dumanla haberleşiyoruz)))Sana yetişmek zor))
Hg Emre Abi nerelerdesin sen ya oyunu bırakıp gittin bende ankada bıraktım oyunu
Ali Taşyürek
Büyücü Eskişehirli
Ali Taşyürek
Büyücü Eskişehirli

Selamun aleyküm abi bende yakında aranızda olacağım inş. Ne lazımsa biz hallederiz
)
MuHaCiR(49)*
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
- devil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Merhaba Anka Dostları
Bu serverlar arası transfer ANKA halkına hiç iyi gelmedi!
her gün her gece aynı soru neredesiniz?
haftaiçi bir arada 6 kişiyi bulmak artık çok zor... hafta sonuda neredeyse hafta içi gibi imkansız... Gaffara gitmek normal bir GB için adam bulamıyorken değinmek bile istemiyorum!
Naçizane bir tavsiyem olacak saat 20:00 ile 20:20 arasında oyuna girip bir selamlaşalım. Eğer bu saat aralığı uygun değilse ortak bir saat dilimi belirleyip haberleşelim.
En azından 5 kişi olursak aşağıdaki linkteki gibi belki hareket edebiliriz :shock:
viewtopic.php?f=46&t=82146
Akşam 20:00/20:20 görüşmek dileği ile
Saygılar
Bu serverlar arası transfer ANKA halkına hiç iyi gelmedi!
her gün her gece aynı soru neredesiniz?
haftaiçi bir arada 6 kişiyi bulmak artık çok zor... hafta sonuda neredeyse hafta içi gibi imkansız... Gaffara gitmek normal bir GB için adam bulamıyorken değinmek bile istemiyorum!
Naçizane bir tavsiyem olacak saat 20:00 ile 20:20 arasında oyuna girip bir selamlaşalım. Eğer bu saat aralığı uygun değilse ortak bir saat dilimi belirleyip haberleşelim.
En azından 5 kişi olursak aşağıdaki linkteki gibi belki hareket edebiliriz :shock:
viewtopic.php?f=46&t=82146
Akşam 20:00/20:20 görüşmek dileği ile
Saygılar
ŞeytanınDayısı
- devil
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Furkan hadi bekliyoruz...green16 yazdı:Selamun aleyküm abi bende yakında aranızda olacağım inş. Ne lazımsa biz hallederiz)
ŞeytanınDayısı