hesabım bloklanmış
sebebi oyun içindeki şeyler parayla satmak mış ama kaç gün ceza verildigi yazmıyor maximum kaç gn ceza almışımduır destege itiraz hakkım doldu ashablı ejderli 2 karakterim blok olunca cıldırdıgım için ard arda yolladım emsajları hakkım doldu kaç gün ceza almışımdur bu suctan dolayı bilen varmı
bi sorum olucak ilgilenirseniz sevinirm
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

Re: bi sorum olucak ilgilenirseniz sevinirm
999 Gün... Yani sınırsızsebebi oyun içindeki şeyler parayla satmak mış
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

bir defasında ilk zamanlar 25 lvl üstü car satan varmı demiştim 1 hafta bloklanmıştım blmiordum ozmanlar şuan bu sucların cezasını bldigim için yapcak kadar saf deilim ama bir bit yenigi olduguna eminim bundan ginede sineye çekiorm ama 999 gün olcagını sanmıorm eyer 999 gün ise yukarda allah var görüyor benm napıp napmadıgımı başkada bişe demiyorum !!VeNGaT yazdı:999 Gün... Yani sınırsızsebebi oyun içindeki şeyler parayla satmak mış
CoOoLMaN 
- MuRaTPoLaT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
karakter aktarmaya çalış o zaman uyarı olarak şu tarihe kadar bloklusunuz diyor
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

tşkrler denicem şimdiMuRaTPoLaT yazdı:karakter aktarmaya çalış o zaman uyarı olarak şu tarihe kadar bloklusunuz diyor
CoOoLMaN 
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

MuRaTPoLaT yazdı:karakter aktarmaya çalış o zaman uyarı olarak şu tarihe kadar bloklusunuz diyor
kardeş ögrendim saoalsın artık şunu söliyim
bu soruma cevap veren veya veremiyen forum destek ekipteki arkşlar burdaki normal bi büye bana çözümü üretip işim hallediorsa size grek yok destek ekip BNCE DIŞARI !!!!
murat kardeş sanada tkrar tşkrler
CoOoLMaN 
kaç günmüşcrashxcoolman yazdı:MuRaTPoLaT yazdı:karakter aktarmaya çalış o zaman uyarı olarak şu tarihe kadar bloklusunuz diyor
kardeş ögrendim saoalsın artık şunu söliyim
bu soruma cevap veren veya veremiyen forum destek ekipteki arkşlar burdaki normal bi büye bana çözümü üretip işim hallediorsa size grek yok destek ekip BNCE DIŞARI !!!!
murat kardeş sanada tkrar tşkrler
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

3 günmüş bu ayın 3 ünde öglen saat 12 de bitior
CoOoLMaN 
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

ayrıca destek ekibede rca ediyorum destege a ttıgımız mesajların cevaplarını verirken tam olarak etkili bi cevap versnler
ben ny yüzünden kaç gün ceza aldım diye sordum gelen mesaj
şu karakterinzn şu konudan dolayı hesabınız ceza almış yazıor sanki ceza aldıgımı blmiorm ben kaç gn almışım onu söleyin
+ biz cocuk deyiliz 6 senedir oynadıgımz oyunun ceza sistemini iyi biliyoruz ceza verilirken bi kanıt olması gerekior yani brinin sizn yazdınıgnz yazıyı şikayet etmesi gibi ama benm aldıgım ceza kulaktan dolma şeylerle verilmiş bi ceza oldugu için bana ıd numarası veya saat kaçta ceza gerektircek hareket yaptıgımı yazacak bi mesajı yollıyamadılar ki
saat 12 de bitior muş yani ceza hareketini geçrekleştirdigim saat 12 olarak gösterilior ben ki ben 12 ,30 gibi oyuna girdim .......
kurcalamıcam böle bi terbiyesizligi bikere daha yapmışlardı bana ozman itiraza mnesaj atınca 2 dkka içinde özür mesajı gelmişti cezam klkmıştı busfer ugraşmıycam beklicem iyi forumlar
bidaha ceza verilcekse bana delil i göstermenizi istyorum aksi taktirde bnde hakkımı ararım . kolay gelsn
ben ny yüzünden kaç gün ceza aldım diye sordum gelen mesaj
şu karakterinzn şu konudan dolayı hesabınız ceza almış yazıor sanki ceza aldıgımı blmiorm ben kaç gn almışım onu söleyin
+ biz cocuk deyiliz 6 senedir oynadıgımz oyunun ceza sistemini iyi biliyoruz ceza verilirken bi kanıt olması gerekior yani brinin sizn yazdınıgnz yazıyı şikayet etmesi gibi ama benm aldıgım ceza kulaktan dolma şeylerle verilmiş bi ceza oldugu için bana ıd numarası veya saat kaçta ceza gerektircek hareket yaptıgımı yazacak bi mesajı yollıyamadılar ki
saat 12 de bitior muş yani ceza hareketini geçrekleştirdigim saat 12 olarak gösterilior ben ki ben 12 ,30 gibi oyuna girdim .......
kurcalamıcam böle bi terbiyesizligi bikere daha yapmışlardı bana ozman itiraza mnesaj atınca 2 dkka içinde özür mesajı gelmişti cezam klkmıştı busfer ugraşmıycam beklicem iyi forumlar
bidaha ceza verilcekse bana delil i göstermenizi istyorum aksi taktirde bnde hakkımı ararım . kolay gelsn
CoOoLMaN 
Merhaba,
Sorularınızı Destek/İletişim Formu aracılığıyla Denetmen Ekibine veya Hızlı Destek aracılığıyla Forum Yetkililerine sorduğunuz takdirde hızlı bir şekilde en doğru cevapları alabilirsiniz.
Sorularınızı Destek/İletişim Formu aracılığıyla Denetmen Ekibine veya Hızlı Destek aracılığıyla Forum Yetkililerine sorduğunuz takdirde hızlı bir şekilde en doğru cevapları alabilirsiniz.
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!
1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...
Bana ulaşmak isterseniz...
facebook.com/DenizCx
twitter.com/CaptainDC
instagram.com/deniz7ceylan
İyi oyunlar Neferler!